POI Loader - prenos do garmina

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderator: freewall

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby swoby on 3.5.2008, 19:20

Ahoj všem

tak jsme asi naprostej lepml a nebo dělám někde něco špatně...:-(
pouštím Garmina na SE M600i tj na Symbian UIQ3 a nepodařilo se mi podle vašich návodů rozjem MP3 varování před radarem atd...:-(
tenhle týden jsme na Garmina přešel z TOMTOMa a jsem s ním maximálně spokojen...
jen bych potřeboval pomoc...
dělal jsem vše jak je tu psáno a prostě to ty radary nehlásí:-(ale ukazuje a varování je jen pípání:-(
můžete mi někdo poslat váš POI soubor a adresář MP3...? nějak zabalený
jen bych to tam nakopíroval a jestli mi to pojede...
přece není možný abych to nerozjel:-(
to musí být nějaká kravina

díky všem za pomoc

Swoby
swoby
 
Posts: 2
Joined: 2.9.2007, 9:07

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby Andílek1 on 6.5.2008, 20:26

Stáhni si soubor od MilanSu na předchozí stránce.
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
User avatar
Andílek1
 
Posts: 143
Joined: 17.2.2008, 19:00
Location: Ostrava

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby pawo on 1.6.2008, 18:35

Ahoj, potřeboval bych poradit - včera jsem si stáhl seznam stacionárních radarů a radarových kontrol ve formátu *gpx a pomocí POI Loaderu jsem tyto soubory nahrál do Garmin nüvi250. Dneska jsem se "projížděl" s navigací a zjistil jsem, že se mi bohužel vymazaly všechny předchozí radarové záznamy, které jsem měl uložené už od koupě a ty, které jsem včera uploadnul zatím rovněž nemůžu najít.

Nevíte, jak to zase dát do pořádku? Dík. :koul:
pawo
 
Posts: 1
Joined: 1.6.2008, 18:26

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby vlasta63 on 1.6.2008, 19:13

Ahoj garmin je chytre zarizeni vse stare ulozene v pameti prepise :-P :-P
GARMIN SP C-510,GTM 21
User avatar
vlasta63
 
Posts: 26
Joined: 6.11.2007, 11:35
Location: Plzen

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby VitaCapek on 1.6.2008, 19:33

ještě že to dělá, ono mazat nechtěné body na dotykové obrazovce :-(
řešení je přece povícero,
1) organizovat body ještě před nahráním do GPS - a pak nahrát všechny co chci (radary a přítelkyně) naráz (tvořím v GPS vždy soubor POI.GPI a původní se maže)
2) nebo nahrát jen přítelkyně, následně v GPS poi.gpi přejmenovat na pritelkyne.gpi (a třeba tento soubor odložit, když GPS půjčíte manželce) pak nahrát radary a třeba přejmenovat a pak nahrát .... . GPS prohledá a použije všechny .gpi soubory co při startu najde.
VitaCapek
 
Posts: 42
Joined: 18.3.2008, 22:10

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby mpětka on 10.6.2008, 16:25

Mám problém s updatem POI. Jestli tomu dobře rozumím, tak když si stáhnu aktualizované body POI na kartu do Garmina, tak se se mi ten původní soubor přepíše resp. zaktualizuje. Budu tam mít tedy všechny předchozí body + ty nové, aktuální. Jestli to tak je, tak mně to nějak nefunguje. Provedl jsem tuhle aktualizaci a nové body tam nejsou ... např. nové radary apod. Nevíte někdo, kde je chyba ?
Garmin Nüvi 760
User avatar
mpětka
 
Posts: 2
Joined: 31.5.2008, 20:50
Location: Jižní Čechy

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby bob1 on 21.6.2008, 13:35

Dobrý den,
prosím o vaši zlušenost s nahrátím POI bodů s upozorněním. Zkoušel jsem přes POIloader nahrát turistické známky. Ručněj sem si definoval upozorňování při vzdálenosti 7 000 m. Když se pak v garmin 760 na daný bod podívám je tam vepsáno ře upozornění bude při 7000 metrech, ale nic takového se mi v průběhu trasy neděje

Díky za informace

ZDravím
Rosta
bob1
 
Posts: 1
Joined: 21.6.2008, 13:32

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby freewall on 21.6.2008, 20:40

mpětka wrote:.....Budu tam mít tedy všechny předchozí body + ty nové, aktuální.........


Nebudeš - budeš tam mít vždycky ty poslední - prostě každý nový přenos POI do navigace přemázává ty předchozí.

Zpravidla se doporučuje mít PC adresáře s body, kam si ukládáš ty stahované a do Poi loaderu zadat cestu k těm adresářům v PC
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
User avatar
freewall
 
Posts: 1895
Joined: 3.2.2007, 19:39
Location: od Kladna

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby daniel.gregor on 23.6.2008, 13:35

Ahoj,

snažím se nahrát do GARMINu 250ky sloučené kategorie. Sloučený GPX soubor má velikost asi tak 12MB. Na zařízení i na kartě mám dostatek místa. Nicméně se proces nahrávání rozjede, ale ani po 20 minutách není stále dokončen. Vypadá to jako by zůstal viset proces v počítači. Pokud nahrávám jednotlivé soubory např.: CZ_hrady atd z umístěné v jednom adresáři, tak je vše v pořádku. Navíc když sloučím 3 až 5 souborů, tak lze sloučený soubor nahrát. Prostě jen mám problémy s větším počtem sloučených souborů.

Díky za radu v případě, že dělám něco špatně.
daniel.gregor
 
Posts: 6
Joined: 23.6.2008, 8:35

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby MilanSu on 23.6.2008, 14:34

Dle mých zkušeností je POILoader sám o sobě hodně pomalý, zkraje jsem si také říkal, že už to asi zamrzlo. S 12 Mb souborem bych to zkusil pustit přes noc a uvidíš, pokud u toho budeš sedět, tak to nevydržíš :grin:
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
User avatar
MilanSu
 
Posts: 825
Joined: 9.10.2005, 17:40
Location: Sušice

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby daniel.gregor on 25.6.2008, 14:27

Díky za pomoc. Vyplatilo se počkat. Nebo ještě jinak, POI Loader pěkně vytěžuje CPU, takže jsem to vzal na PC jiné a během 20 minut se mi dohrálo vše co jsem potřeboval. Výsledný /Garmin/Poi/poi.gpi má teď asi 7 MB.
daniel.gregor
 
Posts: 6
Joined: 23.6.2008, 8:35

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby Peppe1974 on 25.6.2008, 16:00

Dotaz. Melo by to fungovat i na Streetpilot 2610? Nejak to nemuzu rozchodit. :zed:
Peppe1974
 
Posts: 3
Joined: 17.8.2006, 11:58

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby -dub- on 25.6.2008, 18:25

Mám problém, dneska jsem si chtěl zaktualizovat radary, dělal jsem to stejným postupem jako vždy. Před tím to fungovalo bez problémů, ale dneska mi to píše hlášku
Soubor CZ - Radar-M50.gpx je neplatný chcete pokračovat stisknu ano a objeví se další hláška
Soubor CZ - Radar-M80.gpx je neplatný chcete pokračovat stisknu ano a ostatní radary se doinstalují vyjma těch mobilních 50 a 80 tek. Jinak mám garmina 250 nevím, kde je chyba, jak říkám do včerejška vše OK bez chyb až dnes po stažení posledních aktuálních radarů se děje tohle.
Stahuji zazipovaný soubor radary ze záložky Online POI, který pak rozbalím do složky radary, kterou mám na ploše.
Dále jsem zjistil, že když si stáhnu radary jednotlivě tzn. mobilní, stacionární, úsekové a ty pak nahraji přes poi loader do garmina, tak je to bez problémů
dík za radu
-dub-
 
Posts: 9
Joined: 23.5.2008, 16:20

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby Andílek1 on 25.6.2008, 18:50

To vypadá na nějakou chybku v souboru - zkus kontaktovat správce kategorie
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
User avatar
Andílek1
 
Posts: 143
Joined: 17.2.2008, 19:00
Location: Ostrava

Re: POI Loader - prenos do garmina

Postby -dub- on 25.6.2008, 18:54

Andílek1 wrote:To vypadá na nějakou chybku v souboru - zkus kontaktovat správce kategorie

ano to jsem udělal, nejdříve Gumajze a ten mě odkázal na Henryho a ten se zatím ještě neozval, tak jsem to zkusil zde , za někdo nemá podobný problém
-dub-
 
Posts: 9
Joined: 23.5.2008, 16:20

PreviousNext

Return to Garmin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron