Dobrý den,
prosím o radu, jak stáhnout ikony POI, aby se přiřadili v
Mapsource (Garmin) k příslušným POI (resp je šlo přiřadit). Stáhl jsem si je pod původními názvy a umístil do složky Zákaznický symbol bodu ale nenačetly se. Soubor .bmp by měl v MapSource fungovat. Díky za radu
Ikony pro Garmina (MapSource)
Ahoj. Takže název souboru musí být stejný s obrázkem. Soubor gpx a bmp musíš mít ve stejné složce, ze které to nahráváš do Garmina. To znamená, že si Vytvoř složku třeba POI. Do té si ztáhni soubor gpx a bmp, zkontroluj, zda máš stejný název obou soubotů a pak to vše nahraj do Garmina. Musí ti to pak fungovat
POI do Garmina eTrex Venture Cx
Zkusil jsem dostat POI do Garmina eTrex Venture Cx pomoci originalniho Garmin SW "POI Loader". Data jsem ziskal z poi.cz pres "Garmin POI konvertor radarovych dat z poi.cz" na webu radary.opevneni.cz
Po nekolika pokusech jsem data do Garmina skutecne dostal. Ted by me zajimalo, kde je v Garminovi najdu pro pripadnou editaci nebo treba odstraneni... Poradi mi nekdo?
Po nekolika pokusech jsem data do Garmina skutecne dostal. Ted by me zajimalo, kde je v Garminovi najdu pro pripadnou editaci nebo treba odstraneni... Poradi mi nekdo?