by Tonny on 20.10.2009, 9:33
Celý problém není v tom, jakou úroveň má kdo nastavenu. Vycházím z toho, že nepozoruji žádný rozdíl v počtu oprav na střední nebo maximální uroveň důvěry.
Kdyby TomTom napsal, kolik lidí musí dát opravu, aby byla akceptována, pak by bylo vše jasné, jenže.... Probíráno v jiných vláknech a mnohokrát. Je to podobné, jako to slavné RDS TMC, ale nechci odbočovat.
V místě bydliště a blízkém okolí používám max důvěra, když jedu dál, kde to eventuálně neznám, dávám střední, ale za cca 2 roky jsem nenašel rozdíl, který by stál za komentář.
Osobně jsem přesvědčen, že dané téma, tedy Opravy map (pouze dočasné-sta
by,uzavírky,opravy silnic,atd) by mělo řešit RDS TMC a ne opravy přes MapShare. V Nidrlandu z toho pak mají zřejmě guláš. A jak se zdá, uživatelé TomTomu taky.
Jenže to má svoje potíže také: v Hodoníně byla svého času postupná výstavba několika kruháčů - RDS TMC nic - přitom průjezdná trasa na Slovensko de facto nebyla /objížďka na Rohatec, Sudoměřice/. Napsal jsem to na JSDI, aby to dali do RDS TMC - reakce nula, respektive museli by to mít z oficiálních míst.
Proto jsem v podstatě rezignoval, protže TomTom nemá zájem upravit své stanoviska ani vysvětlit, proč, co a jak, prostě mlčí.
A RDS TMC, které by mělo dané téma řešit se stále "úspěšně rozvíjí" už více než rok, viz "kauza Zvára" letos na jaře zde a praktický užitek RDS TMC mimo dálnice je nula.
Mohl bych u uvést desítky příkladů, kdy uzavírka silnic II. třídy v systému nebyla mnoha kilometrové kolony na silnicích I. třídy také ne.
Pokud by mne chtěl někdo opravit ve smyslu, že mám přijímat "jiný" kanál, tedy ne Radiožurnál, ale Vltavu nebo Reginu, pak víme, že TomTom sice toto nastavení umožňuje, ale po ztrátě signálu si stejně naladí "co chce" a tím je tato možnost v podstatě eliminována.
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...