Radary - volná diskuse

Vše kolem vkládání a mazání radarů

Moderators: Gumídek, Baharis

Forum rules
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.

Re: Radary - volná diskuse

Postby mila-p on 27.1.2008, 15:38

Máš naprostou pravdu a že mě to taky nenapadlo :koul: Ty dvě různé ikonky by to asi vyřešily...Tu bradavici pod nadjezdem jsem zažil taky a dole to kasírovali (i za jízdu v BUS pruhu). Můj osobní názor je, že plně funkčních "beden" bude po ČR jen pár. Mají co dělat, aby rozeslali předvolání jen za úsekové a semafory a tyhle už slouží jen jako strašák - jenže spoléhat se na to nedá! Já to tam poprvé taky prosvištěl přes 60, než jsem si toho všimnul :!: Tak já to hned zkusím dát do fronty - snad s tím nebude technicky problém...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
User avatar
mila-p
 
Posts: 940
Joined: 2.5.2006, 23:05
Location: Praha 8

Re: Radary - volná diskuse

Postby Baharis on 27.1.2008, 15:43

Souhlas. Jak to tam bude, hned to zautorizuju. :usmev:
GARMIN nüvi 670
User avatar
Baharis
 
Posts: 660
Joined: 1.10.2005, 18:46
Location: Hodonín

Re: Radary - volná diskuse

Postby mila-p on 27.1.2008, 15:52

Tak fajn, už to je ve frontě a dík ;)
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
User avatar
mila-p
 
Posts: 940
Joined: 2.5.2006, 23:05
Location: Praha 8

Re: Radary - volná diskuse

Postby ruzahonza on 31.1.2008, 19:28

Zdravím,jsem tu celkem nováček,tak bych se potřeboval zeptat jak zadávat radary osobně a hlavně jestli je normální když mi od nájezdu na jížní spojku směr Bráník neustále pípa že je tam radar až k mostu na Barandov.. Díky moc
HTC S710 VOX + GPS Nokia LD3W (TomTom 5.02), Navigace MIO C520
ruzahonza
 
Posts: 3
Joined: 27.10.2007, 13:09

Re: Radary - volná diskuse

Postby Jirásek on 31.1.2008, 19:33

Něco najdeš TADY a TADY.
Bylo by dobré uvést, na jaký typ radaru (mobilní, stac. či úsekovy) tě to upozorňuje.
Prohledáním databáze to vypadá buď na mobilní 6232 - Vrbova, nebo na úsekový 108115/108116. Bude to taky otázka nastavení. Dělá ti to u MIA nebo i na HTC (jaký program)?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Radary - volná diskuse

Postby Gumídek on 1.2.2008, 6:42

Jo,on myslí vše,protože pokud jedeš z Vrbovy,dále ulicí Ke Krči, a potom vlevo na Modřanskou a na Barrandovský most,tak se z toho picnete.Protože,máte li nastaveno v navi(jako já) 250 metrů na upozornění,tak se točíte stále okolo nich,takže pořád upoozorňování a radar nikde.Ale nikomu nedojde,že stím nic nelze dělat. Takže,pokud těto obtěžuje,je jediná pomoc.Nastavit upozorňování jen na trase.Ale potom tě nebude upozorňovat,pokud mu nezadáš,aby tě někam navigoval....
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: Radary - volná diskuse

Postby leoš on 4.2.2008, 10:17

Gumajz wrote:Jo,on myslí vše,protože pokud jedeš z Vrbovy,dále ulicí Ke Krči, a potom vlevo na Modřanskou a na Barrandovský most,tak se z toho picnete.Protože,máte li nastaveno v navi(jako já) 250 metrů na upozornění,tak se točíte stále okolo nich,takže pořád upoozorňování a radar nikde.Ale nikomu nedojde,že stím nic nelze dělat. Takže,pokud těto obtěžuje,je jediná pomoc.Nastavit upozorňování jen na trase.Ale potom tě nebude upozorňovat,pokud mu nezadáš,aby tě někam navigoval....


Tato informace mně velice zaujala. Prosím o radu, kde se dá nastavit upozorňování jen na trase. Nějak se mi nedaří to najít.
leoš
 
Posts: 11
Joined: 24.5.2007, 10:06
Location: Praha 5

Re: Radary - volná diskuse

Postby Crusy on 4.2.2008, 10:30

Změnit předvolby > > Správa BZ > Upozornit na blízký BZ > /např./Radary mobilní > Odebrat /NE/ > 250m > OK > zvolit zvuk > Upozornit../zaškrtnout/ > Hotovo. :?:
Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N
Lenovo IdeaTab A8-50 G3
User avatar
Crusy
 
Posts: 755
Joined: 14.8.2007, 13:44
Location: Ústí nad Labem

Re: Radary - volná diskuse

Postby Jirásek on 4.2.2008, 10:48

Pro Leoše - Vzhledm k tomu, že nikde neuvádíš jakou používáš navi, Crusy mylně předpokládal a použil návod na TomToma. Z tvých ostatních příspěvků jsem pochopil, že používáš Garmina Nuvi 660, tam to bude jinak. Teda pokud to Garmin umí :??:
P.S. Toto je typický příklad, proč je dobré v alespoň v podpisu uvést používané zařízení.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Radary - volná diskuse

Postby leoš on 4.2.2008, 10:59

Jirásek wrote:Pro Leoše - Vzhledm k tomu, že nikde neuvádíš jakou používáš navi, Crusy mylně předpokládal a použil návod na TomToma. Z tvých ostatních příspěvků jsem pochopil, že používáš Garmina Nuvi 660, tam to bude jinak. Teda pokud to Garmin umí :??:
P.S. Toto je typický příklad, proč je dobré v alespoň v podpisu uvést používané zařízení.

Díky za upozornění. Jsem to, ale trubka. Používám opravdu Nuvi 660. Škoda, že to u ní asi nepůjde, alespoň jsem to nikde nanašel.
leoš
 
Posts: 11
Joined: 24.5.2007, 10:06
Location: Praha 5

Re: Radary - volná diskuse

Postby davidek75 on 4.2.2008, 16:27

Chtěl bych také přispět na téma úsekový radar . Ve Strahovském tunelu , tunelu Mrázovka a Zlíchovském tunelu v Praze jsou tyto radary nastaveny na 20km/h toleranci . Policajti nestačili rozesílat obálky . Pozor ale když je tam přivřený pruh tak se to přepíná na 50km/h ( +20km/h )
davidek75
 
Posts: 4
Joined: 7.1.2008, 18:43

Re: Radary - volná diskuse

Postby Crusy on 4.2.2008, 17:58

JJ,je to na TT.Ostatní příspěvky jsem opravdu nějak zvlášť nesledoval,takže........No snaha byla.. :cry:
Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N
Lenovo IdeaTab A8-50 G3
User avatar
Crusy
 
Posts: 755
Joined: 14.8.2007, 13:44
Location: Ústí nad Labem

Re: Radary - volná diskuse

Postby mila-p on 4.2.2008, 20:24

Chtěl bych také přispět na téma úsekový radar . Ve Strahovském tunelu , tunelu Mrázovka a Zlíchovském tunelu v Praze jsou tyto radary nastaveny na 20km/h toleranci . Policajti nestačili rozesílat obálky . Pozor ale když je tam přivřený pruh tak se to přepíná na 50km/h ( +20km/h )

Moc bych tam na toleranci 20 km/h nespoléhal. Přesně před rokem mě ve Strahovském tunelu "udělali" na 50ce! Jel jsem 70kou, tzn.: Překročení rychlosti o 20km/h v obci a ohrožení bezpečnosti silničního provozu (o půlnoci v prázdném tunelu) = 3 body + 2.500,- pokuta. Tvrdili mi, že tam byla dočasně snížená rychlost na 50 (toho bych si všiml, protože zvláště v těchto tunelech si dávám extra pozor a žádná uzávěra, nebo nehoda tam nebyla - prostě to zkoušeli a já neměl nervy se s nima hádat). Ukážou na pár vteřin fotku a nedej bože, kdybych chtěl vidět videozáznam z té kamery :evil:
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
User avatar
mila-p
 
Posts: 940
Joined: 2.5.2006, 23:05
Location: Praha 8

Re: Radary - volná diskuse

Postby davidek75 on 7.2.2008, 13:23

mila-p wrote:
Chtěl bych také přispět na téma úsekový radar . Ve Strahovském tunelu , tunelu Mrázovka a Zlíchovském tunelu v Praze jsou tyto radary nastaveny na 20km/h toleranci . Policajti nestačili rozesílat obálky . Pozor ale když je tam přivřený pruh tak se to přepíná na 50km/h ( +20km/h )

Moc bych tam na toleranci 20 km/h nespoléhal. Přesně před rokem mě ve Strahovském tunelu "udělali" na 50ce! Jel jsem 70kou, tzn.: Překročení rychlosti o 20km/h v obci a ohrožení bezpečnosti silničního provozu (o půlnoci v prázdném tunelu) = 3 body + 2.500,- pokuta. Tvrdili mi, že tam byla dočasně snížená rychlost na 50 (toho bych si všiml, protože zvláště v těchto tunelech si dávám extra pozor a žádná uzávěra, nebo nehoda tam nebyla - prostě to zkoušeli a já neměl nervy se s nima hádat). Ukážou na pár vteřin fotku a nedej bože, kdybych chtěl vidět videozáznam z té kamery :evil:

Stačilo abys jel 71km/h a už tě měli , a dělají se jen fotky / kterou ti měli ukázat / , video záznamy jsou ale bez rychlosti , jen se zaznamenává provoz .
davidek75
 
Posts: 4
Joined: 7.1.2008, 18:43

Re: Radary - volná diskuse

Postby ruzahonza on 7.2.2008, 21:12

Aha tak to bude přesně ono,na HTC mi to nedělá. Díky moc za radu asi to budu muset něják vypnout protože každodení jízda po Jižní spojce na Barandov by mi asi picla hlava.. :geek:
HTC S710 VOX + GPS Nokia LD3W (TomTom 5.02), Navigace MIO C520
ruzahonza
 
Posts: 3
Joined: 27.10.2007, 13:09

PreviousNext

Return to Radary

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest