MIO C725

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

MIO C725

Postby Texas on 16.6.2009, 21:45

Hezký den všem
Jsem čerstvý majitel MIO C725 a jednou s nejvíce reklamovaných vlastností bylo upozornění na radary. Bohužel se mi po měsíci intenzivní práce nepodařilo do MIA dostat jediný radar ani POI. nemá někdo zkušenost?
Texas
 
Posts: 3
Joined: 16.6.2009, 21:41

Re: MIO C725

Postby mkbn on 17.6.2009, 10:14

Nevím, jakou máš verzi iG0 nebo použitý skin, ale vždy aktualizované radary jsou zde:
http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=7
Najdeš tam i informace kam s tím.
Na stejném fóru informace o Poi: http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=8
nutno registrovat.
Mio C720, iGo8 8.3.2.64873 na MFD, MicsanTrans v1.1Eur(BIG), content na SD
MioMap 3.3, J&T 3.2a cz TMC
mkbn
 
Posts: 61
Joined: 1.4.2009, 11:41

Re: MIO C725

Postby Texas on 17.6.2009, 15:40

Tento přístroj se prodává s MIOMAP 2008, jo kdyby tram bylo IGO tak je to snadný, mimochodem dnes cesta asi 70 km a minimálně 9 restart, zvažuji reklamaci. Téměř po káždé hlášce o směru se kousnul.
Texas
 
Posts: 3
Joined: 16.6.2009, 21:41

Re: MIO C725

Postby mkbn on 17.6.2009, 18:12

Tak to mě vůbec nenapadlo. To jsem ti moc nepomohl. :zamysl:
Mio C720, iGo8 8.3.2.64873 na MFD, MicsanTrans v1.1Eur(BIG), content na SD
MioMap 3.3, J&T 3.2a cz TMC
mkbn
 
Posts: 61
Joined: 1.4.2009, 11:41

Re: MIO C725

Postby nav35 on 19.6.2009, 22:56

Od 03.2008 již MIO nepoužívá iGo ale Navman. viz. třeba
http://mobilearsenal.com/new/cebit_shock_no_more_igo_in_mio_navis.html

Takže je třeba najít návod na import bodů do navmanu. Neznám.
nav35
 
Posts: 6
Joined: 19.6.2009, 21:10

Re: MIO C725

Postby ClonyXXL on 13.4.2010, 12:30

Možná trochu pozdě, ale přece.
Tak tam foukni iGO8 a máš po starostech. Spustíš ho třeba přímo přes vestavěného průzkumníka. Jede v pohodě!
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
ClonyXXL
 
Posts: 151
Joined: 9.10.2007, 13:07

Re: MIO C725

Postby Texas on 13.4.2010, 16:10

Tak IGO 8 jsem párkrát zkoušel ale nepodařilo se me ho rozchodit v nějakým přijatelným rozlišení, buďto roztáhlý až mimo obrazovku, nebo naopak jen přes malou část.
Texas
 
Posts: 3
Joined: 16.6.2009, 21:41

Re: MIO C725

Postby ClonyXXL on 20.11.2010, 10:07

Opět reaguji pozdě, ale............. Asi jsi se málo snažil. Mám taky C725 a igo tam jede v HD kvalitě naprosto skvěle. Kdybys náhodou odpovídal, napiš mi PM, aspoň mi dojde mail.
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
ClonyXXL
 
Posts: 151
Joined: 9.10.2007, 13:07

Re: MIO C725

Postby dspcc on 27.4.2011, 18:33

Mohl bys mi nějak podrobněji (jako pro blba) popsat, jak tam to iGO8 dostanu? Nebo poslat nějaký link, kde se to popisuje/probírá.
dspcc
 
Posts: 1
Joined: 19.4.2011, 19:27


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests