Změna POI metro trasa C
Změna POI metro trasa C
Prosím o změnu POI metro trasa C. Jak jistě každý účastník pražské MHD zaregistroval, trasa C se v těchto dnech rozšířila o tři stanice a to Střížkov, Prosek a Letňany. Kdyby měl někdo zkušený chvilku čas, prosím o upravení stávajícího POI.
Předem díky..
Předem díky..
Re: Změna POI metro trasa C
Už to má správce kategorie ve frontě na zadání nových bodů. Ale je buď na dovolené,nebo na pracovní cestě. Ale hlavně,velmi daleko,tak prosí o trpělivost. Hned jak se vrátí provede úpravy...... 

stanice budou v provozu az od 9.kvetna, casu dost 

TT One XL; NC 9.026; WCE 845
Aha, tak to pardon za stres, ale v metru už jsou vylepené nové mapkyls8 píše:stanice budou v provozu az od 9.kvetna, casu dost

jj, a Dopravní podnik prý už chystá nové vydání příručky Vidlák ve městě
.

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.

Nevím jestli narážíš na můj příspěvek, ale MHD teď moc často nejezdím a všiml jsem si nových mapek, to je celé..Docent píše:jj, a Dopravní podnik prý už chystá nové vydání příručky Vidlák ve městě.

Ale ne,Docent takhle ryje do všech
....Neber to osobně..On si nemůže pomoci. Viď,Docente ? 

No jo... Mne se před léty ptala v Praze nějaká dáma, kde je Anglická ulice, tak jsem opáčil "Vy nemáte příručku Vidlák ve městě? Tak já jsem vám podívám sám.", vytáhl jsem z tašky plánek Prahy a zjistil. že na rohu té Anglické právě stojíme
.

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.