Radary pro Moov

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Radary pro Moov

Postby Henry on 14.5.2008, 10:01

Přidal jsem nový formát pro stahování radarů a to pro MIO MOOV - kdo tento přístroj vlastní, tak to může vyzkoušet - na hlavní stránce je nový odkaz.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby amp011 on 14.5.2008, 10:09

čau
radary pro MIO MOOV se nabízí v souboru update.txt. Moov ale asi chce .csv - můžu to předělat, ale nevím, jaké mám použít oddělovače... nebo to dělám blbě? Snažím se to tam nahrát pomocí MIO DESKTOP...

dík
Petr
amp011
 
Posts: 2
Joined: 22.6.2007, 21:59

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 14.5.2008, 11:07

Námi vygenerovaný soubor import.txt by se měl nahrát do nějaké složky do navigace - nevím, jestli se to dělá přes Mio Desktop nebo přímo. Mio si to po spuštění převede na svůj formát. Bohužel jsem Moov neměl v ruce, takže nevím, do které přesně složky se to má nahrát (myslel jsem, že to budete mít v návodu). Zkus sem napsat strukturu adresářů, které by se POI nebo radarů mohly týkat.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby Ternator on 14.5.2008, 18:35

Prosimte mam dotaz. Koupil jsem si navigaci MIO 620b. Sel jsem na stranky a i tady a nevim jak se daji ukladat veci do navigace. Maji se aktualizace a dalsi veci vložit primo do souboru mam nebo jak? Pokud muzes tak porad. Dekuji
Ternator
 
Posts: 1
Joined: 14.5.2008, 18:32

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 14.5.2008, 22:31

Mio 620b pokud se nepletu používá navigační software iGo - takže si pročti příslušnou sekci - zde se diskutuje o nových Mio Moov s navigační aplikací Navman.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby grepa on 16.5.2008, 10:17

Zdravím Henryho a děkuji za tak rychlou reakci na nový format MIO MOOV. Soubor jsem zkopíroval bez úpravy rovnou do adresáře navigace MOOV 360 a na mapě se objevily nové body RADARŮ, odpoledne ještě vyzkouším jesti navigace správně hlásí přiblížení k radarům. ! DÍKY ! Chci se zeptet, bude možnost převest i ostatní POI do formátu pro MOOV? Po připojení MOOV pře USB se navigace přihlási jako samostatný disk a adresář pro radary je "Mio Device\Program Files\MioMap\SpeedCams" :
grepa
 
Posts: 1
Joined: 12.5.2008, 7:46

Re: Radary pro Moov

Postby amp011 on 16.5.2008, 16:27

už to psal někdo níž, ale i tak přikládám strukturu adresářů MOOVu:

Výpis CESTY složky svazku Mio Device
Sériové číslo svazku je 07E3-0002
E:.
├───Program Files
│ ├───Common Files
│ │ └───Fonts
│ ├───MioBT
│ │ ├───MUI
│ │ ├───Resource
│ │ │ └───Images
│ │ │ ├───BTSettings
│ │ │ ├───Call History
│ │ │ ├───Connect to phone
│ │ │ ├───Connected to Net Work
│ │ │ ├───Contacts
│ │ │ ├───Dial
│ │ │ ├───Headset shortcuts
│ │ │ ├───Main Interface
│ │ │ ├───Message
│ │ │ ├───Message Interface
│ │ │ ├───Pop up message
│ │ │ ├───ScrollBar
│ │ │ ├───UI_DEVICENAME
│ │ │ ├───UI_DIAL
│ │ │ └───UI_KEYBOARD
│ │ └───LocalRecord
│ ├───MioMap
│ │ ├───onlinesearch
│ │ ├───SpeedCams
│ │ ├───MyRoutes
│ │ ├───Photos
│ │ ├───database
│ │ └───POI
│ └───Navman
│ └───SmartST_CE
│ └───Data
└───CLM


Petr
amp011
 
Posts: 2
Joined: 22.6.2007, 21:59

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 16.5.2008, 22:05

grepa wrote:...Chci se zeptat, bude možnost převest i ostatní POI do formátu pro MOOV? ...


Uvidíme, až zjistíme, co Mio desktop potřebuje nebo zda to půjde přímo :usmev:
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby olakuba on 19.5.2008, 18:29

Čágo Miáci!
Mě to to teda funguje jak píše Grepa,takže SUPER.Moc dík. :palce: :palce: :palec:
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Radary pro Moov

Postby OVCA on 26.5.2008, 20:31

taký dotaz, kde nastavím pri moov, kedy, ako a pri akom radare ma má uporňovať? resp. či to nastavím v zariadení, alebo v danom súbore?
dík
OVCA
 
Posts: 5
Joined: 24.5.2008, 13:38

Re: Radary pro Moov

Postby rossini on 26.5.2008, 20:41

Nastavuje se to v zařízení (v GPS navigaci) v Menu "Nastavení"
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Radary pro Moov

Postby olakuba on 27.5.2008, 9:45

to:ovca Normálně přejdeš do Nastavení(Hlavní menu 2/3),v pravo dole v Nastavení je POI varování,to otevřeš a klikneš na tebou zvolený radar.Otevře se konečná nabídka.
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Radary pro Moov

Postby petrli on 1.6.2008, 21:20

Tak radary fungují skvěle. Má to však jednu nedokonalost - zobrazují se pouze mobilní jako modré (správně) a ostatní jsou žluté (chybně) bez rozdílu, zda se jedná o úsekový, semaforový nebo stacionární. Šlo by s tím něco udělat? Nebo dělám chybu někde já?
petrli
 
Posts: 3
Joined: 22.5.2008, 18:28

Re: Radary pro Moov

Postby olakuba on 2.6.2008, 19:16

Čágo!
To petrli:Mě se to taky tak zobrazuje,dokonce i stažené radary s POI.Jak jedu a jsem určitou vzdálenost od radaru,tak se stažená ikonka změní na jednu s těch originálních v Miu.Po přejetí se zase ukáže původní ikona.Je to síla.No jo novinka. :-o :zamysl:
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Radary pro Moov

Postby rolo8 on 12.7.2008, 10:47

Čusík
Chci se zeptat ohledně těch radarů (jsem začátěčník)
Stáhnu si na POI přes MIO MOOV import.txt - MOOV přes USB Program Files\MioMap\SpeedCams" :hotovo
- kde se mi pak ukážou v navigaci, abych si tam mohl zadat upozornění jako je to u orig. nainstalovaných radarů.
Nebo to mám udělat přes MIO DESKOPT to ale nevím jak to dát do POI varování.
Prosím o nelepší řešení a aby to makalo s ikonou a varováním
Díky moc všem kdo mi poradí
rolo8
 
Posts: 8
Joined: 9.7.2008, 21:54

Next

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest