C510 po update fw nenajde druzice
Moderátor: freewall
C510 po update fw nenajde druzice
Zdravim, mel jsem na c510-ce stary fw (tusim, ze 4.00), ale ta mela zaplou diakritiku a tu zobrazovala spatne ... taxem po netu aktualizoval na aktualni verzi ... 6.00 ... jenze od te doby se nepodari najit druzice ... zkousel jsem hw reset, nahrat z5 starsi fw, nic nezabralo ... s fw. 6.00 jsem jel asik 20 km, nechytal se ... pak po nahrani starsi verze(4.00 se spatnou cestinou) po 15-ti minutach taky nic ... pred updatem byl navigace samozrejme funkcni ... nevite co by s tim mohlo byt?
Re: C510 po update fw nenajde druzice
Předpokládám, že po klasickém vypnutí dochází k tzv. měkkému startu, ale po přehrátí firmware to je tvrdý restart. Navigace neobsahuje almanach družic, vůbec neví kde je a co má hledat.
Je nutné zaplou navigaci nechat i 20 min na jednom místě a nehýbat s ní. Případně ručně určit pozici, kde se nachází. Firmware s tím nemá co dělat, klidně si nahraj ten nejnovější.
I při měkkém startu se navigace líp "chytne" když se nepohybuje.
Je nutné zaplou navigaci nechat i 20 min na jednom místě a nehýbat s ní. Případně ručně určit pozici, kde se nachází. Firmware s tím nemá co dělat, klidně si nahraj ten nejnovější.
I při měkkém startu se navigace líp "chytne" když se nepohybuje.
GARMIN nüvi 670
ahoj, mam ten samy problem. nechal sem to pres noc a den v aute a nic. vubec se nechytla. co s tim?
Zdravím pánové,
hlásím ten samí problém...
Po automatickém upgrade pres program garmin web updater přístroje Garmin street pilot c510 je zdáse odpojen gps prijímač...
i pres priblizné určení umístění tedy čr se gps nenajde.
zkousel jsem ho plne nabít a ponechal na volnem prostranstvi bez blízkých prekážek a do vybití baterie/6hodin/ se nedokázal najít...prístroj jsem samozrejme nemel zálohovaný pred upgrade,tedy jsem pěkně v pr....
hledal jsem downgrade a po nainstalování starší verze je to beze zmeny...
jinak momentalne system info pise :software 6.60
audio 2.20
gps sw 3.00/dříve tuším 2.0/
pokud jste nekdo toto resil tak se plz ozvete,mam už z toho hlavu jak nafukovací balon
,jediné co mě napadá je pozeptat se v picodasu..................dekuji 
hlásím ten samí problém...

Po automatickém upgrade pres program garmin web updater přístroje Garmin street pilot c510 je zdáse odpojen gps prijímač...
i pres priblizné určení umístění tedy čr se gps nenajde.
zkousel jsem ho plne nabít a ponechal na volnem prostranstvi bez blízkých prekážek a do vybití baterie/6hodin/ se nedokázal najít...prístroj jsem samozrejme nemel zálohovaný pred upgrade,tedy jsem pěkně v pr....
hledal jsem downgrade a po nainstalování starší verze je to beze zmeny...
jinak momentalne system info pise :software 6.60
audio 2.20
gps sw 3.00/dříve tuším 2.0/
pokud jste nekdo toto resil tak se plz ozvete,mam už z toho hlavu jak nafukovací balon

Tak jsem chtěl začít psát, že snad poslední verze firmwareu je 6.60, ale už to psal pakopalas - mě to kdysi kleklo po totálním vybití baterie a nezbýval než Picodas 

Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
promiňte že vytahuji toto staré téma, ale to samé se mi stalo dnes - C 510 koupená z aukra, instal nového fw, teď to píše -
SW Version 6.70
Audio verze 2.20
GPS SW verze 3.00
i po 5 hodinách v autě na jednom místě za stálého nabíjení se na družice nepřihlásila. Opravdu nevíte co s tím ???
SW Version 6.70
Audio verze 2.20
GPS SW verze 3.00
i po 5 hodinách v autě na jednom místě za stálého nabíjení se na družice nepřihlásila. Opravdu nevíte co s tím ???

Nevím, zda ti někdo ještě s tímhle poradí, nic nedáš za mail do info@garmin.cz, ev. osobně navštívit na Evropské ulici v Praze
Sygic, TT One mobile
Díky, pokusím se e-mailem, pak dám vědět ..., upřímně řečeno, jsem myslel že po roce už na to někdo přišel ... 

Já ti rozumím, ale po roce spíš člověk přejde na novější (vč. mně, měl 510-sítku taky)
Sygic, TT One mobile