Delete vlastní kategorie
Re: Delete vlastní kategorie
Prosím o smazání 1678. Nevím jak přesně zjistit jestli se jedná o čerpací stanici JET, nebo LukOil. Nerad bych zadal milné informace.
Děkuji
Děkuji
Prosím o smazání kategorie 1694. Byl to jen pokus, abych zjistil, co vše to obnáší. Po zaregistrování ji založím oficiálně. Děkuji. Ben
prosím o smazání kategorie 756 CZ-Nakup_All_Electronics. důvodem je prodej této firmy, zrušení poboček, nejasná budoucnost, webové stránky přesměrované na slovensko atd. děkuji.
Henry: OK
Prosím o smazání "Advokátní kanceláře" - představovalo by to cca 10.000 záznamů
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
prosím o smazání kategorie č. 1660 - zazmatkoval jsem :-/ - děkuji
a ještě prosím o smazání kategorie 1769 CZ-Nechráněný přejezd - chci vytvořit kategorii nebezpečné přejezdy - mám přislíbenu databázi všech železničních přejezdů kde došlo k haváriím od Ministerstva dopravy i se souřadnicemi
a ještě prosím o smazání kategorie 1769 CZ-Nechráněný přejezd - chci vytvořit kategorii nebezpečné přejezdy - mám přislíbenu databázi všech železničních přejezdů kde došlo k haváriím od Ministerstva dopravy i se souřadnicemi
Hm, takže přejezd, na kterém ještě nedošlo k havárii, nemůže být nebezpečný ? Tož vzhůru na přejezdy a havarujme, ať tam máme všechny .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Myslel jsem že je dobré upozornit na zvýšené nebezpečí a ne jen na dodržování předpisů a tudíž místo kategorie nechráněné přejezdy jsem chtěl zavést kategorii nebezpečné přejezdy - tj. Nechráněné + ty, kde došlo k haváriím Vždyť ten, komu to připadá zbytečné si té kategorie nemusí všímat
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Jenom upřesnění - tu kategorii není nutno mazat, stačí ji přejmenovat, obsah vymazat a naplnit novými daty. Samozřejmě, Docent si zase trochu rýpl na téma dodržování předpisů. Ale souhlasím s Tebou. Některé přejezdy jsou i při dodržování předpisů na můj vkus poněkud nebezpečné. Znám pár takových nechráněných perel, kde i pokud řidič zastaví tak nevidí na koleje. Tak velký úhel to je, navíc výhled zarostlý křovím.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Aha. Takže jestli jsem to dobře pochopil, mezi nebezpečné přejezdy tedy patří všechny nechráněné + chráněné, na kterých se stala nehoda proto, že nějaký blbec objel závory ? Nebylo by trochu logičtější rozdělit je na chráněné a nechráněné, a případně u těch, o kterých mameluci na ministerstvu rozhodli, že jsou nebezpečné, dát třeba nějakou poznámku do popisu POI?Quack píše:tudíž místo kategorie nechráněné přejezdy jsem chtěl zavést kategorii nebezpečné přejezdy - tj. Nechráněné + ty, kde došlo k haváriím
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Ještě bych chráněné dělil na bez závor a se závorami . Projet staženou závoru už je umění , na které pípání navigace nebude mít asi velký vliv ..
TT930T, 9.465 , Boot 5.5120, Western_and_Central_Europe_895.4438
Hezký nápad, ale přejezd bez závor není chráněný...
Nechráněný přejezd je bez zabezpečovacího zařízení=pouze kříže.Docent píše:Hezký nápad, ale přejezd bez závor není chráněný...
Chráněné můžou být s blikači, s blikači+bílé světlo, oba typy můžou mít závory, pak ještě závory bez blikače (ruční místní, s předzváněčem trojlístek ....)
TT930T, 9.465 , Boot 5.5120, Western_and_Central_Europe_895.4438
Asi jsem se blbě vymnňouk, ale já myslel chráněný přejezd = se závorami (tj. dopravní značka výstražná s plotem), a nechráněný přejezd = bez závor (tj. dopravní značka výstražná s mašinkou). Jiné dělení mně přijde trošku mimo mísu...
- Scorpio_cz
Asi byli spíš mimo mísu ti "orgánové" kteří to oficiální pojmenování stanovovali.
- michelin77
- Kontaktovat uživatele:
Přeji pěkný den a prosím některého ADMINA o smazání kategorie
číslo: 1913
název: CZ-Potex kontejnery.
Firma mi není schopná dodat přesnější informace o stanovištích kontejnerů.
Díky Michelin 77
číslo: 1913
název: CZ-Potex kontejnery.
Firma mi není schopná dodat přesnější informace o stanovištích kontejnerů.
Díky Michelin 77