Ahoj mám takový problém. Pořád mi navigace píše nelze odemknout mapy, ale aspoň funguje silniční(nedokázala mi pomoct ani podpora od Garminu). Jde mi o to jak zobrazit trasu kterou přenesu do zařízení. Na mapách seznamu trasu uložim, pak přes Mapsource ji dám do zařízení, vše ok. Pak zapnu navigaci a nikde nic. Nevíte někdo co s tím? Brzo tu navigaci rošlapu
Edit Jirásek: prosím, příště zvolit výstižný název vlákna, přejmenováno
Jestli jsem spravně pochopil,tak ti nefunguje přenesená trasa,kterou si vytvoříš.Nuvi 200 přenos tras neumí.A co se týče zamknutych map,tak mapy musí být odemčené 25 místným kódem na ID tvé navigace, pokud jsou odemčené na jinou navigaci,tak v mapsource budou odemčené, ale po přenosu do tvé navigace zamčené
Děkuji za opravu . Mapy sem dostal k navigaci na CD. Jak píšeš v mapsource odemčené a v navigaci zamčené. Ale potom nechápu k čemu jsou na tom CD, když nejdou a silniční jde.
Mapsource i mapy smaž a taky všechno co po nic na "C" zbylo nainstaluj mapy znova a odemkni je kódy pro tvoji navigaci.Nic jinýho mě nenapadá,proč by ti mapy nešly.Myslím,že původní kódy jsou špatný.
Ahoj všechno sem smazal a znova nainstaloval a odemknul. Poraď mi prosím jak teď to mám dostat do navigace. Navigaci sem smazal všechny uživ. data. Je čistá. Stejně to píše mapy nejde odemknout. Jak je mám zkusit znovu nahrát do GPS? Díky za pomoc a rady. Takže nejdou trasy ani z mapsource? Chápu to správně?
Zkus pročíst tohle,jestli to instaluješ správně.http://www.path.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=1009 Jde to odemknout i jinak, ale na tohle fórum to nepatří. -Trasy tvoje navigace nepodporuje ani z mapsource.