zablokovaná C510
Moderátor: freewall
zablokovaná C510
Dobrý den,mám dosti velký problém.Syn zadal v navigaci kod,který se musí zadat při spuštění navigace,ale neví,jaky kod tam dal.Je nějaký způsob,který by mi pomohl toto vyřešit?Není to kradené...Díky za rady.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: zablokovaná C510
Podpora Picodasu - http://www.picodas.cz
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
ozvi se na wrenn@seznam.cz,poradim
Mám ten samý problém.Zavolal jsem do Picodasu,řekli ať přijedu.Tak jsem se trmácel do Prahy s C510 se všemi kartami kódy,nabíječkami a i krabicí a výsledek nula.Řekli,že s tím nic udělat nemohou.
Do Prahy se mi teda jet nechce.Mám ji 400km.Co jsi s tou navigací potom udělal?Jsem už z toho zoufalý.
Zatím jezdím podle TomToma a čekám na známého který mi slíbil přepsat obsah flash paměti v C510.Pak to bude opět OK.
Taky mě napadlo přepsat flash pamět,ale navigaci bych musel rozebrat a flash pamět vložit do nějakého programátoru,přes který bych ji přepsal.Dej potom info,co a jak s tím dělal.Díky!
Vyřešeno !
Už zase chodí.Je nutné přepsat flash paměť.Sice je to velká práce,ale než ji vyhodit.

Už zase chodí.Je nutné přepsat flash paměť.Sice je to velká práce,ale než ji vyhodit.