Chybný import POI do iGo 8 - spolupráce uživatelů

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Chybný import POI do iGo 8 - spolupráce uživatelů

Postby honefr on 4.1.2009, 13:53

Nevíte někdo čím to je že když si umixuju sloučeninu na poi.cz a zkopíruju ji do navigace (iGO 8) tak jsou tam všechny kategorie ale poslední je volně ve sloučenině.

Příklad: udělám si sloučeninu Nákupy do které dám tří kategorie. Nákup_penny, Nákup_tesco a Nákup_albert.
Sloučeninu z poi.cz stáhnu do PC a zkopíruju do PDA do složky navigace tak kam patří a až spustím navigaci tak kliknu na najít POI --> Nákup no a tam vidím kategorie Nákup_penny a Nákup_tesco no a Nákup_albert tam není.
Pouze pod těmi dvouma kategoriema tam je už seznam POI albertů místo aby byli v kategorii Nákup_albert.

Čím to je že poslední kategorie v každé sloučenině je vždy volně?

Mám velmi silný pocit že to není navigací, ale mohu se pléct. Myslím že to je chyba poi.cz něbo že já dělám chybu v nastavení poi.cz.
Pokud kdokoliv má nápad tak budu opravdu šťastný za každou radu.

Děkuji...
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 4.1.2009, 14:03

divný. malinko nerozumím, kam se ten albert ztratí.

resp. ono je to v igo8 řazeno abecedně, takže ztratit by se měl ten poslední v abecedě.

nevím.
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby honefr on 4.1.2009, 14:11

To byl příklad !!! ty názvy jsem si vymíšlel ale pokud chceš konkrétnost tak prosím:

Mám sloučeninu Bankomaty a v ní všechny bankomaty z poi.cz (takže nebudu vyjmenovávat) a v navigaci ve sloučenině je volně kategorie Bankomaty_ostatní.

A tím posledním jsem myslel poslední né v navigaci ale poslední ze seznamu poi na poi.cz
Image
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 4.1.2009, 14:27

už chápu, o co ti jde.

to s tou abecedou možná nebude správně.

já tam mám roztroušené bez složky nějaká lpg, ale nevím, proč právě je! máme to stejně. nevím, zda to je vada nebo vlastnost. řešení neznám. (igo 8 8.0xxx.5400, v pda e-ten m700)
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby honefr on 4.1.2009, 14:36

No !!! o to mi jde že ve sloučeninách z poi.cz tam mám ňákou kategorii volně roztroušenou a právě většinou poslední ze seznamu kategorii na poi.cz
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 4.1.2009, 14:40

poslední z poi.cz to není. já mám v seznamu na poi.cz poslední 212-cz internet, a mám tam nějaké benzínky a lpg.

dedukuju, že roztroušená kategorie je abecedně poslední z poi.cz! a blbě se hledá, která to kurva je, protože nevím, co mám udělat, aby mi poi.cz abecedně zobrazilo kategorie, ketré mám do jedné sloučené.
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby honefr on 4.1.2009, 14:51

Poslední abecedně to taky není, Bankomaty_ostatní není abecedně poslední.
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 4.1.2009, 16:45

TY nemáš? pokud ano, tak OK.

JÁ zase EU-LPG... poslední asi v abecedě mám
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby honefr on 4.1.2009, 16:51

Co nemám? :??:

Asi jsem nechápavej :chlamani:
Image
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 4.1.2009, 16:55

honefr wrote:Poslední abecedně to taky není, Bankomaty_ostatní není abecedně poslední.

není nebo TY nemáš?

JÁ zase mám asi kategorii EU-LPG... asi poslední v abecedě, co mám sloučeno

pokud to teda dělá ta poslední podle abecedy, co má člověk sloučeno, pak elegantní řešení mě napadá dosloučit si ještě nějakou kategorii z konce abecedy, která má minimum položek (třeba 2, a né 300 jako já ted), aby tolik položek v jednom adresáři tolik nebrzdilo při hledání a prohlížení.

(třeba já když dám v poi hledat dle názvu ve všech poi, tak se mi igo kousne.)
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby honefr on 4.1.2009, 17:03

audis wrote:poslední z poi.cz to není. já mám v seznamu na poi.cz poslední 212-cz internet, a mám tam nějaké benzínky a lpg.

dedukuju, že roztroušená kategorie je abecedně poslední z poi.cz! a blbě se hledá, která to kurva je, protože nevím, co mám udělat, aby mi poi.cz abecedně zobrazilo kategorie, ketré mám do jedné sloučené.

Není protože moje roztroušená je Bankomaty_ostatní a zatím abecedně je třeba Raiffeisenbank. :-P
Image
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 4.1.2009, 17:15

ve SPRÁVĚ DAT se to tváří normálně, při hledání poi to tam je. nevím.
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby honefr on 4.1.2009, 17:18

Protože ve správě se poi nezobrazuji, zobrazuji se jen kategorie a tvé ručně přidané poi.
Image
User avatar
honefr
 
Posts: 17
Joined: 29.12.2008, 18:03
Location: Praha 8

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby humbuk on 5.1.2009, 0:59

Dela mi to taky. Smicham treba MHD Praha - Bus a Tramvaje. Ve spolecne slozce pak ve vysledku mam Bus zvlast a Tramvaje jsou "vysypane" ve spolecne slozce.
Stejne tak kdyz spojim Autobusova nadrazi a Zeleznicni stanice. Tak ve spolecne slozce jsou Autobusova nadrazi spravne serazena ve svoji slozce,ale Zeleznicni stanice jsou "vysypane" ve spolecne slozce.
humbuk
 
Posts: 5
Joined: 7.12.2008, 10:33

Re: Jak dostat POI do navigace iGO?

Postby audis on 5.1.2009, 14:36

začal sem to řešit zde http://forum.entershop.cz/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a

až se to dořeší, hodim to i sem. vypadá to ale na premiérový problém:-), žádná x-tá repríza:-DDD
User avatar
audis
 
Posts: 67
Joined: 16.7.2008, 9:22

Next

Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron