Proč mě nejdou stahovat body

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

pschonmann

Re: Proč mě nejdou stahovat body

Příspěvek: # 10605Příspěvek pschonmann

yardis píše:Ahoj,
já bych se problému taky připojil. Rovněž mám problém se stažením POI - nebo spíš s rozbalením ZIP souboru.
Stažení není rozbalení.
Pokud chceš rozbalovat musíš si najít vhodný "rozbalovač". MACy neznam, takze ti neporadim. Muzes zkusit http://www.mujmac.cz
Obrázek
freewall

Příspěvek: # 10888Příspěvek freewall

Nějak blbne stahování, stahuji jen nějaký index.php, soubor se povede tak na 5. pokus a po delším čekání :(
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
freewall

Příspěvek: # 11106Příspěvek freewall

.... tak znovu :grin:

může mi někdo říci, proč třeba 5x, 10x stáhnu jakýsi index.php, než se povede ten správný soubor ?

To je prostě na palici :lol1:
Sygic, TT One mobile
Docent

Příspěvek: # 11115Příspěvek Docent

Jo, jsou věci mezi nebem a zemí... Mně to minulý týden při stahování z Firefoxu vyhazovalo oblíbenou hlášku o chybách v php, z IE to šlo, tak jsem napsal příspěvek, ještě jsem chtěl zkopírovat přesné znění té chybové hlášky, tak jsem to znovu chtěl stáhnout z Firefoxu a ono to fungovalo :evil: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 11130Příspěvek Jirásek

frewalle, poradím postup. Pokud se ti to znovu stane :hudry: , udělej následující:
1. Vypni internetový prohlížeč!
2. Vypni počítač!
3. Odejdi do kuchyně, otevři ledničku. Vezmi si plátek šunky. Vyndej lahvičku vína a nalij si decku (možno alternovat s panákem např. slivovice)
4. Vypij nalité :cheers:
5. Vrať se k počítači, zapni ho. Přikonekti se a znovu stahuj :pc: .
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
freewall

Příspěvek: # 11134Příspěvek freewall

:haha: :haha: :haha: ......... ty jsi na zabití :?:..... příště bych prosil dvě "e" vymejšlení tohohle nicka stálo dost sil, tak ať si ho užiji :osli:
Sygic, TT One mobile
Gumídek

Příspěvek: # 11135Příspěvek Gumídek

Tak nejdřív jsem myslel,že špatně vidím :o .Teď zjišťuji,že vidím dobře ;) .No vy jste na zabití....Ale Freewallovi tleskám :?: .To jsem ještě neviděl...Kam ty na to chodíš???? :haha:
Docent

Příspěvek: # 11144Příspěvek Docent

Freewalle, jestli tě to potěší, tak já teď zkusil stáhnout z Firefoxu rozhledny pro iGO, něco se sice stáhne, ovšem v .csv souboru je místo rozhleden tohle:
<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/data/www/virtuals/poicz/html/newpoi/generfile.php</b> on line <b>407</b>: <b>fopen(poi/download/638/CZ-Rozhledny.csv) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: No such file or directory</b><br />
<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/data/www/virtuals/poicz/html/newpoi/generfile.php</b> on line <b>408</b>: <b>filesize() [<a href='function.filesize'>function.filesize</a>]: stat failed for poi/download/638/CZ-Rozhledny.csv</b><br />
<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/data/www/virtuals/poicz/html/newpoi/generfile.php</b> on line <b>408</b>: <b>fread(): supplied argument is not a valid stream resource</b><br />
<b>[phpBB Debug] PHP Notice</b>: in file <b>/data/www/virtuals/poicz/html/newpoi/generfile.php</b> on line <b>409</b>: <b>fclose(): supplied argument is not a valid stream resource</b><br />
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
freewall

Příspěvek: # 11148Příspěvek freewall

No jo no, Docente, jsou to jenom stroje :) , mě to zlobí ať je IE7 nebo Firefox, šunku v lednici jsem už vyjedl, teď jsem přešel Jirásku na Hermelíny, ale pořád index.php...... tak nevím :roll:
Sygic, TT One mobile
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 11150Příspěvek Jirásek

Chlapci, poslal jsem vám SZ. Jak formát pro iGo (csv), tak pro Garmin (gpx) mi stahovat jde.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Juris

Příspěvek: # 11641Příspěvek Juris

Mě to také dělalo, ale pak jsem vypnul FIREWALL a už to jede zase v pohodě :-)
freewall

Příspěvek: # 11658Příspěvek freewall

Firewall samozřejmě mám a používám, ale proč třeba 4 kategorie jdou, pátá tak 6x index a až teprve na 7 pokus to jde, pak zase třeba 3 jdou normalně....
Sygic, TT One mobile
Docent

Příspěvek: # 11686Příspěvek Docent

Juris píše:Mě to také dělalo, ale pak jsem vypnul FIREWALL a už to jede zase v pohodě :-)
jj, to je právě to divný - stáhnu poprvé, obsahem souboru jsou výše uvedené nesmysly, stáhnu podruhé a soubor s POI je naprosto normální... A s nastavením firewallu jsem mezi tím 1. a 2. stažením nic neprováděl :zamysl: ...
freewall

Příspěvek: # 11727Příspěvek freewall

Tak já nevím, to už jsem odinstaloval i Stardownloader a pořád stahuji indexy - v příloze můžete vidět, že musím stáhnout 17x index.php než se povede POI :(, to je utrpení a jak jsem jsem tu psal - přímo na palici :))))))) :lol1:

EDIT :
Tak neuvidite nic, protože mi to hlásí, že přípona .doc není povolena (screenshot vložený do wordu)
Sygic, TT One mobile
Henry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 11745Příspěvek Henry

Docent píše: jj, to je právě to divný - stáhnu poprvé, obsahem souboru jsou výše uvedené nesmysly, stáhnu podruhé a soubor s POI je naprosto normální... A s nastavením firewallu jsem mezi tím 1. a 2. stažením nic neprováděl :zamysl: ...
Bohužel jsem už delší čas v časové tísni, takže všechny věci okolo poi.cz musím v současnosti odsouvat. Fórum se ovšem snažím číst, takže stačí upozorňovat na chyby častěji... Ten tvůj problém by mohl být vyřešen - nezkoušel jsem to, přes mobil mi to ani nejde.

Co se týče Freewala, tak nevím, co to způsobuje - vypadá to jako přetížení systému, ale pokud to dělá jen tobě...??? Poprosil bych o vyzkoušení jiného prohlížeče, ať omezíme jednu z možností...
Odpovědět