Garmin C510
Moderátor: freewall
Garmin C510
GARMIN C510
Dobrý den, moc a moc prosím o radu, pročítám se diskuzema už přes hodinu a půl. ale nenašel jsem nikde ty soubory s radary *.gpx. Stáhl jsem si soubory co jsou zde nabízeny *.ov2 ale ty mi POI loader nebere.
Chtěl bych si do své nové navigace nahrát preventivně radary ale když už jsme zjistil v diskuzích jak, nevím kde ty *gpx soubory stáhnout.
Poraďte prosím amaterovi. Děkuji vřele všem. Jindřich Urban
Dobrý den, moc a moc prosím o radu, pročítám se diskuzema už přes hodinu a půl. ale nenašel jsem nikde ty soubory s radary *.gpx. Stáhl jsem si soubory co jsou zde nabízeny *.ov2 ale ty mi POI loader nebere.
Chtěl bych si do své nové navigace nahrát preventivně radary ale když už jsme zjistil v diskuzích jak, nevím kde ty *gpx soubory stáhnout.
Poraďte prosím amaterovi. Děkuji vřele všem. Jindřich Urban
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Garmin C510
V Uživatelském panelu, na kartě Nastavení online.poi.cz máš volbu nastavení zobrazení a formátu radarů pro Garmin. Nastav si to jak ti to vyhovuje.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Děkuji moc za užitečnou radu, už jsem byl tak trošku bezmocný. Přeji příjemný den
-
Zdravím všechny, nechci zakládat nové vlákno takže týká se to této navi : Stáhl jsem si aktualizaci map do mapsource a přenesl do c510 a teď mi navi píše :"Nahrané mapy nepodporují autorouting.S těmito mapami nelze přístroj správně použít." a dál s tím nehnu zkoušel sem to několikrát a pořád stejně SEM V KONCÍCH 

Zkus nahrat mapy znovu, pripadne obnov data ze zalohy (kterou samozrejme predpokladam ze mas). Pokud ani to nepomuze, obrat se na PICODAS Praha, kde ti urcite poradi (tusim, ze mapy by mely byt na nejakem CD, nemam ted u sebe krabici)
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
-
A ještě jak uvolním místo v navi když se nedostanu ani do menu no a zálohu samozdřejmě nemám
Místo nemusíš uvolňovat další nahraná mapa vždy maže tu starou.Zkus to znova nahrat.
A v Mapsource si v levém dolním rohu nezapomeň zaškrtnout routing.
A v Mapsource si v levém dolním rohu nezapomeň zaškrtnout routing.
-
Vyřešeno s pom ocí PICODAS Praha
. Problém byl v registračním čísle mapy 

street pilot c510
Při zapnutí navigace se mi na displeji zobrazí toto: http://www.garmin.com/mapupdates/ a když se na stránku podívám tak je tam nějaký americký e-obchod? Neznáte nějaký český? děkuji
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: street pilot c510
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
A co hledáš?