Zdar,
nevite jestli je mozne udelat podadresare v poi v navigaci?
mam tim na mysli napr. udelat adresar "zajimavosti" a v nem mit dalsi adresare typu: Hrady, Zamky, Zriceniny... a do tech teprv nahrat poi soubory
Konkretne u Nuvi 270
Podadresare v Uzivatelskych bodech
Moderátor: freewall
-
Podadresare v Uzivatelskych bodech
Garmin Nüvi 270
Re: Podadresare v Uzivatelskych bodech
na to je nejjednodušší rada, udělej to, vyzkoušej a pak se s námi poděl
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Ano jde, aspoň u mne to jde, tak jak si vytvořím adresáře bodů v PC, tak je pak mám v navigaci 

Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
- pschonmann
Ne každý je programátorsky nadaný, ale vidí možnosti jak udělat věci lepšími. Patřím taky mezi ně.MilanSu píše:na to je nejjednodušší rada, udělej to, vyzkoušej a pak se s námi poděl
Navrhoval jsem něco podobného. Řazení do stromové struktury ( vesměs adresáře ), kde by byla moznost korekcí kategorií, tj přejmenováni, přesouvání.
Přeci jen, je zde něco přes 300 kategorií, začíná být nepřehledno, viděl jsem kategorie, které jsou jasně k zařazení jinam, leč jsou pojmenovány jinak.
+ Jednoduché slučování kategorií
+ Editace kategorií
+ Přehlednost
+ Přidal bych možnost hlasovat o názvu kategorie
- Začalo by se více slučovat > větší vytížení serveru.
- Zřejmě by se muselo kvuli vytizeni serveru prejit jinam, kde maji lepsi HW > zaplatit > peněžní příspěvky ( nejsem proti malým platbám )
-
super, opravdu to tak je. Musi se ale nahravat vsechny najednou pres POILoader, kdyz je tam nahravam postupne, tak to nefunguje.freewall píše:Ano jde, aspoň u mne to jde, tak jak si vytvořím adresáře bodů v PC, tak je pak mám v navigaci
Garmin Nüvi 270