INFO RYCHLOST
INFO RYCHLOST
Tato kategorie je určená pro digitální ukazatele vaší rychlosti. Ať už s kamerou nebo bez ní. Patří do ní i velké cedule, na kterých se jen rozbliká ta správná rychlost, když jedete rychleji....Přestaňte do ní zadávat plechové cedule s omezenou rychlostí....!!!! Jirásku, dej mi ho prosím nahoru pod ty Vánoce, ať si to každý přečte....
Re: INFO RYCHLOST
Jedinci, kteří touží po těch plechových cedulích jako kategorii, si mohou opatřit AutoMapu (legálně, s nelegální dále uvedené nefunguje ), na www.miplo.pl tahle kategoriie je... Stejně jako semafory, které tady někdo nedávno též postrádal.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Scorpio_cz
Otázka ... možná i na Henryho ... jak získám export této kategorie INFO RYCHLOST tak, aby byly ve výsledném souboru úhly a směry měření ? V databázi je všechno doplněné, ale ať jsem dělal co jsem dělal tak jsem toho nedosáhl - možná by bylo potřeba použít "radarový" exporter, ale jak ?
A jak se dívám na tento příspěvek http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f ... =15#p33332 (průjezdní profily) tak tam asi bude potřeba totéž - export se směry a úhly.
A jak se dívám na tento příspěvek http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f ... =15#p33332 (průjezdní profily) tak tam asi bude potřeba totéž - export se směry a úhly.
A pro jakou navigaci? Pokud si stáhnete CSV pro iGo, tak to tam není?
Ti, kdo mají iGo, a mají nastaveno CSV pro iGo, tak se jim to stahuje....To jsme už řešili...mimochodem, zdravím taťku Henryho...Jak to jde ???
- Scorpio_cz
Gumajz: Ahá, ono to tam je na konci ... no to jsem ale ťulpas, jsem to přehlíd
Henry : Díky ...
Henry : Díky ...
Červené oči, hladový, nevyspaný, zanedbaný jak největší feťák, ale ještě tak tři, čtyři měsíce a bude ze mne zase člověk...Gumajz píše:...mimochodem, zdravím taťku Henryho...Jak to jde ???