Mapa pro Mio C250
Moderátor: Scorpio_cz
-
Mapa pro Mio C250
Zdravim chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, jestli se dá skopírovat mapa z SD karty na další. Mám ve firmě tyto navigace a nevim jestli když si koupim jednu mapu západní evropy, tak jestli pujde skopírovat na další karty abych jich nemusel kupovat několik.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mapa pro Mio C250
NO NO NO !!!!
Není toto náhodou žádost o radu, jak ukrást duševní vlastnictví - takzvané pirátství.
To se tu netrpí!
Mapu kupuješ pro jeden přístroj, pochybuji že MIO dodává mapy i s multilicencí.
Pokud se mýlím, vyveď mne prosím z omylu.
Není toto náhodou žádost o radu, jak ukrást duševní vlastnictví - takzvané pirátství.
To se tu netrpí!
Mapu kupuješ pro jeden přístroj, pochybuji že MIO dodává mapy i s multilicencí.
Pokud se mýlím, vyveď mne prosím z omylu.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
Nepotřebuju je krást, ale mam tři stejné a moc se mi nechce kupovat tři mapy.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Asi si nerozumíme.
Mapu jsi koupil pro jeden přístroj (licence je pro jednu navi). Pokud ji chceš používat na více přístrojích, je to porušení licence = krádež.
Proto toto považuji za porušení podmínek tohoto fóra a toto vlákno zamykám.
Pokud mne nebo adminy někdo přesvědčí o opaku (třeba přes SZ), není problém vlákno odemknout.
Mapu jsi koupil pro jeden přístroj (licence je pro jednu navi). Pokud ji chceš používat na více přístrojích, je to porušení licence = krádež.
Proto toto považuji za porušení podmínek tohoto fóra a toto vlákno zamykám.
Pokud mne nebo adminy někdo přesvědčí o opaku (třeba přes SZ), není problém vlákno odemknout.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jak píše Jirásek toto nelze. Záleží ale s jakými mapami jsi tu C250 koupil, můžeš zkusit aktualizaci, jestli ti to zdarma nějakou mapu neaktualizuje.nepaltuning píše:Nepotřebuju je krást, ale mam tři stejné a moc se mi nechce kupovat tři mapy.
Pokud nahraješ jinou mapu než na jakou máš licenci, tak ta mapa bude uzamčená. Nelegální cesta pak je cracknout program a licenční soubor se všemi důsledky s takovým počínání spojené.