IGO 8 BUG Řecko
Moderátor: Scorpio_cz
IGO 8 BUG Řecko
ZDRAVÍM VŠECHNY I ZKUŠENÉ UŽIVATELE IGO 8... !!!
PODÍVEJTE SE VŠICHNI (HLAVNĚ TI ZKUŠENÍ) DO SVÝCH NAVIGACÍ A DEJTE MI VĚDĚT ZDA MÁTE KOMPLETNÍ TRAJEKTY JDOUCÍ OD ITÁLIE DO ŘECKA A TURECKA ??? MĚ TO V POLOVINĚ MOŘE MEZI ITÁLIÍ A ŘECKEM KONČÍ... ŽE BY CHYBA MAPY ŘECKA ??? ZAJÍMÁ MĚ JAK JSTE NA TOM VŠICHNI OSTATNÍ... DÍKY ZA VÁŠ ČAS...
http://img137.imageshack.us/img137/5327/trajektyth1.jpg
PODÍVEJTE SE VŠICHNI (HLAVNĚ TI ZKUŠENÍ) DO SVÝCH NAVIGACÍ A DEJTE MI VĚDĚT ZDA MÁTE KOMPLETNÍ TRAJEKTY JDOUCÍ OD ITÁLIE DO ŘECKA A TURECKA ??? MĚ TO V POLOVINĚ MOŘE MEZI ITÁLIÍ A ŘECKEM KONČÍ... ŽE BY CHYBA MAPY ŘECKA ??? ZAJÍMÁ MĚ JAK JSTE NA TOM VŠICHNI OSTATNÍ... DÍKY ZA VÁŠ ČAS...
http://img137.imageshack.us/img137/5327/trajektyth1.jpg
Re: IGO 8 BUG Řecko
Budeš to psát ještě do hodně fór, debžo
? Zkus to reportovat výrobci, nejlépe s licenčním číslem, a vypni si CapsLock.
Asi by bylo dobrý to tady zamknout, ten magor cpe naprosto stejný příspěvek (včetně toho CapsLocku) do všech možných fór
.

Asi by bylo dobrý to tady zamknout, ten magor cpe naprosto stejný příspěvek (včetně toho CapsLocku) do všech možných fór

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.

Tímto pouze hledám fórum o kterém sem někde četl že se tam prý dají hlásit případné chybičky a dotazy přímo na TeleAtlas... Podotýkám důrazně že tímto nehledám žádný warez na jinou mapu ani zde ani na jiných fórech !!!! Pokud bude přípspěvek uzavřen mě to nic neudělá a případné mindráky je taky možno léčit si někde jinde...
Edit: Už sem ho našel.. může se s klidem zamknout
Edit: Už sem ho našel.. může se s klidem zamknout
Dobrý, CapsLock už ses naučil vypnout
. A fórum na navigovat.mobilmania.cz jsi našel taky, ale tohle fakt nebyl nejšťastnější způsob jeho hledání
.

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.

jeden názor pro mě nic neznamená...
To je pravda. Pravda je,že ty nás taky ne 

- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
A dost. Už jsme zase u osobních narážek. Zamykám. 

TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android