Lidi Moc Prosím o Pomoooooc !!!!! Garmin nuvi 300
Moderátor: freewall
Lidi Moc Prosím o Pomoooooc !!!!! Garmin nuvi 300
Strasne moc prosim o radu mam Garmin nuvi 300 a vubec mi nereaguje na nic nenacte SD kartu nepripoji se K PC a kdyz ho zapnu tak se me jen zobrazi uvodni fotka a co tam mam za software a dal uz nic proste nereaguje uz jsem testoval uplne vsechno co se da a jsem v koncich prosim o pomoc jsem kamionak a nutne tu gps potrebuju MAM TAM ULOZENE DOCELA DULEZITE VECI PROSIIIIIIIIM POMOSTE MI
Re: Lidi Moc Prosím o Pomoooooc !!!!! Garmin nuvi 300
No nepíšeš nic jak se to stalo, zda po instalaci něčeho nového, asi bych nejdříve zkusil resety - měly by fungovat takto:
SW Reset: přidržení zapínacího tlačítka na několik sekund až do vypnutí zařízení.
HW Reset: přidržení prstu v dolním pravém rohu displeje při zapnutí přístroje (přijdeš o nastavení, oblíbené).
SW Reset: přidržení zapínacího tlačítka na několik sekund až do vypnutí zařízení.
HW Reset: přidržení prstu v dolním pravém rohu displeje při zapnutí přístroje (přijdeš o nastavení, oblíbené).
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Může se zkusit tohle. Nejdříve dobře prostudovat a zapamatovat, nebo nejlépe vytisknout, aby bylo podle čeho postupovat.
Pouze na vlastní zodpovědnost !
Pouze na vlastní zodpovědnost !
- Přílohy
-
- Garmin návod na opravu.pdf
- Návod na opravu
- (807.53 KiB) Staženo 4654 x
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
Zdravím, vytáhl jsem tohle staré vlákno protože řeším čerstvou softwarovou havarii nuvi 1490. Po aktualizaci map přístroj nenabootuje, zamrzne na úvodním logu. Reset s L hor.rohem a P dol.rohem nepomáhá, s PC nekomunikuje. Prostudoval jsem zde uvedený "Návod na opravu.." a zasekl se na bodu č.7, kde je třeba stáhnout "složku" z odkazu http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=14&t=5494#p63931. Ten odkaz je již neplatný. Potřeboval bych poradit co to je za složku a kde ji získat. HWID a verzi sw znám a mám zálohu.
Přístroj bych nerad vyhodil. Je sice starý, ale příliš nepoužívaný, jsem na něj zvyklý a plně mi vyhovuje.
Předem děkuji za reakce.
Přístroj bych nerad vyhodil. Je sice starý, ale příliš nepoužívaný, jsem na něj zvyklý a plně mi vyhovuje.
Předem děkuji za reakce.