MIO C720 a POI

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

MIO C720 a POI

Postby rossini on 10.12.2007, 10:34

Zdravím majitele MIO, trápí mě tato věc: V mojí 720cítce při zobrazení POI na navigační obrazovce (seznam vpravo) mi to ukazuje jen nejbližší pumpy. Lze tam nějak nacpat třeba "Nebezpečná místa", nebo "Kina", nebo .... radary.... prostě cokoliv jiného?
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: MIO C720 a POI

Postby rossini on 10.12.2007, 22:50

Tak už jsem na to přišel :palec:
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: MIO C720 a POI

Postby Jasper on 31.12.2007, 9:38

Tak pokud jsi je tam dostal tak mě to hodně zajímá.
Mio C520FT+,iGo8 8.0.0.44366
Skin Riks 2.6 tS+, Unlock MioPocket
http://forum.entershop.cz/index.php
http://tomasii.cdc.cz/
User avatar
Jasper
 
Posts: 35
Joined: 29.7.2007, 9:30
Location: Praha 9 - Kbely

Re: MIO C720 a POI

Postby RadeCZECH on 15.4.2008, 20:48

Jasper wrote:Tak pokud jsi je tam dostal tak mě to hodně zajímá.

Snad to ještě nebude moc off-topic, já mám 720 teda jenom třetí den a také dost odmítám koukat do manuálů, raději si to projedu a naučím se to. Když naběhneš do mapy, vlevo dole má MENU, vlezeš do něj, dole v nabídce je to z těch tří ikon ta prostřední (ozubený kolečko) a pak je to druhý sloupec uprostřed Nastavit POI. Jedním klikem označíš, dvěma se dostaneš do podnabídky. Následně na výběru stačí dát zobrazit a máš přidáno. Pokud můj styl popisu uráží, tak se omlouvám :)
RadeCZECH
 
Posts: 1
Joined: 15.4.2008, 20:44

Re: MIO C720 a POI

Postby Jasper on 16.4.2008, 14:19

Ale to já samozřejmě vím. Jenže je třeba rozlišovat POI které jsou v Miu již z výroby a POI staženými například odsud které se řadí do kategorie "Mé Poi" no a ty se právě v liště v kokpitu nezobrazují. Respektive ano ale pouze s poslední verzí Miomap tedy Jan_03_2008 ty předchozí to neumí. Proto mě zajímalo jestli Rossini nenašel nějaký jiný způsob jak to tam nacpat.
Mio C520FT+,iGo8 8.0.0.44366
Skin Riks 2.6 tS+, Unlock MioPocket
http://forum.entershop.cz/index.php
http://tomasii.cdc.cz/
User avatar
Jasper
 
Posts: 35
Joined: 29.7.2007, 9:30
Location: Praha 9 - Kbely

Re: MIO C720 a POI

Postby Puamik on 10.5.2008, 12:12

raději to tam ani necpi, když to uděláš, tak dost hodně zpomalíš mio, i na několik minut při výpočtu trasy
Puamik
 
Posts: 8
Joined: 16.8.2007, 23:11

Re: MIO C720 a POI

Postby myslivecm on 31.5.2008, 8:59

a kde ty poi najdete ke stažení?
myslivecm
 
Posts: 2
Joined: 31.5.2008, 8:04

Re: MIO C720 a POI

Postby Jasper on 31.5.2008, 9:57

No přece na těchto stránkách. Když budeš hledat najdeš i návod jak to do Mia dostat. Nebo se můžeš kouknout na další stránky kde je spousta návodů. Třeba http://forum.mio4u.cz/ nebo http://www.wbuilder.eu/poi.htm.
Mio C520FT+,iGo8 8.0.0.44366
Skin Riks 2.6 tS+, Unlock MioPocket
http://forum.entershop.cz/index.php
http://tomasii.cdc.cz/
User avatar
Jasper
 
Posts: 35
Joined: 29.7.2007, 9:30
Location: Praha 9 - Kbely


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron