Radary pro Moov

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Re: Radary pro Moov

Postby Orphanage on 15.7.2008, 21:17

prosím vás, jak vytvořím ze ztaženého souboru s koncovkou csv soubor s koncovkou txt....nějakej import.txt, jak tady tvrdíte?.....radary mi v Mio Moov 360u nejdou. Dávám soubory s koncovkou csv do složky speedcam a nic
¨díky za odpověď
Orphanage
 
Posts: 5
Joined: 15.7.2008, 18:37

Re: Radary pro Moov

Postby Orphanage on 15.7.2008, 21:26

ještě jedna věc....jak se při zapnutí Mia zbavím úvodního blábolu o přijetí licence?.....je to víc než protivný?
opět děkuji
Orphanage
 
Posts: 5
Joined: 15.7.2008, 18:37

Re: Radary pro Moov

Postby Jose1 on 15.7.2008, 21:42

Orphanage

Online POI/Radary/Miomoov
Stáhni soubor "import.txt"
Potom si ho ulož do navi
Program Files\MioMap\SpeedCams
restartuj navi a máš je tam.

S blábolem se musíš zatím smířit.....
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 15.7.2008, 21:44

Vlezeš-li na http://online.poi.cz tak v záložce "Radary" je vpravo "Mio Moov (CZ,SK)" - to je ten soubor přímo ve formátu TXT.
Henry
 
Posts: 1334
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby Orphanage on 15.7.2008, 22:01

tak tady bohužel žádnou takovou volbu pro stažení txt souboru nevidím....jen ikonku pro stažení csv každého toho radaru (mobilní atd)
Orphanage
 
Posts: 5
Joined: 15.7.2008, 18:37

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 15.7.2008, 22:09

Tady:
radarmoov.jpg
radarmoov.jpg (57.3 KiB) Viewed 15971 times
Henry
 
Posts: 1334
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby Orphanage on 15.7.2008, 23:51

děkuji za názornou ukázku....ale i tak to můj problém neřeší....příslušnej panel se mi nezobrazuje a nevím proč
Orphanage
 
Posts: 5
Joined: 15.7.2008, 18:37

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 16.7.2008, 10:42

Když najedeš myší na bílý nápis "Radary" na modrém pozadí, tak se ti ta lišta nezobrazí? Tak pošli screenshot, jak to vypadá u tebe, anebo ty radary stahuj vždy z tohoto odkazu v tomto příspěvku: http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&gen=pmov
Henry
 
Posts: 1334
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Radary MIO 360u

Postby rolo8 on 17.7.2008, 12:05

Čusík
Chci se zeptat ohledně těch radarů (jsem začátěčník)
Stáhnu si na POI přes MIO MOOV import.txt - MOOV přes USB Program Files\MioMap\SpeedCams" :hotovo
- kde se mi pak ukážou v navigaci, abych si tam mohl zadat upozornění jako je to u orig. nainstalovaných radarů.
Nebo to mám udělat přes MIO DESKOPT to ale nevím jak to dát do POI varování.
Prosím o nelepší řešení a aby to makalo s ikonou a varováním
Díky moc všem kdo mi poradí
rolo8
 
Posts: 8
Joined: 9.7.2008, 21:54

Re: Radary pro Moov

Postby Jose1 on 17.7.2008, 13:27

rolo8
Nastavuje se to přímo v navi.
Menu(tlačítko vlevo dole)
Nastavení
POI varování
A potom si postupně rozklikni jednotlivé kategorie radarů a nastav si je podle svých potřeb.
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Radary pro Moov

Postby Orphanage on 19.7.2008, 0:53

Děkuji, přes odkaz to jde stáhnout
Orphanage
 
Posts: 5
Joined: 15.7.2008, 18:37

Re: Radary pro Moov

Postby dejvff on 21.7.2008, 23:22

Jo jo, soubor import.txt jsem nakopíroval a už to funguje.
Jen nevim, co za typy radarl ten soubour iport.txt obsahuje.¨
Jestli jen policejní hlídky nebo všechny typy radarů současně?
dejvff
 
Posts: 4
Joined: 16.6.2008, 22:36

Re: Radary pro Moov

Postby Jirásek on 22.7.2008, 8:25

dejvff wrote:...Jen nevim, co za typy radarl ten soubour iport.txt obsahuje. Jestli jen policejní hlídky nebo všechny typy radarů současně?


Již mnohokrát probíraná věc. Z názvu "stahovacího tlačítka" RADARY (CZ,SK) vyplývá že pouze radary - to znamená všechny radary (mobilní, úsekové, stacionární, semafory) v CZ a SK, které jsou aktuálně v databázi POI.CZ. Policejní hlídka, info tabule a pod. NEJSOU RADARY.
Pokud si soubor otevřeš třeba v notepadu, z popisu jednotlivých BZ je to i pochopitelné.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2966
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Radary pro Moov

Postby petrli on 22.7.2008, 19:53

Všechny radary tam skutečně jsou, ale navi rozpozná pouze radary mobilní, všechny ostatní jsou radary stacionární. Kategorii semafor a úsekové jsou tedy zobrazeny vždy jako stacionární. Zkoušel jsem editovat soubor import.txt, vyzkoušel celou abecedu i různé kombinace k označení daných radarů :pc: , leč bezvýsledně. Navi reaguje pouze na písmeno M - mobilní. :-P
petrli
 
Posts: 3
Joined: 22.5.2008, 18:28

Re: Radary pro Moov

Postby 007cz on 24.7.2008, 19:55

Dobry den mam dotaz,kdyz chci zadat stazene POI radary do navigace tak se me objevi ve slozce speedcam soubor RI2, ktery nelze otevrit. Staci,kdyz vlozim stazeny soubor z POI vedle tohoto souboru mam dojem ze je ve formatu txt. Dekuji za odpoved jsem zacatecnik.
007cz
 
Posts: 2
Joined: 24.7.2008, 19:49

PreviousNext

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron