Kdo prosím přidal semaforový radar v Praze Karlíně?

Vše týkající se užívání POI, problémy, dotazy, návrhy..
vasin
Kontaktovat uživatele:

Kdo prosím přidal semaforový radar v Praze Karlíně?

Příspěvek: # 8869Příspěvek vasin

Jedná se o tento radar. 17857 [C] Praha, Rohanske nabrezi x Saldova 50.095514 14.454511 přidán 1.11.2007 22:18

Dnes sem tam jako každý den projížděl a podle mého se o semaforák nejedná jde jen o kontrolní kameru kvůli řízení dopravy.

Může někdo můj názor potvrdit či vyvrátit? Díky
HTC Touch Pro2, MicroSD 8GB, iGO2008
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo prosím přidal semaforový radar v Praze Karlíně?

Příspěvek: # 8870Příspěvek Baharis

Nechci být práskač, ale každý by si měl stát za tím co zadá. Příspěvek poslal uživatel piErcE. Ověřte to prosím a dejte vědět. Díky.

Odesláno: 01 Lis 2007, 22:19
od Baharis
Autorizace Vašeho záznamu
Dobrý den,
vámi navrhovaný záznam: [C] Rohanske nabrezi X Saldova se souřadnicemi lon: 14.454511, lat: 50.095514
byl úspěšně autorizován.

Nějak se to netrefilo do křižovatky. Podívej se prosím na to a když tak pošli opravu

Odesláno: 02 Lis 2007, 14:34
od piErcE
ahoj. Ta nova kamera rohanske nabrezi X saldova je v poradku. v tom miste je od predevcirka nova svetelna krizovatka, protoze se otevrelo prodlouzeni rohanskeho nabrezi.
GARMIN nüvi 670
mila-p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8871Příspěvek mila-p

Byl jsem také překvapen, když se v semaforech tato kamera objevila. Ne že bych si byl jistý jestli tam opravdu je, nebo není (jel jsem tam tudy pouze jednou a spíše jsem se kochal nově otevřenou komunikací :lol: ). V nejbližší době to tam zkusím omrknout. Není zaznamenána ani na portálu města: http://doprava.praha-mesto.cz/(2pxu4k45 ... =-45991781
Pokud jsou to ty velké šedivé "krabice" umístěné na sloupech proti sobě, pak je to radar průjezdu na červenou. Musí jich být více, aby mohl být pořízen záznam zezadu (vlastní průjezd na červenou) a zepředu (kvůli identifikaci řidiče). Pokud je to jedna malá kamerka, většinou monitoruje pouze dopravní situaci (hustotu dopravy, nehody, atd.) To si alespoň myslím a jestli se mýlím, někdo mne opravte :D
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
vasin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8872Příspěvek vasin

No přesně je to podle mě klasická průmyslová (dopravní) kamera daná na sloup semaforu směřující na oba pruhy. Jedna směr husákovo ticho druhá směrem balabenka.

V podstatě ta kamera vypadá stejně jako kamery úsekových radarů, jen bez ostatního vybavení.

Myslím si že to je ten samý problém jako na Poděbradské ulici směr z centra za čerpačkou OMW (následující dvě křižovatky) tam jsou také jen "dopravní kamery" ale v POI je máme jako úsekové. Ty bych navrhoval taly vymazat .. co Vy na to?
mila-p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8873Příspěvek mila-p

Fakt je, že na oficiálním seznamu měřených úseků není. Úsekové měření v té oblasti je pouze Poděbradská - Hloubětín směr do centra (Nad Havanou). Abych pravdu řekl, ani jsem si nevšiml, zda u toho OMV jsou ty příčné bílé čáry (začátek a konec měření). Pokud tam nejsou, asi se o úsekovku opravdu jednat nebude - i když jak vidím někde kameru, radši si dávám stejně velkýho majzla.
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8874Příspěvek Baharis

No, já to nerozhodnu.
Garantem pro matičku stověžatou je pro tyto případy je FerdaXXL. Proto tedy, volám tě Ferdo do zbraně! Hrrr na ně, nepřátel se neboj, na množství nehleď!!! :mrk:
GARMIN nüvi 670
Gumídek

Příspěvek: # 8879Příspěvek Gumídek

Tak pánové,já tady dostal vynadáno,když jsem na to samé upozorňoval na dalších místech.To samé je na dvou místech v Pelhřimově,a další už ani nemám chuť vyjmenovávat.Psal jsem tady jak vypadá radar stacionární,nebo jak vypadá radar na křižovatkách.Pustilo se tady do mne několik lidí,a nezastal se mne nikdo!!!!!Když projdu kategorii tzv radaru-semaforu tak je tam takových nesmyslů více.Jakmile se objeví kamera,jakákoliv,hned to tam někdo cpe...Mílo,mohl bys někde vyfotit ty správné krabice na křižovatkách????Na jedné křižovatce v Praze,nemohu si teď vzpomenout,která to je,je v jednom rohu otočná kamera na sledování provozu,patřící kamerovému systému.Říkal jsem si,jak dlouho bude někomu trvat,než to zadá jako radar semafor.Netrvalo to ani týden...Stejně je to s mobilními radary.Stačí,aby někde stála pouze hlídka,i bez auta,a zase se to objeví jako mobilní radar.Já už nevím.Tady to napíšeš,nikdo nereaguje,zítra se zase objeví nesmysl.Když to tomu dotyčnému napíšeš-nereaguje.Stejné je to u Radarů semaforů SK.Podívejte se na to.Polovina jich je,hádejte kde?Mezi poli,mimo křižovatkami,atd....Psal jsem správci,nic....
Gumídek

Příspěvek: # 8880Příspěvek Gumídek

Na Poděbradské,před Teslou Hloubětín,tam nemám vůbec jistotu.....Není to tam i označené cedulí? Já tam na to juknu.Ale tam to vypadá zrádně.
freewall

Příspěvek: # 8881Příspěvek freewall

Stavím se za tebe, protože si myslím, že by se tu neměl pořádat hon za co největší množství jako by radarů, ale dávat fakt osvědčené a ne jak to píšeš ty. Já jsem na něco podobného upozorňoval při sjezdu z dálnice na Plzeň (dálnice Praha - Plzeň) - zde je vyznačen mobilní myslím 80km/h - nikdy jsem tam neviděl nikoho měřit - ani to není technicky možné !!!!. Ten kdo Baharisovi dal typ vycházel z toho, že tam viděl čas od času postávající poldy nebo celníky, ale ty kontrolují dalekohledem pásy, ev. známky právě sjíždějících z dálnice. Jezdím tam denně několik let - ani jednou se neměřilo........, jinak já zítra vyfotím jednu bednu v Plzni, která dokumentuje průjezdy na červenou a pověsím to sem
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Baharis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8882Příspěvek Baharis

V podstatě máš Gumajzi pravdu, ale uhlídat to nejde. Co se mě jen trochu nezdá, to dotazuju přes SZ, co se mě nezdá moc, to zrovna odmítám. Jistě uznáš že není možné, abych každý přírustek po celé republice jel lontrolovat.
Pro Prahu speciálně byl určen garant FerdaXXL ten má právo přidávat, opravovat a mazat. Neměl by být ptoblém se s ním spojit a dát to do pořádku. Já to tady z vidlákova neukočíruju.
Podívej. Já vím, co mám za humny. Jednou za čas si otevřu ikonu Mapa bodů, projdu to a pokud je něco špatně, jendnotlivým správcům pošlu opravy. Dělejme to tak všichni a bude všechno správně.
Nevím co myslíš tím "se na mě sesypali". Nejsem si teď vědom, že by se ubližovalo někomu, kdo poukazuje na špatný stav. Také nevím, nakolik se tě to dotklo. Ale pokud víš o nějakých nepřesnostech, tak proč nepošleš opravu? Dyť jsi tu už starý harcovník, tak víš jak se to dělá. A ostatní?
GARMIN nüvi 670
freewall

Příspěvek: # 8883Příspěvek freewall

O.K. Baharisi, každý by měl navrhovat opravu, pokud ví o nějaké nepřesnosti, samozřejmě, že nemůžeš mít v merku celou republiku, máš pravdu, jdu ti navrhnout ten sjezd, jak jsem psal
Sygic, TT One mobile
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8885Příspěvek Jirásek

neodpustím si OT: Baharisi, jaký VIDLAKOV, krásný kraj, dobré vínko, hodní lidé - super končina.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Gumídek

Příspěvek: # 8892Příspěvek Gumídek

Já nemyslím tebe Baharisi.Byla tady diskuze o radarech,jak vypadají apod.Ale to je jedno.Máš tam dvě opravy-na vymazání dvou nesemaforo-neradarů.A jednu úpravu mobilního.Já ho dal dle mapy dobře,ale když jsem jel okolo v noci,tak byla ikona na říčce Rokytka,která tam protéká.Jukal na mne policajt z vody....Díky. Jo a p.s. Žádná cedule,co by informace o měření, u Tesly není....A teď babo raď.Stál jsem tam v noci asi dvacet minut,a koukal na to.Dvě a dvě kamery,ale to je vše.Zkusím prolézt net,jestli někde nenajdu pohled z těchto kamer,jako sledování provozu...Zatím je necháme být,a mazat je nebudeme,až bude jistota....Co vy na to?
vasin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 8893Příspěvek vasin

Ok Gumajz tak je zatim nemaz, az zjistime neco blizsiho.

Jinak pro FREEWALL to co Gumajz popisuje s radarem u Rokytky mi jen potvrdilo, že mazání mobilních radarů je nesmysl.

Jak jsi psal s tím radarem na Plzeňské tak já si přesně řekl když se u Rokytky objevil mobilák a říkal jsem si .. ježiš kdo to sem dal .. já tu jezdim každej den a nikdy sem tu radar neviděl .... musím navrhnout změnu ... a ejhle on Gumajz .... a bohužel tomu zrovna věřím :lol1: takže jo!!! ten radar tam je oprávněně.
freewall

Příspěvek: # 8901Příspěvek freewall

Tak pro informaci tohleto monstrum v Plzni, Folvaská ulice dokumentuje průjezdy na červenou - údajně v obou směrech, což se mi nějak nezdá, protože jsem to prošel pěšmo a nic na protisměr jsem jiného nenašel, tak nevím
Přílohy
3.JPG
3.JPG (40.25 KiB) Zobrazeno 9164 x
2.JPG
2.JPG (48.11 KiB) Zobrazeno 9167 x
1.JPG
1.JPG (45.35 KiB) Zobrazeno 9167 x
Sygic, TT One mobile
Odpovědět