Oregon 300 a uložení map

Vše o software od společnosti Garmin.

Moderátor: freewall

Zamčeno
harru

Oregon 300 a uložení map

Příspěvek: # 32719Příspěvek harru

Nainstaloval jsem na PC mapy (Atlas 8 + Adresy 1) a přes Mapsource jsem je nahrál do oregona. Program je ale nenahrál na paměťovou kartu ale přímo do paměti přístroje. Existuje způsob jak ty mapy smazat a nahrát je na kartu? Děkuji za každou radu. :!:
freewall

Re: Oregon 300 a uložení map

Příspěvek: # 32720Příspěvek freewall

No přístroj je asi sám nenahrál... asi ses "uklikl" a přehlédl, že ti Mapsource dává na výběr cíl instalace.... ale to tu neřešíme. Když se na navigaci podíváš Total Commanderem, Průzkumníkem nbo jiným podobným softíkem tak kromě leccos jiného uvidíš soubory "gmapprom.img" a "gmapbmap.img". Oba soubory jsou mapy - ten "rom.img" je fabrické nahrání nějaké mapy "natvrdo" do navigace a neměl bys o to přijít ani resetem, kdežto ten druhý soubor je právě mapa přidaná MapSourcem. Takže tu můžeš smazat a mělo by být hotovo.

Pro sichr než tohle uděláš doporučuji komplet zálohu, abys to mohl vrátit do původního stavu, kdyby se stalo cokoliv. Jinak se doporučuje mít odděleně Atlas od Adres - jedno v přístroji, druhé na kartě, třeba to Oregonu vadit nebude - uvidíš
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
harru

Příspěvek: # 32722Příspěvek harru

Pravda, mám to vyřešené. Díky...
freewall

Příspěvek: # 32723Příspěvek freewall

O.K., zamykám
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM