Dotazy

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Dotazy

Postby EaU on 28.2.2011, 10:45

Omlouvam se za nove tema.
Mam navigaci iGO8.3xx.Prosil bych ,uvedte na prikladu jak dostat z vasich stranek vybrane POI do teto navigace.A pokud mozno,co a jak nastavit v navigaci aby se zobrazovali na mape.
Napr.: CZ-Kempy
PS.
Ja se o to pokousel takto.Nasel sem si je,stahl a ulozil do sl.userdata - poi - CZ-Kempy.kml.(jeden soubor),(vsechny ty puvodni jsem smazal)Presto se v navigaci k tem kempum nemuzu dostat.A to ani pri sprave, a ani kdyz je dam hledat.A co vic,furt se mi tam zobrazuji i ty puvodni prestoze sem je smazal.Dekuji
PS.Dik za odkaz.Zřejmě jsem porušil bod č.6.Měl jsem zato,že to zamrzlo a udělal reset.Dá se to nějak napravit, nebo musím znova navigaci nainstalivat?
PS.Nevim proc,ale ve starsi verzi mi nepomohla ani reinstalace tak sem nainstaloval novejsi verzi IGO 8.3xx a je po problemu.
Dekuji vsem za rady
Last edited by EaU on 2.3.2011, 13:20, edited 2 times in total.
EaU
 
Posts: 3
Joined: 25.2.2011, 7:44

Re: Dotazy

Postby Ivo on 28.2.2011, 12:06

trochu hledat jsi tu zkusil??
viewtopic.php?f=28&t=1588
TomTom GO 600 | aplikace: 15.301 | mapa: Europe v951.6592 (05/2015)
TomTom Rider 400 | aplikace: 15.302 | mapa: Europe v950.6566 (05/2015)
Tomtom GO 730 Traffic + SDHC A-Data 4GB class 6 | aplikace: 9.510; boot: 5.5259 | mapa: Europe v. 910.4892
User avatar
Ivo
 
Posts: 351
Joined: 9.10.2005, 15:46

Re: Dotazy

Postby stanley.68 on 8.5.2011, 11:09

Zdravím,mám C 520 s iGo8 a příjde mi ,že oproti Garminu hlásí upozornění na odbočky,kruháče opravdu na poslední chvíly.Lze to změnit,aby hlášky byly dřív?
Tomtom VIA 52
Garmin 660 FM v šuplíku
stanley.68
 
Posts: 52
Joined: 17.6.2008, 20:36
Location: Liberecko


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron