Page 1 of 1

Mio A701 a TMC přijímač

PostPosted: 9.1.2008, 21:24
by jaroslav.valasek
Ahoj všichni!!

Koupil jsem si k Miu A701 TMC přijímač a nedaří se mi ho rozchodit. Používám MioMap v3.2. Nemáte někdo s podobným problémem zkušenosti?

Mockrát děkuju za případnou radu
Jarda

Re: Mio A701 a TMC přijímač

PostPosted: 9.2.2008, 20:49
by jarda62
někde jsem četl pry některým kouskum chybí snad nějaká aplikace problém má snad řešit soubor BTTMC já 701 nemám na mio p340 mi tmc chodí bez problému a na htc vizard-qtek 9100 se stím trápím už měsic a nikde žádná rada jak to rozchoditjestli tak se ozvi tu aplikaci mám v PC poslal bych ti ji eml

Re: Mio A701 a TMC přijímač

PostPosted: 8.5.2008, 16:29
by masaj
V mio musis zapnout TMC najdes v programech .TMCexe Soucasti orig. rom 5

Re: Mio A701 a TMC přijímač

PostPosted: 24.3.2009, 22:25
by Gebič
Bohuzel nejde to... Lamal jsem si s tim hlavu a pak si koupil 930T... Nebo ma nekdo napad? TMC prijimac mam doma a rad bych to rozchodil... Popripade ho muz nekomu prodat, je novy jeste s krabici