Ptám se proto, že se chystám zbavit kabelu bez TMC a nechat si ten "s TMC". Zvítězí patrně verze druhá, protože pevně věřím v budoucnost tohoto systému - snad jen aby nebyl dokonalý až za "dlouho", to už třebas budu mít jinou navi
Pravda je, že mě navi nutila jet kvůli TMC dvakrát špatně, vžycky viděla místo omezeného úseku - úsek uzavřený. Pravděpodobně to nějak signalizovala, ale to už nevím, prostě jsem ji ignoroval ( a je pravda, že mě hnala doprava, dokud nepominula stavba).
A až mě potrefí akce TMC v Praze, tak bych rád věděl, jestli mě žene navi dle plánu, nebo je to už trasa dle TMC - protože tam to nepoznám (-Oproti situaci mezi dvěma městy, kde se to pozná snadno, když najednou máte odbočit z hlavní někam do keřů-lesů....
Čili nastavím NAVIGACE --> VYHYBANI --> DOPRAVA (nechat bez fajfky) . A řidič si vybere objíždět vlevo či vpravo sám. Toto se myslím týká objížděk obecně, nejen TMC.
Jinak jako freewall - až uvidím v okolí nějakou událost TMC, hned tam valím, a řádně si to tam očuchám