Navigon 2110 a TMC

Funkce TMC v navigacích Navigon.

Navigon 2110 a TMC

Postby red.baron on 1.6.2009, 15:27

Zdravím,
užu delší dobu bojuji s příjmem TMC signálu v navigonu 2110. Bohužel se stále tváří, že TMC signál není dostupný - i přesto, že jiné navigace ve stejné době na stejném místě TMC chytají. (TMC jsem chytil jen dvakrát za celou dobu, co ho mám)

1. Samozřejmě mám v tu chvíli připojen napájecí kabel - je v něm anténa.
2. Konzultoval jsem to i se supportem - také nic. Ve finále prohlásili, že v CZE tuto funkci pro tento přístroj nepodporují.
3. Bohužel do Německa se nechystám, abych vyzkoušel, zda tam se TMC chytne.

Je tady někdo, kdo má stejný nebo podobný přístroj a TMC mu funguje? Asi bych se pak rád domluvil na poskutnutí adresáře MN6, jestli je to v nějaké knihovně, settingu nebo je to opravdu HW chyba a mám to reklamovat, dokud mi nevyprší záruka.

Byl bych vděčný za rady, co s tím.
red.baron
 
Posts: 4
Joined: 1.6.2009, 15:13

Re: Navigon 2110 a TMC

Postby temix2007 on 2.6.2009, 12:35

Zdravim, mel jem Nvigon 2100 i 2110max a u obou to fungovalo dokonce v byte s pripojenym kabelem urcenym do autozapalovace ale melo by to fungovat i se zapojenym USB kabelem. Kabel v obu pripadech funge jen jako antena. V nastaveni jsem mel zadano : vyhledavani stanic automaticky nebo tak nejak. Navigace pak prohledava vysilaci frekvence radiovych stani ktere podporuji TMC vysilani, chvilku to trva. 100% to vysila stanice Cesky rozhlas ČR1.
Staci pak jen vyjet z menu zpet na mapu a pouzit zoom + - mely by tam nabehnout oznacene dopravni omezeni.
Opakuji nez to nabehne tak to chvili trva, vysilac to vysila v urcitych intervalech.
temix2007
 
Posts: 6
Joined: 22.12.2008, 15:53

Re: Navigon 2110 a TMC

Postby red.baron on 2.6.2009, 13:23

Díky za zprávu.

Bohužel mně to nefunguje ani při několikahodinové cestě, kdy navigace naviguje do místa určení.
Volby mám všechny na automaticky....
Prostě v pravém horním rohu je znak pro příjem TMC (trojúhelník s vykřičníkem) červený -> nenašel jsem žádné stanice s TMC, což je ptákovina, protože v tom místě jiné navigace TMC chytají.

V každém případě díky za zprávu
red.baron
 
Posts: 4
Joined: 1.6.2009, 15:13

Re: Navigon 2110 a TMC

Postby svihak on 20.6.2009, 14:45

mám 2110max a maká bez problémů
svihak
 
Posts: 3
Joined: 20.6.2009, 14:42

Re: Navigon 2110 a TMC

Postby temix2007 on 24.12.2010, 12:19

Zdravim,
mam Navigon 2110, koupen za babku na inzerat. Ackoliv je hlasitost na maximum, tak je slyset velmi malo a take nefunguje prijem TMC. V nastaveni TMC je stale frekvence 87.6. Jinak navigace funguje bez problemu. Mozna bude nejaky problem uvnitr Flash pameti navigace. ate s tim nekdo zkusenosti? Diky za jakekoliv rady.
temix2007
 
Posts: 6
Joined: 22.12.2008, 15:53


Return to Navigon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest