Problem, nabijeci konektor na C510

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

Odpovědět
Trooll

Problem, nabijeci konektor na C510

Příspěvek: # 32934Příspěvek Trooll

Ahoj mam dotaz, dneska se mi rozbila nabijecka co mam do auta na moji C510, jedna se o nabijecku do autozapalovace, znicil se mi ten plochy konektor co se zasouva do navigace, ulomila se tam ta umela hmota a zustala mi v navigaci, tu jsem vyndal ale konektor na nabijecce je znicenej,koukaji z nej jen ty piny a chybi mi tam ta hmota. Sice muzu navigaci nabijet pomoci miniUSB z boku ale to nejde s navigaci pracovat, prepne se do nahravaciho rezimu a nabiji se. Nevite kde muzu koupit jen ten Garmin plochej konektor? Nebo nejakou levnou auto nabijecku ktera take umi nabijet a zaroven nechat navigaci funkcni?
Moc dekuji za rady
freewall

Re: Problem, nabijeci konektor na C510

Příspěvek: # 32939Příspěvek freewall

Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Trooll

Příspěvek: # 32940Příspěvek Trooll

Dekuji za odkaz, googloval jsem a par jsem jich nasel, jen me spise napadlo jestli nevite kde koupit samotnej konektor, preci jen bych dal radeji 100,- za konektor nez 500+postovne za nabijecku
freewall

Příspěvek: # 32941Příspěvek freewall

No ja nevím, já bych si na konektor moc netroufal, ke konektoru je připojena i antena na RDS-TMC.... ale stejně tu zastrčku samotnou neseženeš, takže zkusit sehnat nejlevnější kablík
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 32947Příspěvek Jirásek

Trooll píše:....Sice muzu navigaci nabijet pomoci miniUSB z boku ale to nejde s navigaci pracovat, prepne se do nahravaciho rezimu a nabiji se. ...
Trochu pohledej tady na fóru. Ono to jde i přes USB, jenomže se musí udělat nějaká drobná úprava na kabelovém konektoru. Někde se tady o tom píše. Jestli se dobře pamatuji, tak v souvislosti s bateriovým napájením či nějakým adaptérem.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
mr.mates

Příspěvek: # 32962Příspěvek mr.mates

Tady odkaz, sice trochu jiné téma, ale i nabíjení se tam probírá http://poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=23&t=3237
Odpovědět