iGo My Way 8 a POI

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby martin_g on 15.4.2009, 16:25

Mám problém s kml súborom s poi. Nakopírujem ho na kartu, igo mi ho nájde (je medzi poi) ako skupinu, ale keď dám otvoriť túto skupinu igo zahlasi, že v nej nie sú žiadne položky (v kml súbore je asi 20 položiek).
Mám igo 8.3.2.80621

Viete mi niektoporadiť čo s tým?
martin_g
 
Posts: 6
Joined: 15.4.2009, 14:46

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby Scorpio_cz on 15.4.2009, 16:41

Před aktualizací na 8.3.2.80621 je v adresáři POI potřeba promazat všechny soubory KROMĚ .kml.
Verze 8.3.2.80621 má jinou strukturu pracovních souborů, a ponechání původních iGO 8.3.2.80621 zmate.
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby martin_g on 15.4.2009, 21:38

Urobil som cistu instalaciu. V userdata/poi je len jeden kml subor a v content/poi su klasicke poi od igo (skusil som ich aj vymazat a nepomohlo to).
martin_g
 
Posts: 6
Joined: 15.4.2009, 14:46

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby Scorpio_cz on 15.4.2009, 21:49

Pokud je ten soubor stažený odsud tak ho zkusit stáhnout ještě jednou.
Taky bych ho zkusil předhodit staršímu buildu iGO8, mě ten poslední 80621 moc nevalil a vrátil jsem se k 79297.
Taky je možné, jestli je ten soubor dělaný ručně, že má nějakou botu ve struktuře a proto ho iGO8 nevstřebá.
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby martin_g on 16.4.2009, 8:56

Stiahol som ho 3 krát, vždy iným prehliadačom, dal som ho do iGO 8.3.2.71348 a do iGO 8.3.2.80621 a ani v jednom mi ho neuznalo.
Dal som si tu vyhľadať všetky ZOO.
martin_g
 
Posts: 6
Joined: 15.4.2009, 14:46

Bez ikony v IGO

Postby boris0904 on 16.4.2009, 8:58

Mam Evolve,IGO 8.3.2.xxx,skin Dimka.Skusil som vsetky mozne navody ako dostat POI na kartu,sice zlozka sa tvari ze v nej nic nie je,ale podla info tu vraj tam su,to by bolo OK,ale ale v ponuke POI sa mi vobec nezobrazuje ikona,ale ani na predmetnom mieste na mape :koul: stiahol som ikonu aj s povodnym nazvom,aj som ho premenoval presne podla POI a nic,pritom pouzivam spravnu koncovku KLM alebo KML ? :grin: to je jedno,podobna tu nie je.Cim to moze byt?Dik.
boris0904
 
Posts: 1
Joined: 12.4.2009, 11:55

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby Scorpio_cz on 16.4.2009, 9:02

martin_g : OK, zkusím večer stahnout ZOO a vnutit je iGO8 :zamysl: . Teď to nemám u sebe.
Co přesně jsi stahoval ? Nějaké sloučené kategorie, nebo čistě CZ-ZOO či SK-ZOO ?
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby martin_g on 16.4.2009, 9:21

na úvodnej stránke poi.cz som do pola hľadať dal "zoo" - bez úvodzoviek, vo výsledku som mal jeden riadok ktorý reprezentuje zoo v CZ a má 20 záznamov.
martin_g
 
Posts: 6
Joined: 15.4.2009, 14:46

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby Scorpio_cz on 16.4.2009, 9:36

A stáhnul jsi CZ-ZOO.kml soubor, má 4010 bytes ?
V tom iGO8 jak přesně s tím souborem potom pracuješ (Hledat, POI, blízko adresy ... ) ?

EDIT : Tak v menu Správa / POI / Řídit POI mi taky ukazuje 0 záznamů.
Ale při hledání POI v okolí adresy normálně funguje ... asi chybička v iGO8 :cry:
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby Docent on 16.4.2009, 9:47

Scorpio_cz wrote:EDIT : Tak v menu Správa / POI / Řídit POI mi taky ukazuje 0 záznamů.
Ale při hledání POI v okolí adresy normálně funguje ... asi chybička v iGO8 :cry:

No, ono už je to tady zmíněno asi 2x, možná i v tomto vlákně... Ale to by se muselo nejdřív něco přečíst :usmev: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby martin_g on 16.4.2009, 10:40

Scorpio_cz:
Tak to hľadanie okolo adresy s následným ručným listovaním poi, je asi jediný spôsob kde to funguje. V Správa / POI / Řídit POI - tam som to v podstate kontroloval a nič tam nieje, ďalej som skúšal hľadať v okolí adresy a následne som dal hľadať zoo (nechcelo sa mi listovať) a ani jeden poi z kml mi nenašlo, podobne aj pri hľadaní v okolí kurzora.

Docent:
Tento thread som prečítal celý a nevšimol som si, že by tu niečo o tejto chybe bolo, taktiež som použil zázračné tlačidlo Hľadať, ale tiež nevypadlo nič zaujímavé. Takže ak to tu niekde už je, tak sa ospravedlňujem za zapĺňanie tohto threadu, ale snáď to pomôže aj niekomu inému.
martin_g
 
Posts: 6
Joined: 15.4.2009, 14:46

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby Docent on 16.4.2009, 11:15

Zdravím všechny a prosím o radu: Pročetl jsem celé toto fórum a pořád mám problém se zprovozněním .kml souborů v PDA. Všechny .kml soubory jsem zkopíroval do složky \Storage Card\iGO8\content\userdata\poi. Když ale spustím program a klepnu v menu na "Vlastní", "POI" a pak na název POI, vždy se mi zobrazí hláška "<0 položek>". Co dělám blbě? Díky za radu.

radben

Příspěvky: 4
Registrován: 19.5.2008, 10:49

* Soukromá zpráva

Nahoru

* Ohlásit tento příspěvek
* Odpovědět s citací

Re: iGo My Way 8 a POI

Příspěvekod sning v 20.5.2008, 16:20
Ahoj , neděláš blbě nic. Ty .klm (neboli jednotlivé skupiny POI)soubory se ti nezobrazí ve "vlastních POI" , ale zobrazují se jako další položky mezi běžnými POI. Stačí si to projít šipkami v pravém dolním rohu obrazovky a najít. Poté dáš EDIT a zaškrtneš jak se mají zobrazovat a dole uprostřed je ikona kterou IGO přiřadilo a pokud se ti nelíbí , tak na ni tapnout a zobrazí se ti nabídka ikon.

Je to na straně 4 tohoto threadu. No nic, opakování matka moudrosti. Pro sichr to sem budeme dávat 100x za sebou, snad se alespoň u jednoho někdo chytí :lol1: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby martin_g on 16.4.2009, 12:36

Mr. Docent
Nechcem sa s tebou hádať, ale príspevok ktorý si citoval neriešil môj problém, ja som mal problém s tým, že poi z kml som nikde nemal, to, že sa majú objaviť medzi štandardnými poi som vedel. Ibaže, mne sa medzi štandardnými poi zobrazil len názov skupiny kde v skupine nič nebolo, a pri hladaní v poi mi ich taktiež nenašlo. Ako som dnes zistil, poi z kml súboru sa dajú nájsť len pri ručnom listovaní v zozname poi pri hľadaní v okolí adresy alebo v okolí miesta na mape.
martin_g
 
Posts: 6
Joined: 15.4.2009, 14:46

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby BibaCZ on 28.5.2009, 19:18

Zdravim ma stejny problem,
ale nechce se mi verit, ze ostatnim se importovane body z kml v mape taky nezobrazuji a daji se jen naslepo vyhledavat. To bude asi nejake nedorozumeni, ne ?

Moje sestava:
PDA s WM6.0 (EN)
iGO 8.3.2.83157
skin Dimka-TomSoft 1.1.14 (a)

Muj postup:
1) stahnu z poi.cz jakykoliv soubor .kml (napr. CZ-WIFI_free) a umistim ho do ...\iGO8\content\userdata\poi\
2) restartuju iGO a v adresari se vytvori dalsi soubory *.kix , *.kns, *.kst
3) v manage POI (seznam standartnich poi) se nova slozka zobrazi, je prazdna stejne jako ostatni slozky (krome vlastnich z *.upoi) a nema prirazenou ikonku a je nastavena na neviditelnou, muzu priradit ikonku i viditelnost.
4) v mape se ovsem neukaze nic. Jedina znamka o pritomnosti novych bodu je moznost najit je pri vyhledavani (zpravne ukazuji prirazenou ikonku).

Uplne stejny NEvysledek pokud pouzivam vlastni *.kml vytvorene v Google Earth 5.0 A to je muj hlavni problem. Potrebuju najit cestu jak dostat vlastni body v Google Earth do iGO8.

Muze mi nejaka dobra duse poradit ?
Dik za pomoc.
BibaCZ
 
Posts: 2
Joined: 28.5.2009, 18:28

Re: iGo My Way 8 a POI

Postby ipaq70 on 3.6.2009, 22:45

Zdravim,
skuste dopisat <name>CZ-WIFI_free</name> za <Folder> v KML subore.
POI potom budu viditelne na mape, akurat len s default ikonou, zmenena ikona je viditelna len pre skupinu napr. pri hladani a pod. Snad to pomoze :usmev:
ipaq70
 
Posts: 1
Joined: 18.5.2009, 13:17

PreviousNext

Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron