Stahování bodů
Stahování bodů
Když si chci stáhnout body ve formátu GPX tak mi to napíše Nemáte oprávnění stahovat body.
Co musím udělat aby to zase šlo stáhnout?
Co musím udělat aby to zase šlo stáhnout?
Re: Stahování bodů
Vypadá to, že nic. Opravit to bude muset zřejmě někdo jiný. Mně to nejde taky a k tomu ještě nemohu zobrazit mapu. Ani v FF, ani v Chrome, ani v Edge.
Nejde mi to taky, nejde stáhnout nic, ani moje vlástní body...
Mio a702 TomTom 6, IGo 8 a hlava pomazaná...
Už jsem psal Henrymu. Dnes Henry převáděl server na zabezpečené připojení https . Už by to mělo být ok.
Kdyby byl nějaký problém, pište, budeme to řešit. Díky za spolupráci !!
Kdyby byl nějaký problém, pište, budeme to řešit. Díky za spolupráci !!
Mapa už taky funguje, kdyby někdo přišel ještě na nějakou komplikaci, tak sem napište.stst2 píše:Vypadá to, že nic. Opravit to bude muset zřejmě někdo jiný. Mně to nejde taky a k tomu ještě nemohu zobrazit mapu. Ani v FF, ani v Chrome, ani v Edge.
Díky
Mně ikony stáhnout jdou. V podpisu vše, co používám...
Mě ne. Proto to sem píšu. A odpovědí, že tobě to jde mi moc nepomůžeš, ale to asi nebylo tvým úmyslem, že.
Ikony nejdou stáhnout když jsem přihlášen. Když přihlášen nejsem, jdou stáhnout, ale ty jsou ve špatném formátu a musím je přeformátovat.
Já to uvedl pro Henryho. Aby mohl porovnat, na jaké konfiguraci to běží, a na jaké je....
Jenže, to by ostatní museli uvádět, jaký používají OS, a jaký prohlížeč. Na tom dost záleží....
Tak ty ikonky nejdou opravdu stáhnout!!!! Jen pro info
systém Windows 10 Home 64-bit, prohlížeče Opera, Chrome, Firefox, Vivaldi
Nevím jestli to ještě někomu pomůže, ale mně ikony stáhnout jdou a mám stejnou konfiguraci jako Aer: W10 Home 64-bit, FF a Chrome.
Garmin nüvi 56 Lifetime
Octavia 1.8T 110kW
Octavia 1.8T 110kW
A máte i stejné verze ?? Myslím tím, jestli aktualizované na nové verze, nebo poslední verze....abych použil různé formulace.... třeba může mít vliv i tohle....ale to je na Henryho..... mějte prosím trpělivost, Henry má spoustu své práce, která ho živí, takže není na POI pořád....