Zobrazení POI bodů

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

Odpovědět
Jesse

Zobrazení POI bodů

Příspěvek: # 12706Příspěvek Jesse

Může mi někdo poradit?? Jak nastavím zobrazení POI bodů v navigaci??? Pokud to tedy vůbec jde.. Mám Nuvi 300...

(př.: viděl jsem to u navigace tomtom...při průjezdu kolem čerp. stanice se benzinka ukazovala na displayi navigace, nebo Mc Donalds...vše bylo v navigaci vidět)

nevím jestli garmin tuto možnost má...

++++ radary... stáhl jsem POI radarů a taky nejsou vidět...

prosím tedy o radu s nastavením.... díky...
MilanSu
Kontaktovat uživatele:

Re: Zobrazení POI bodů

Příspěvek: # 12725Příspěvek MilanSu

Nevím jak na 300, ale na 670 musíš mít v nabídce Varovné body, Upozornění nastaveno uživatelské body a bezp.kamery. Samozřejmě tam ty body musíš mít nahrané přes POILOADER. To je tady popsáno v diskusi na několika místech
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Andílek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 12769Příspěvek Andílek1

Takže jsem taky čerstvým majitelem 660 a přišel jsem s poi na jednu věc - jsou vidět pouze v některých měřítcích. Tedy u mé 660 to tak je.
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
Jesse

Příspěvek: # 12942Příspěvek Jesse

Tak uživatelské body mám nastavené i bezp. kamery... Zkusím tedy vyšší rozlišení... díky za info....
snike

Příspěvek: # 12947Příspěvek snike

Mám stejný problém s Nuvi 350. Nainstaluji POI radary, když si konkrétní radar zobrazím na mapě (Kam vest - Moje pozice - Uzivatelske body) zobrazí se mi, když pak ale jedu s navigací radary vidět nejsou :cry: :cry: :cry: Nastavení na jejich upozorňování mám, už nevím kde by mohl být problém ???
Andílek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 12950Příspěvek Andílek1

Jak nejsou vidět? Ta ikonka s rychlostí na cestě nebo se ti nezobrazí horní červený pruh? Mi se i při simulaci zobrazí oboje a ještě mi to řekne tu MP3 hlášku. Za jízdy taky funguje bez problému :palce:
Garmin Nüvi 660
snike

Příspěvek: # 12974Příspěvek snike

Andílek1 píše:Jak nejsou vidět? Ta ikonka s rychlostí na cestě nebo se ti nezobrazí horní červený pruh? Mi se i při simulaci zobrazí oboje a ještě mi to řekne tu MP3 hlášku. Za jízdy taky funguje bez problému :palce:
Tak jsem zjistil, že se mi ikona radaru na mapě zobrazí jen když mám nastavenou mapu na poslední dvě přiblížení :-) Ale nehlásí mi to varovný tón :-( Co jsem koukal do manuálu, tak bych měl mít v Nastavení-Systém nabídku Varovný alarm, ale ten tu nemám i když mám POI body nainstalované přes POI Loader. Neví někdo kde je problém? Předem moooooooc děkuji ;-)
Andílek1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 12980Příspěvek Andílek1

Tak se podívej tady http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f ... 6866#p6866 tam je to popsáno a funguje to :geek:
A příště použij hledání :zamysl:
Garmin Nüvi 660
Odpovědět