Zvuková upozornění na radary na GPSmap 60CSx
Zvuková upozornění na radary na GPSmap 60CSx
Před časem jsem stáhnul radary z POI a GPS mi pak v závislosti na rychlosti dávala zvukové znamení, pokud jsem v určitém okruhu radaru jel vyšší rychlostí než povolenou. Minulý týden jsem stáhnul nový soubor (*.gpx)a po nahrání do GPS je ticho. Je potřeba něco nastavit? Při stahování, při nahrání do GPS nebo v GPS? Díky za info.
- pschonmann
Re: Zvuková upozornění na radary na GPSmap 60CSx
Pokud nahravas gpx, tak musis pres poiloader. Je mozne ze to zde neni nastaveno, ale v poiloaderu je moznost si nastavit radius a vsechny veci rucne. tak jen do toho.
Díky za radu, pomohla. GPS MAP 60CSx potřebuje, aby radary byly rozděleny do souborů podle rychlostí. Rozdělení na stacionární, úsekové a mobilní, jsem tedy předělal na 50, 60, atd. a pak už si s tím POI Loader uměl poradit a ke každému bodu z příslušného souboru přiřadil okruh a rychlost.
Minosr:
uz nakou chvili nad tim badam a stale se mi to nedari
nemohl byy sem dat podrobnejsi navod ???
Dikes moc
uz nakou chvili nad tim badam a stale se mi to nedari

nemohl byy sem dat podrobnejsi navod ???
Dikes moc
household:
Dikes za navod, kestli jsem to spravne pochopil, tak musim editovat polozku po polozce
no skvely
tak asi na to hodim bobek 
Dikes za navod, kestli jsem to spravne pochopil, tak musim editovat polozku po polozce

V podstate áno musíš to rozhadzať. Potom to funguje super.
Robím to takto:
Otvorím si Mapsource 2x v jednom všetky radary stiahnute z poi.cz a druhý prázdny.
Potom v prvom označím napr všetky 40km/h - kliknem myšou na prvý v zozname, stlačím pravý shift (držím) a kliknem na posledný v zozname 40km/h. Označí mi ich na modro. Potom CTRL+X tým sa zmažú - prekliknem sa do 2 mapsourcu a CTRL+V a vloží mi ich tam. Potom súbor uložiť ako "CZ radar 40" potom CTRL+A (označí všetko) DELETE. Znova sa prekliknem do 1 Mapsource a postup opakujem zo všetkými rýchlosťami.
Inak rýchlejšie to neviem. Uvítam aj ja rady ak sa to dá urýchliť.
Robím to takto:
Otvorím si Mapsource 2x v jednom všetky radary stiahnute z poi.cz a druhý prázdny.
Potom v prvom označím napr všetky 40km/h - kliknem myšou na prvý v zozname, stlačím pravý shift (držím) a kliknem na posledný v zozname 40km/h. Označí mi ich na modro. Potom CTRL+X tým sa zmažú - prekliknem sa do 2 mapsourcu a CTRL+V a vloží mi ich tam. Potom súbor uložiť ako "CZ radar 40" potom CTRL+A (označí všetko) DELETE. Znova sa prekliknem do 1 Mapsource a postup opakujem zo všetkými rýchlosťami.
Inak rýchlejšie to neviem. Uvítam aj ja rady ak sa to dá urýchliť.
Dikes, zkusim to prubnout
ale vzhledem me netrpelivosti nevim, nevim 

Je to možná také řešení, ale je to jako drbat se za uchem levou nohou. Pokud si v uživatelském panelu zaškrtneš radary pro Garmin, tak v záhlaví na Online.poi.cz se zobrazí ikona radary pro garmin a když ji odklikneš, máš rozházené všechny radary dle rychlosti a typu do samostaných gpx spolu s ikonou bmp.
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan