Prechod z iGO6 na iGO8

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Prechod z iGO6 na iGO8

Postby kubatko on 17.4.2009, 11:32

Ahoj / Dobry den,

rad bych se stal uzivatelem novejsiho navigacniho SW iGO8.
Mam vsak jeden problem. Nevim jak pretahnou mnou vytvorene a ulozene body zajmu z iGO6 do iGO8.
Nevite nekdo jak na to?

Diky
Jakub
kubatko
 
Posts: 1
Joined: 6.1.2009, 15:50

Re: Prechod z iGO6 na iGO8

Postby NaaR on 24.4.2009, 15:58

jo tak na tuhle radu si pockam ted aktualne to resim taky :)
R.I.P. Rest In Pain
User avatar
NaaR
 
Posts: 1
Joined: 24.4.2009, 15:56

Re: Prechod z iGO6 na iGO8

Postby siko on 19.10.2010, 13:01

Nikdo neví? :zamysl: používám Primo ale přes 200 POI mam v IGO6 a nevím jak je dostat do Prima
Našešl jsem tohle ale moc modrý z toho nejsem :koul: Není tady někdo kdo by poradil?
siko
 
Posts: 2
Joined: 19.10.2010, 12:58

Re: Prechod z iGO6 na iGO8

Postby Scorpio_cz on 20.10.2010, 8:08

Se lehce obávám že iGO6 tu už nikdo moc nezná.
Tušíš aspoň v jakým adresáři / souboru / formátu jsou ty body uložené v iGO6 ?
(Možná zkus nějaký POI přidat, a zjisti které soubory se změnily - pak se možná bude dát něco dělat).
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: Prechod z iGO6 na iGO8

Postby siko on 19.11.2010, 14:49

Tak je to vyřešený :palce: na radu zkušenějších jsem si stáhl iGO POI Explorer a pak uložil POI do formátu KML.Stačilo pak v Igo Primo vytvořit v CONTENT složku USERDATA a do ní složku POI s uloženými poi v formátu KML a funguje to :jupi:
siko
 
Posts: 2
Joined: 19.10.2010, 12:58


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests