iGO 2008 POI

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

iGO 2008 POI

Postby mik256 on 9.4.2008, 15:03

Ahoj,
at hledam, jak hledam, vsechny rady se tykaji starsich verzi iGO (2006..). Takze: dokaze nekdo nahrat POI z tohoto serveru do verze 2008? Pozn.: programy a utilitky zminovane zde na foru nefunguji, igo.db ve 2008 zrejme neexistuje, ve slozce content/POI je soubor CzechRep.POI, kde jsou zrejme POI zapsane, ale jeho format neznam.
Diky za info.
mik256
 
Posts: 6
Joined: 9.4.2008, 14:08

Re: iGO 2008 POI

Postby Docent on 9.4.2008, 15:18

Ona už je verze 2008 oficiálně v prodeji?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: iGO 2008 POI

Postby Martin.sat on 11.4.2008, 22:30

Ano již je v prodeji
Martin.sat
 
Posts: 1
Joined: 31.8.2006, 19:32

Re: iGO 2008 POI

Postby mironic on 15.4.2008, 13:07

Mně se normálně povedlo nahrát do iGO 8, leden/08 nahrát POI s radary, soubor .txt. Funguje pěkně, akorát to hlásí i na jiné silnici, která je v okolí radaru. Asi to musím nějak nastavit.
Asus R700, iGO 8 - My way 8 /leden 2008/
www.zeleznice.tk
User avatar
mironic
 
Posts: 9
Joined: 13.4.2008, 1:31

Re: iGO 2008 POI

Postby mironic on 16.4.2008, 10:38

Jinak u dalších POI kromě radarů: na postup importu si musíme ještě asi počkat, až bude iGO 8 ve více přístrojích, případně až jej výrobce uvolní i jako samostatný produkt. Zatím se nedá samostatně získat :zamysl: , jen s přístrojem, např: http://navigace-asus.cz/
Asus R700, iGO 8 - My way 8 /leden 2008/
www.zeleznice.tk
User avatar
mironic
 
Posts: 9
Joined: 13.4.2008, 1:31

Re: iGO 2008 POI

Postby Docent on 22.4.2008, 14:47

Martin.sat wrote:Ano již je v prodeji

Ach, ti zatracení neználkové z navigovat.cz :haha: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: iGO 2008 POI

Postby ashus on 10.5.2008, 0:06

ashus
 
Posts: 4
Joined: 1.1.2008, 2:49

Re: iGO 2008 POI

Postby mik256 on 16.5.2008, 15:00

diky, bohuzel mi to nejak nejde - viz moje reakce v tom vlakne.
mik256
 
Posts: 6
Joined: 9.4.2008, 14:08

Re: iGO 2008 POI

Postby Vladimír Šengel on 16.8.2008, 20:16

Da se Igo použít v HTC Diamond? vubec nemam zkusenosti s nahranim nav. do WM 6.1 neporadi nekdo? Co by bylo pro tento tel nej.? díky
Vladimír Šengel
 
Posts: 2
Joined: 16.8.2008, 20:12

Re: iGO 2008 POI

Postby Jirásek on 16.8.2008, 22:17

ANO, iGo chodí právě na WM. Spíše je problém s pamětí, iGo 8 je tak trochu nenasytný budulínek. 64M je kritická hranice, Diamond má ale (pokud se nemýlím, což se občas stává :cry: ) 128M.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: iGO 2008 POI

Postby Docent on 17.8.2008, 10:16

Pro VGA zařízení je iGO 8 na 64 MB nepoužitelné, ale Jirásek se nemýlí, Diamond má 128 :usmev: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: iGO 2008 POI

Postby Freddy on 10.1.2009, 20:45

Dobrý večer, můžete mi prosím poradit? Mám zakoupené IGO 8 verzi 8.3.2.64029 a nedaří se mi tam dostat POI z tohoto webu. Podle zde nalezeného návodu i stáhnu jednotlivé poi s koncovkou ,,kml,, tu pak nahraji do daného adresáře poi. Po spuštění PDA to podle návodu konvertuje na svůj formát, ale když pak otevřu POI v programu, tak tam vidím všechny názvy skupin, které jsem si tam chtěl dát, ale všechny ty složky jsou prázdné. Co prosím dělám špatně?

Děkuji
Freddy
 
Posts: 3
Joined: 17.11.2008, 10:57

Re: iGO 2008 POI

Postby Docent on 10.1.2009, 20:59

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: iGO 2008 POI

Postby Freddy on 13.1.2009, 18:18

Tak vše jsem dělal podle návodu a stále nic. Abych to ale upřesnil, když dám v menu spravovat POI, tak tam vidím názvy skupin POI, ale po otevření je složka prázdná. Neděje se tak jen u poi z tohoto webu, ale i u poi, které jsou již v iGO obsažené. Pokud dám ale při navigaci hledat poi, tak pak vidím všechny - jak z tohoto webu, tak i ty, které jsou součástí iGO. Proč je tedy nevidím v záložce - spravovat POI? Děkuji za radu.
Freddy
 
Posts: 3
Joined: 17.11.2008, 10:57

Re: iGO 2008 POI

Postby Jasper on 16.1.2009, 5:32

Protože spravovat se dají pouze celé kategorie nikoliv jednotlivé POI. Takže je správě nevidíš i když tam jsou. Prostě to takhle je.
Mio C520FT+,iGo8 8.0.0.44366
Skin Riks 2.6 tS+, Unlock MioPocket
http://forum.entershop.cz/index.php
http://tomasii.cdc.cz/
User avatar
Jasper
 
Posts: 35
Joined: 29.7.2007, 9:30
Location: Praha 9 - Kbely

Next

Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron