Radary v iGO8

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Radary v iGO8

Postby Glass on 31.5.2008, 7:21

Ahoj,
doposud jsem byl zaryty Tomotomar. Ted jsem kvuli TMC presedlal na iGO8.
Mam problem s radarama.
1. V porovnani s TT jsou nekde nesmyslne 2x pres sebe.
Priklad: ChodovskáxBohdalecká -> Radar v semaforu + dalsi (asi stacionarni).
2. Mnoho stacionarnich a pomerovych radaru ukazuje merenou rychlost 31 km/h
3. Da se nastavit radar semafor jinak nez na 10 km/h? Kdyz mam pustenou zvukovou
signalizaci, tak opravdu nemuzu jet 500 m 10km/h, aby to nervalo.

Diky Glass
Asus MyPal A696 - WM 6.0 - 4GB karta - IGO8
Glass
 
Posts: 22
Joined: 23.8.2007, 21:22

Re: Radary v iGO8

Postby Gumídek on 1.6.2008, 3:39

To máš chybu někde ty. Chodovská a Bohdalecká je jen jeden radar,a to Radar_semafor....Teď jsem to kontroloval.Jezdím po Praze denně,a jakmile by se toto objevilo,hned bych to řešil. Jeden z problémů je mimoúrovňové křížení Českobrodská a Průmyslová. Ale zatím jsme nevymysleli jiné řešení. Měří pod i za mostem nahoře směrem z centra. Zkontroluj si navigaci,to vypadá,že tam máš divně zdublované záznamy,jestliže se ti na stejném místě ukazují dva radary....A neber to osobně,nikdo není neomylný. Ale teď to tady kontroluji a nic....A dovol mi poznámku,TMC poskytují rádia a ty čerpají informace z jednoho zdroje. Mě TMC chodí v pohodě....A jelikož je to v ČR v plenkách,tak musíme mít trpělivost,než začnou fungovat opravdu operativně.
User avatar
Gumídek
 
Posts: 5633
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Radary v iGO8

Postby Glass on 1.6.2008, 8:44

Na TT6 to mam vse ok. O prumyslovy vim, tam jezdim denne ja a ten radar pod mostem je ode me. Ale Do igo to musim generovat a nijak to neovlivnim. Kdyz jsem koukam do textaku, tak tam takovyhle nesmysly nebyli, ale v realu v navigaci jsou. Problem neni u mobilnich. Hlavne je u pomerovych, viz vyse.
Asus MyPal A696 - WM 6.0 - 4GB karta - IGO8
Glass
 
Posts: 22
Joined: 23.8.2007, 21:22

Re: Radary v iGO8

Postby Gumídek on 1.6.2008, 18:10

Ale jak říkám,my je máme v poi jen jednou,takže chyba není u nás. A iGO neznám...
User avatar
Gumídek
 
Posts: 5633
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Radary v iGO8

Postby Glass on 1.6.2008, 18:24

To ja chapu, spis jsem cekal nejakou fintu
Asus MyPal A696 - WM 6.0 - 4GB karta - IGO8
Glass
 
Posts: 22
Joined: 23.8.2007, 21:22

Re: Radary v iGO8

Postby Gumídek on 1.6.2008, 18:34

Aha,tak to nemám,lituji !!!!
User avatar
Gumídek
 
Posts: 5633
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Radary v iGO8

Postby vasin on 2.6.2008, 16:32

Rychlost 10km v hodině byla kdysi zavedena zcela úmyslně. Kdo jezdí pravidelně po Praze, ví že se k semaforovému radaru většinou přibližuje právě jen rychlostí 10kmh páč jsou všude zácpy. A je lepší, aby to řvalo dýl, než aby to houhlo jednou a pak po 10 minutách v zácpě člověk zapoměl, že tam vlastně je semaforák, kór když se u toho telefonuje atd.

Jakou rychlost by jsi chtěl nastavit ... pokud dáš třeba 50 a pojedeš 40 nehoukne to vubec a co je pak lepší?

cvrlikání nebo body

Cim výšši rychlost se tam da, tim vetsi pravdepodobnost, ze se nic neozve.


U usekovych radaru to nekdy fakt zablbne duvod nevim. Take to nekdy zablbne u mobilnícha astabilních když se k nim auto přibližuje pod, pro navigaci ,nepochopitelným úhlem.

Dej mi souřadnice toho zdvojeneho radaru juknu se na to .. takhle si ho neumim vybavit
HTC Touch Pro2, MicroSD 8GB, iGO2008
User avatar
vasin
 
Posts: 186
Joined: 25.9.2006, 15:29
Location: Holice v Čechách

Re: Radary v iGO8

Postby vasin on 2.6.2008, 16:37

No i když teď jsem si našel tu křižovatku a mám na ní jen jedn radar a to semafor.

Ze které strany (S,J,V,Z) jedes kdyz seTi to ukazuje? A jakou rychlosti?
HTC Touch Pro2, MicroSD 8GB, iGO2008
User avatar
vasin
 
Posts: 186
Joined: 25.9.2006, 15:29
Location: Holice v Čechách


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron