Mimochodem - zajímavé, že v hlasování o kategorii nemohu opakovaně reagovat na příspěvek
K tématu: Pro Gumajze - máš pravdu, že jsou trafik mraky a udržet to by asi nebylo v lidských silách. Jakž takž bych mohl zhruba "kontrolovat" Prahu, ale ostatní místa v ČR by museli zadat uživatelé, o čemž silně pochybuji. A co z té kategorie vytáhnout ty značkové (myslím GECO) a pak třeba vytvořit další značkové (i když netuším jaké v ČR fungují - já nakupoval vždy v té u nás na rohu ) a pak ty ostatní dát třeba do kategorie Nakupy_Trafiky_ostatni (stánky, atd.) - ovšem aby tady zase nebylo přetrafikováno. Jen přemýšlím nahlas Pokud ale většina bude pro zneveřejnění, samozřejmě respektuji - mám tady toho na práci pořád i tak víc než dost a času málo
Kategorie CZ-Nakupy_Trafiky
Kategorie CZ-Nakupy_Trafiky
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
-
Re: Kategorie CZ-Nakupy_Trafiky
http://bleskmobil.blesk.cz/kategorie/37 ... vehradecky
zde je docela obstojna databaze pro PNS, samozřejmě ne vše muselo by se to vytřídit. ale kde je přímo Trafika tak to by se dalo použít co jsem koukala v okolí tak to souhlasí.
zde je docela obstojna databaze pro PNS, samozřejmě ne vše muselo by se to vytřídit. ale kde je přímo Trafika tak to by se dalo použít co jsem koukala v okolí tak to souhlasí.
TT One 30 series
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810
NC 9.053
Mapy DE_AT_CH_and_Eastern_Europe_880.3810