Nový RDS-TMC USB

Funkce TMC v navigacích TomTom.

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Gebič on 20.7.2009, 11:11

Tobě přišla ta stejná mr.ka co mám u 930T už rok... :osli: Ale třeba to pomůže a nebo se Holadsko jen spletlo, mají toho asi hodně a trávy taky.... :grin:
TT 950, NC 9.510, Europe 985.8155
Zaregistruj se a šetři, super věc!
https://www.tipli.cz/p/35777
User avatar
Gebič
 
Posts: 1087
Joined: 7.6.2006, 12:59
Location: PRAHA - Hlavní město, ne?

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Ivo on 20.7.2009, 11:20

Ja bych rekl, ze nekde ve skladu dostali pokyn k zaslani nabijecky, tak vzali co bylo po ruce. Asi by to chtelo zadat konkretni posledni typ. Ovsem jak to zabezpecit... :zamysl:
TomTom GO 600 | aplikace: 15.301 | mapa: Europe v951.6592 (05/2015)
TomTom Rider 400 | aplikace: 15.302 | mapa: Europe v950.6566 (05/2015)
Tomtom GO 730 Traffic + SDHC A-Data 4GB class 6 | aplikace: 9.510; boot: 5.5259 | mapa: Europe v. 910.4892
User avatar
Ivo
 
Posts: 353
Joined: 9.10.2005, 15:46

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Pnaky on 20.7.2009, 11:34

No chystam se si tam taky o jednu rict takze ke kopii dokladu o zakoupeni navigace prilozim i fotku nabijecky kterou mam doma... Nebo to na ty infolince tomu "sulinovi" reknu co se mi tu doma vali...
User avatar
Pnaky
 
Posts: 40
Joined: 9.7.2009, 16:01
Location: Teplice - Jablonec n/N - Praha

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby RomanKasak on 20.7.2009, 13:58

Tak o víkendu jsem opět psal na TT o přetrvávajícím problému z restarty a problikáváním mapy i přes novou nabíječku a ted mi přišla tato odpověd:

Dobrý den,

Takže dle techniků jsme obdrželi návod:

1. připojit zařízení k PC ( nezapnuté )
2. otevřít si tento počítač
3. zapnout zařízení
4. uvidíte zde ikonu TomTOm - klikněte na ni pravým tlačítkem a zvolte vlastnosti
5. klikněte na záložku nástoje a zvolte možnost zkontrolovat u první fuknce - v anglickém systému je to errror checking u nás pravděpodobně scandisk popřípadě kontrola disku.
6. zaškrkněte všechna pole a zvolte start.

Teď je potřebap rovézt clear flash - návod najdete zde : www.tomtom.com/6186

a následně reset :

1) Dobijte zařízení po dobu min. 2 hodin (pokud Vaše zařízení má SD kartu prosím vyjměte ji ze zařízení)
2) Stiskněte resetovací tlačítko po dobu 20 vteřin (po resetu můžete zvonu vložit SD kartu)
3) Stiskněte tlačítko zapnutí po dobu 15 vteřin

Poté prosím vyzkoušjte RDS TMC příjmač,

S přátelským pozdravem,
Tým zákaznické podpory TomTom
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
RomanKasak
 
Posts: 86
Joined: 12.12.2007, 2:05

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby RomanKasak on 24.7.2009, 2:02

Tak problém z restarty a problikáváním mapy vyřešen.....Chlapík z podpory mi poslal 1x novou složku gns a 1x soubor mctx,překopíroval jsem jima ty mé původní v navi a teprve ted to šlape bez chyb jak má :palce: ...konečně !!
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
RomanKasak
 
Posts: 86
Joined: 12.12.2007, 2:05

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby P800 on 24.7.2009, 2:11

Tohle jsem si myslel také.. do prvního restartu :-(
User avatar
P800
 
Posts: 239
Joined: 24.7.2007, 14:41
Location: Brno

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Gebič on 24.7.2009, 9:10

Chyba je jednoduchá, podle mě nový navcore neni 100% kompatibilni s RDS-TMC USB. Az bude nova verze tak bych se vsadil, ze na 90% bude vse v pohode i se starejma nabijecema... ::prav::

PS: JInak ja zatim pohoda tuk tuk, jeden restartik
TT 950, NC 9.510, Europe 985.8155
Zaregistruj se a šetři, super věc!
https://www.tipli.cz/p/35777
User avatar
Gebič
 
Posts: 1087
Joined: 7.6.2006, 12:59
Location: PRAHA - Hlavní město, ne?

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby RomanKasak on 24.7.2009, 9:58

Já s tim ted jezdil 2dny a bez problému....tak uvidíme co dál.
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
RomanKasak
 
Posts: 86
Joined: 12.12.2007, 2:05

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Gebič on 24.7.2009, 10:07

toto jsi psal i minule, ze se to po nabijecce vyresilo a pak zaseproblem.... Ja bych pockal... Novy NC to jiste vyresi
TT 950, NC 9.510, Europe 985.8155
Zaregistruj se a šetři, super věc!
https://www.tipli.cz/p/35777
User avatar
Gebič
 
Posts: 1087
Joined: 7.6.2006, 12:59
Location: PRAHA - Hlavní město, ne?

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby RomanKasak on 24.7.2009, 11:00

To je pravda že z novou nabíječkou byl taky ze začátku klid a pak to zas začlo...Uvidíme...
Nový navcore byl měl ted být zas před vydáním nové mapy ne?...to by mělo být nějak začátkem srpna??
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
RomanKasak
 
Posts: 86
Joined: 12.12.2007, 2:05

Re: TomTom RDS-TMC příjmač dopravních informací

Postby Charlie1 on 9.11.2009, 22:21

Našel jsem na jiném foru jak tmc napojil rovnou do dokovaci stanice kterou upevnil na palubku
používá TT720
Attachments
bdu1fu1grtr6tkh4h.jpg
bdu1fu1grtr6tkh4h.jpg (266.78 KiB) Viewed 10570 times
GoClever Dejvid 6 IGO-PRIMO
Windows 8 64-BIT, IE 10, Samsung Galaxi S4
VW-PASSAT 3BG sedan 1.8Turbo 110KW Tiptronic High line
User avatar
Charlie1
 
Posts: 133
Joined: 31.1.2008, 15:37
Location: KLADNO CZ-27201

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Gebič on 10.11.2009, 16:52

pekny, ale s moji sikovnosti by to dopadlo... :chlamani:
TT 950, NC 9.510, Europe 985.8155
Zaregistruj se a šetři, super věc!
https://www.tipli.cz/p/35777
User avatar
Gebič
 
Posts: 1087
Joined: 7.6.2006, 12:59
Location: PRAHA - Hlavní město, ne?

Re: Nový RDS-TMC USB

Postby Jirásek on 10.11.2009, 19:40

No, trochu bych se bál, že to za jízdy po našich vozovkách (tankodrom) to bude vypadávat. :zamysl:
Jinak "bastl" je to hezký, obzvláště mne zaujalo to odborné spojení ustřižených kabelů. :usmev:
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2966
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Previous

Return to TomTom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron