iGO08 chyba mapy Slovenska
Moderátor: Scorpio_cz
iGO08 chyba mapy Slovenska
Keď zadám cestu z Bratislavy do Trnavy tak ma nezmyselne hádže z diaľnice smerom na Vlčkovce a tam sa mám otočiť a ísť na Trnavu a pritom sa dá zísť z diaľnice priamo. Aj to je v mape zaznačené, ale akosi ma to tade nechce naviesť. Mám mapu SR z 19.06.2008 a robí mi to isté aj na starších mapách. Neviem čo s tým. Dík za rady.
-
Re: iGO08 chyba mapy Slovenska
Pokud používáš mapy Navteq, zkus místo nich nahrát mapy TeleAtlas. Starají se i o mapy pro Google a jsou obvykle bez problémů.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Ono je možné si pro iGo vybírat výrobce map? Myslím tím pro stejné území s obdobným stářím. Samozřejmě vím, že pro tuto navi jsou pro různá území různí dodavatelé.
Zajímavá informace. Rád se nechám poučit, prozraď podrobnosti, ale legální.
Zajímavá informace. Rád se nechám poučit, prozraď podrobnosti, ale legální.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Tady se člověk na stará kolena doví věci .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Odvolávám svoji žádost výše, byl jsem poučen přes SZ kolegou Scorpio_cz že to opravdu možné je. Přiznávám, netušil jsem to.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
To: Jirasek & Docent
Tohle forum jsem objevil dnes... Netušil jsem, že zde nikomu nesmím radit. Snažil jsem se dotyčnému poradit něco, co mu může pomoci a je aspoň trochu smysluplné. Nic mu to nepoškodí a za zkoušku nic nedá, Je to něco, co druhým prokazatelně pomohlo. To, že někomu radím, ať VYZKOUŠÍ jiný zdroj map, ještě neznamená, že ho nabádám k porušení licencí. Tuhle volbu prostě má a jde o to, zkusit ji využít. ..a možná mu to pomůže více, než vaše špičkování, vážení tisískrát chytřejší a moudřejší. Když jste tak dokonalí, mohli jste mu poradit lépe...
HAUGH
Tohle forum jsem objevil dnes... Netušil jsem, že zde nikomu nesmím radit. Snažil jsem se dotyčnému poradit něco, co mu může pomoci a je aspoň trochu smysluplné. Nic mu to nepoškodí a za zkoušku nic nedá, Je to něco, co druhým prokazatelně pomohlo. To, že někomu radím, ať VYZKOUŠÍ jiný zdroj map, ještě neznamená, že ho nabádám k porušení licencí. Tuhle volbu prostě má a jde o to, zkusit ji využít. ..a možná mu to pomůže více, než vaše špičkování, vážení tisískrát chytřejší a moudřejší. Když jste tak dokonalí, mohli jste mu poradit lépe...
HAUGH
-
To: Jirasek
V poho... Já jsem to teď psal poněkud dotčen a netušil jsem, že zrovna píšeš.. (viz časy). Odpusť ješitnému a zbrklému starci
V poho... Já jsem to teď psal poněkud dotčen a netušil jsem, že zrovna píšeš.. (viz časy). Odpusť ješitnému a zbrklému starci
Pro Trident One : píše se Howgh..... No jo, to stáří, skleróza a tak....Taky už to na sobě pozoruju...