Aplikace - GPS AUTO

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

Odpovědět
Durdis

Aplikace - GPS AUTO

Příspěvek: # 11534Příspěvek Durdis

Poradí mi někdo,
mám Nuvi 660 FM a po koupi se mi objevovaly při jízdě hlášky o překročení rychlostního limitu. Pak jsem nahrával další POI a rychlostní limity nefungují. Kde je najdu a jak je nainstalovat ?

Jadu
MilanSu
Kontaktovat uživatele:

Re: Aplikace - GPS AUTO

Příspěvek: # 11540Příspěvek MilanSu

Ja mam tedy Nuvi 670, ale hlasky o prekroceni rychlostniho limitu jsem tam nikdy nemel, jo radary to je jina, ale to pak hledej v jinem vlakne
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
pschonmann

Příspěvek: # 11603Příspěvek pschonmann

Nevymazal jsi si ony radarove body ? Vim ze kdyz nahravas pres poiloader, musi se zadat slozka kde jsou vsechny poi, pokud tam nemas radary, tak se samozrejme nenahraji.
Obrázek
MilanSu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 11605Příspěvek MilanSu

Tady je třeba si ujasnit vyraz rychlostní limity a radary.
Rychlostni limity (hlida je napriklad MIO), znamena, ze napriklad silnice v obci ma nastaven rychlostni limit 50 Km a pri prekroceni te navigace upozorni (ale to jsem u Nuvi nikdy nevidel, i kdyz uz jsem ted s ni dlouho nejel a uz se mi ty navigace nejak v pameti motaji dohromady)
Radary jsou na rodil pevne dane body, kde v zavislosti na nastavene vzdalenosti od tohoto jednoho pevneho bodu te navigace upozorni na onen jeden jediny bod (to je podstatny rozdil, rychlostni limit je vzdy usek , radar bod - tedy s vyjimkou usekoveho).
Jak to ted pisu, tak jsem docela znejistel, jestli ona Niva taky neupozornuje, ale to ted nevyzkousim
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
deadliner

Příspěvek: # 11619Příspěvek deadliner

Zrejme hovori o tom, ze tam mal dopravnu znacku (vlavo) ktora hovorila o tom aka je v danom useku maximalna povolena rychlost. Mal som to aj ja na novej 760ke. Ked som ale zacal trocha skusat nahravat mapy atd.. Tak som si to nejako zrusil aj ja. Uz mi tie znacky neukazuje. Zaujimalo by ma ale ako potom rata predpohladany cas prijazdu. Mal by brat do uvahy maximalne povolene rychlosti, nie? A nie len pausalne ze cesta 90 a dialnica 130.. napr.
Odpovědět