Garmin 765T a reálné zobrazení exitů na D1
Moderátor: freewall
Garmin 765T a reálné zobrazení exitů na D1
Ahoj! Zobrazují se vám někomu v "reálném" náhledu dálniční exity? Jezdil jsem s Navigony i TomTomem a tam není problém, ale moje 765T neukazuje nic. Aspoň ne v ČR, jinde jsem zatím netestoval. Pokud to nekomu chodí, dejte vědět který sjezd to zobrazuje.
Re: Garmin 765T a reálné zobrazení exitů na D1
Mám je nahrané ve své 765t, ale ještě jsem je neměl možnost vyzkoušet mimo D5 z Plzně na Rozvadov a tam to nějak neukazovalo (teda aspoň si to nějak nevybavuju). Měl jsem tam i kilometrovníky, ale po té, co jsem s nima odjel již zmíněný kus D5, jsem je odstranil. Nějak mi to nesouhlasilo s ukazateli na tabulích. 

Nahrané byly rovnou od výrobce nebo si je nějak dohrával?
Dohrávané z POI.cz
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:

TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
No jejda, tak hold ze sebe musím udělat trotla
.
Nečetl jsem pořádně první příspěvek, omlouvám se. Samozřejmě "reálné" pohledy tady nenajde nikdo. Ještě jednou sorry
. Nicméně ty druhé, jak jsem psal tady jsou.
Ale pokud tím bylo myšleno "řazení do pruhů", tak to se u nás opravdu nezobrazuje, alespoň v mé navigaci na D1. Před 14-ti dny jsem jel do Španělska a zpět a v EU se to zobrazuje taky jenom u některých (myšleno u těch, na kterých jsem sjížděl), některé taky zobrazí pouze šipky.

Nečetl jsem pořádně první příspěvek, omlouvám se. Samozřejmě "reálné" pohledy tady nenajde nikdo. Ještě jednou sorry

Ale pokud tím bylo myšleno "řazení do pruhů", tak to se u nás opravdu nezobrazuje, alespoň v mé navigaci na D1. Před 14-ti dny jsem jel do Španělska a zpět a v EU se to zobrazuje taky jenom u některých (myšleno u těch, na kterých jsem sjížděl), některé taky zobrazí pouze šipky.
Takže řazení do pruhů (Line Assitent) v ČR funguje, ale samozřejmě pouze s mapou NT 2010.10. Já měl na mysli něco jako je Reality View od Navigonu (kde to má vypadat skoro jako fotka - i když nevypadá
). Garmin to má mít taky, dokonce je to v 765T, ale právě asi ne v ČR. Zkusím si naplánovat nějakou trasu Německem a pustit simulaci, jestli se to někde zobrazí.
Jinak díky

Jinak díky
Co třeba zkusit trasu Krefeld - Ratingen ? Nabídne to hned několik odbočení.
Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.18.0.0
je vůbec někde seznam , kde a jaké sjezdy jsou provedeny ve fotorealistickém zobrazení? abych jich nebylo ve finále tak 10 na celou Evropu, to by byli pěkní amatéři