Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové kat
Re: Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové kat
Mohl by správce kategorie Agip, případně Henry, vysvětlit, proč je spousta záznamů čistých jak slovo Boží, viz obr. ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
To je doooooost dobrý.
Já se domnívám, že jsou ty různé importy a konverze formátů.... přeci, když to bude člověk vkládat ručně, tak k tomu nemůže dojít
Já se domnívám, že jsou ty různé importy a konverze formátů.... přeci, když to bude člověk vkládat ručně, tak k tomu nemůže dojít
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Stahoval jsem si to tak před 3 měsíci a tehdy to určitě nebylo...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Na to jsem již asi přišel. Možná to Henry vyvrátí, ale vysledoval jsem toto.
Pokud naimportuješ v současném stavu jakoukoliv kategorii hotovým souborem OV2 případně CSV dopadne to právě takto. Z té kategorie natáhneš do databáze jiná pole (původní, stará), která nejsou vidět. Vidět jsou pouze souřadnice. Při exportu to potom dopadne velice bledě, protože se databáze generuje z "viditelných" polí. Přimlouval bych se za ZRUŠENÍ možnosti importu celé kategorie, dokud nebude mít Henry dostatek času na vytvoření nového importu.
Pokud naimportuješ v současném stavu jakoukoliv kategorii hotovým souborem OV2 případně CSV dopadne to právě takto. Z té kategorie natáhneš do databáze jiná pole (původní, stará), která nejsou vidět. Vidět jsou pouze souřadnice. Při exportu to potom dopadne velice bledě, protože se databáze generuje z "viditelných" polí. Přimlouval bych se za ZRUŠENÍ možnosti importu celé kategorie, dokud nebude mít Henry dostatek času na vytvoření nového importu.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Souhlasím s Pavlem, tu možnost uploadu zruším a skriptem převedu záznamy, které nemají vyplněný název a mají něco v poli pro tomtom.
V pokročilém hledání se zatím ještě zobrazuje to staré políčko, takže http://www.poi.cz/index.php?poi=hleda1& ... mit=Hledat dává najevo, že tam nějaká data jsou.
V pokročilém hledání se zatím ještě zobrazuje to staré políčko, takže http://www.poi.cz/index.php?poi=hleda1& ... mit=Hledat dává najevo, že tam nějaká data jsou.
A už jsem to i udělal...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktualizujte POI body! A ve vašem bydlišti to jde velmi snad
Moje reakce na jiný příspěvek ve fóru. Nakonec vše popřesouváno, nicméně si myslím, že nebude na škodu to znova připomenout:
Doporučení z praxe:
NIKDY nezadávejte na poi.cz (k bodům zájmu) suřadnice získané z navigace! Tyto souřadnice použijte maximálně k připomenutí místa.
Vždy používejte souřadnice získané z http://www.mapy.cz (maps.google.cz, amapy.cz) při maximálním zvětšení a na fotomapě. Souřadnice získané z navi bývají silně nepřesné, stejně tak jako klasické zobrazení map na mapových serverech!
Toto je opravdu z praxe, nikoliv nějaká buzerace.
Doporučení z praxe:
NIKDY nezadávejte na poi.cz (k bodům zájmu) suřadnice získané z navigace! Tyto souřadnice použijte maximálně k připomenutí místa.
Vždy používejte souřadnice získané z http://www.mapy.cz (maps.google.cz, amapy.cz) při maximálním zvětšení a na fotomapě. Souřadnice získané z navi bývají silně nepřesné, stejně tak jako klasické zobrazení map na mapových serverech!
Toto je opravdu z praxe, nikoliv nějaká buzerace.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Re: Aktualizujte POI body! A ve vašem bydlišti to jde velmi snad
Ad mapy na Seznamu: před pár týdny jsem se zcela náhodou všiml, že Seznam začal bůhvíproč používat pro fotomapy snímky z více období, a to, co právě vidíte, záleží na přiblížení.
Např. silnice mezi Vestcem a Hodkovicemi na okrese Praha - západ. Kolem silnice zelené pole, dáte největší přiblížení, a čáry máry fuk, místo zeleného pole je rozestavěná dálnice a na ní vzorně seřazené stavební stroje... Přitom ještě tak před 2 měsíci byla ta rozestavěná dálnice vidět i při menším přiblížení.
Např. silnice mezi Vestcem a Hodkovicemi na okrese Praha - západ. Kolem silnice zelené pole, dáte největší přiblížení, a čáry máry fuk, místo zeleného pole je rozestavěná dálnice a na ní vzorně seřazené stavební stroje... Přitom ještě tak před 2 měsíci byla ta rozestavěná dálnice vidět i při menším přiblížení.
Teda Docente ..... já tedy nevím co děláš po večerech..... ale na tvém místě bych udělal úúúúúplně jiné věci než zkoumal vrstvy ma mapách
Smekám před tvou všímavostí
Smekám před tvou všímavostí
Sygic, TT One mobile
No jak kdy, třeba teď o víkendu jsem v mapách nehledal . Já se toho všimnul úplně náhodou, koukal jsem na bráchovo barák a zjistil, že na jednom snímku má bazén zaplachtovanej a při největším přiblížení odplachtovanej, a navíc že ta fotka je z jiného období, tak jsem pak vyzkoušel ještě pár míst, kde to znám .
Hm.... u mě doma to nefunguje..... ale zase tam máme s manželkou vyfocená autíčka před barákem
Sygic, TT One mobile
Je to už delší dobu, taky jsem na to už narazil.
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Asi chybička... Po vložení POI se objeví stránka s řadou chybových hlášek a nakonec tohle: Chyba! Nový záznam se nepodařilo vložit! - VALUES ("Malé Sedlo, Volně přístupná",14.060087,50.652606,1262515519,638,98,119818,1,"Malé Sedlo","","","","","Volně přístupná","CZ","").
EDIT: Záznam se vložil. ale bez města, to jsem teď doplňoval.
EDIT: Záznam se vložil. ale bez města, to jsem teď doplňoval.
Rád bych už nebyl správcem, resp. pomocníkem, u "Retardérů" - nežádal jsem o pomocníka, nikdo se mne neptal
Sygic, TT One mobile