dotaz garmin 660

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderator: freewall

dotaz garmin 660

Postby atlas on 9.12.2007, 10:28

zdravím, nahrál jsem si radary do garmin 660, při posledním kroku jsem měl hlášku "úspěšně jste instalovali 1240 nových bodů" při prohlížení v garminu je jich stále nějakých 50. co jsem udělal blbě? radarům zdar - vlastně zmar
atlas
 
Posts: 6
Joined: 9.12.2007, 8:52

Re: dotaz

Postby MilanSu on 9.12.2007, 10:59

Nevím jestli to je přesně tak, z tvého popisu to moc není zřejmé. Ale ty jsi si zřejmě instaloval radary jako BZ, pak si je můžeš prohlížet. Ukazují se ti pouze v nějaké vzdálenosti od aktuální pozice (posledního cílového místa) cca v okruhu 150 km. Pokud se chceš přesvědčit zvol volbu zadat a zadej nějaké město na druhém konci republiky (samozřejmě pokud tam ten BZ je)
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
User avatar
MilanSu
 
Posts: 782
Joined: 9.10.2005, 17:40
Location: Sušice

Re: dotaz

Postby atlas on 9.12.2007, 11:07

díky gunguje to, po zadání jiné pozice se objevují další,
atlas
 
Posts: 6
Joined: 9.12.2007, 8:52

Re: dotaz

Postby MilanSu on 9.12.2007, 11:33

Ale radary do Garmina, pokud je chces vyuzivat vcetne upozorneni (mimochodem myslim si ze nejlepsim, protoze hlasi typ a rychlost) musis stahnout jinym zpusobem a ne jako BZ, vice tady na foru
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
User avatar
MilanSu
 
Posts: 782
Joined: 9.10.2005, 17:40
Location: Sušice

Re: dotaz

Postby atlas on 9.12.2007, 11:46

Tak zatím jsem si radary stahoval tady, dík za radu, budu hledat ve fóru, snad se zorientuji a najdu víc info.

EDIT: Problém se netýká TMC, proto přesunuji do GARMINA. Jirásek
atlas
 
Posts: 6
Joined: 9.12.2007, 8:52

Re: dotaz garmin 660

Postby atlas on 9.12.2007, 14:13

jj
atlas
 
Posts: 6
Joined: 9.12.2007, 8:52

Re: dotaz garmin 660

Postby atlas on 13.12.2007, 21:07

Milane Su, zadal jsem BZ ve formátu gpx, jestli tě chápu tak je lze zadávat i jinak?
atlas
 
Posts: 6
Joined: 9.12.2007, 8:52

Re: dotaz garmin 660

Postby MilanSu on 14.12.2007, 0:16

Ja to zas tak casto neaktualizuji, ale koukal jsem se na HDD a mam je taky v GPX. Normalni BZ jdou podle me (pokud si dobre pamatuji) natahnout pres PoiLoader i treba z ov2, ale u radaru je teba asi GPX, protoze tam je i nahrane upozorneni MP3 ....
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
User avatar
MilanSu
 
Posts: 782
Joined: 9.10.2005, 17:40
Location: Sušice

Jak nahrát více map do Garmin Nüvi 660fm

Postby Evička on 2.4.2008, 0:21

Dobrý den,koupila jsem Garmin Nüvi 660fm a pokusila jsem se do něj přes Mapsource nahrát novou verzi map TOPO Czech 1.20 a Atlas Czech 7 NT. Bohužel v přístroji se mi v seznamu map zobrazuje budˇ jen TOPO Czech 1.20 a CityNavigator Europe 2008 nebo Atlas Czech 7 NT a CityNavigator Europe 2008. Tedy nikdy TOPO Czech 1.20, Atlas Czech 7 NT a CityNavigator Europe 2008 zároveň. Nic jiného zatím v paměti nahrané nemám.Nevíte, v čem by mohla být chyba? A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je nutné při zapnutí přístroje vždy znova volit zemi a jazyk, nebo se nějak dá uložit přímo nastavení na Českou Republiku a češtinu? Je to dost otravné pokaždé všechno znova odklikat. Díky
Evička
 
Posts: 18
Joined: 2.4.2008, 0:14

Re: dotaz garmin 660

Postby Andílek1 on 2.4.2008, 21:18

Mapy - Topo i Atlas musíš nahrát do navigace najednou. Postupně obě označit v mapsource a potom poslat do nav. Jinak pokud nahraješ jen jednu a potom druhou, tak tou druho přepíšeš tu první. Snad jsem to napsal dost pochopitelně :zamysl:
Jinak stačí zahledat zde ve foru, protože podobných dotazů i z řešením je tu dost :pistol:
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
User avatar
Andílek1
 
Posts: 143
Joined: 17.2.2008, 19:00
Location: Ostrava

Re: dotaz garmin 660

Postby josseph on 4.4.2008, 16:44

zdravim

potrebuji pomoci

jak donutim program mapsource aby mi poslal mapy ne primo do garmina 660 ale na jeho pametovou kartu?

je tam jen tlacitko prijmout nebo odeslat ale nikde nevidim jak vybrat moznost na kartu

diky

J.
Garmin Nuvi 660
Navigator 2008, Atlasv7, Road sk v5, Hungary road, Adria road, Adria TOPO, Hungary TOPO, Slovak TOPO, Topo czech 1,2
josseph
 
Posts: 14
Joined: 27.9.2006, 23:19
Location: Doma

Re: dotaz garmin 660

Postby Andílek1 on 4.4.2008, 17:25

Kdzž dáš odeslat, tak ti vyskočí tabulka co do nav poslat - mám dojem že tam jde zaškrtnout mapy,trasy, body a ještě něco. Nad tím se ti zobrazí - tedy pokud máš kartu v nav - rozevírací seznam kde je přednastavena nav. V tomto seznamu stačí vybrat kartu a dále pokračovat :mrk:
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
User avatar
Andílek1
 
Posts: 143
Joined: 17.2.2008, 19:00
Location: Ostrava

Re: dotaz garmin 660

Postby LJirka on 1.5.2008, 13:10

Jó jó.........Potvrzuji........
Při ukládání ti nabídne paměť nuvi a když máš kartu tak si otevři nabídku a zvol kartu.
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
User avatar
LJirka
 
Posts: 15
Joined: 27.4.2008, 18:11
Location: Chodová Planá


Return to Garmin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron