Radary pro Moov

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Re: Radary pro Moov

Postby Henry on 24.7.2008, 23:35

Ano stačí.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary pro Moov

Postby 007cz on 25.7.2008, 15:36

For Henry diky moc vyzkousim.
007cz
 
Posts: 2
Joined: 24.7.2008, 19:49

Re: Radary pro Moov

Postby Mirekk on 28.10.2008, 19:51

Prosím o pomoc, marně hledám evropské radary pro Moov 360. Zde jsem stáhl soubor TXT ČR,SK ten funguje skvěle. Prosím o radu kde stáhnout ostatní státy pro Moov 360. Musí to být vždy formát TXT? Díky za odpověď, jezdím hodně ven a jsem bez varování radarů.
Mirekk
 
Posts: 1
Joined: 16.1.2008, 23:42

Re: Radary pro Moov

Postby Jirásek on 28.10.2008, 19:55

A co se podívat do sekce ZAHRANIČNÍ POI
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Radary pro Moov

Postby Kubííík on 18.11.2008, 15:58

Ahoj lidi.
Jsem majitelem nového Mio Moov 370UQ a už jsem z té krabičky byl naprosto zoufalý.
Snažil jsem se dostat do navigace radary a zprovoznit jejich zobrazování.
Přečetl jsem si ve fóru návody, ale to k ničemu nevedlo, prostě se mi pořád nedařilo a nechápal jsem, čím to může být. Lidi ve fóru to popisují jako naprosto triviální věc, která musí jít, i kdyby člověk nechtěl… ale asi všem kromě mě.

1) Dělal jsem to nejprve takto:
- stáhl jsem si soubor import.txt do PC
- pak jsem ho zkopíroval do adresáře Files\MioMap\SpeedCams
- restartoval jsem navigaci
A nic se nestalo - radary prostě nikde, navigace si je nenainstalovala, přestože podle příspěvků ve fóru by to mělo proběhnout automaticky.

2) Pak jsem zkusil instalaci radarů jako POI pomocí MioMore Desktop:
- stáhl jsem si do PC soubory CZ-Info_rychlost.csv, CZ-Radary_stacionarni.csv a ikonky .png
- v MioMore Desktop jsem klikl na Point of Interest
- do Zdrojový soubor jsem zadal CZ-Info_rychlost.csv
- do Kategorie POI - Nová kategorie jsem zadal Radar (mezi existujícími kategoriemi Radar nebyl)
- pomocí Soubor ikony - Procházet jsem zadal ikonku (bez té instalace nešla)
- klikl jsem na Přidat do zařízení - instalace proběhla OK
- totéž jsem udělal se souborem CZ-Radary_stacionarni.csv
Výsledkem toho bylo, že se mi sice v Hlavní menu 1/3 - POI radary objevily, ale jen jako normální obyčejné individuálně zadané body (s ikonkou zelený špendlík), nikoli jako radary. Nefungovalo u nich ani upozorňování, přestože v Hlavní menu 2/3 - Nastavení - POI zobrazení mám zaškrtnuto zobrazování všech typů radarů a v POI varování mám nastaveno varování.
Jediný radar, který se mi zobrazoval skutečně jako radar, byl ten, který jsem si ručně zadal přímo na navigaci.
Takže tudy cesta asi taky nevede.

3) Nakonec se mi to podařilo takto:
- stáhl jsem soubor import.txt - nikoli do PC, ale přímo do navigace (která se v PC zobrazuje jako USB disk) do adresáře Files\MioMap\SpeedCams
- zapnul jsem navigaci...
a ejhle, navigace najednou zobrazuje radary tak, jak má.

Tak jsem začal koumat, co jsem v případě 3) dělal jinak než v 1):
Stažení:
1) do PC
3) přímo do navigace
Tím by to (snad) být nemělo.

Jiný PC, "jiný" OS:
1) noťas s Windows XP (zde to nešlo)
3) noťas s Windows 2000
Že by to bylo jinýma Woknama???
Nebo možná vadilo zabezpečení, které na PC 1) je podstatně vyšší než na 3).

Prostě když to někomu nejde, tak bych radil zkusit to na jiném PC.
Instalace radarů je bez nutnosti instalace MioMore Desktop, takže se to dá dělat i na "cizím" stroji.
Snad to někomu pomůže.
Kubííík
 
Posts: 4
Joined: 16.11.2008, 22:28

Re: Radary pro Moov

Postby eXi_ on 20.12.2008, 14:47

máš pravdu, také mi to nešlo, ale zkusil jsem to stáhnout ROVNOU do navi a hle ! funguje .. nechápu princip ale je to tak ..

Díky moc za inspiraci, už jsem byl opravdu zoufalý :zed: :?: :palec:
Last edited by eXi_ on 20.12.2008, 17:19, edited 1 time in total.
eXi_
 
Posts: 4
Joined: 14.12.2008, 16:29

Re: Radary pro Moov

Postby Docent on 20.12.2008, 17:12

Proboha, proč cituješ poslední příspěvek, navíc takhle dlouhý ::prav:: :zed: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Radary pro Moov

Postby eXi_ on 20.12.2008, 17:19

Docent wrote:Proboha, proč cituješ poslední příspěvek, navíc takhle dlouhý ::prav:: :zed: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


promiň, jdu se zapálit :haha:
eXi_
 
Posts: 4
Joined: 14.12.2008, 16:29

Re: Radary pro Moov

Postby Docent on 20.12.2008, 17:53

Pochvala, zapálilo ti a tu citaci jsi ze svého příspěvku smazal :usmev: :palec: :?: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Radary pro Moov

Postby spartakus on 20.12.2008, 20:07

Zdravím všechny,
předem prosím o shovívavost.Zakoupil jsem MIO Moov 370.( dnes poprvé v akci ) Chtěl jsem si zde stáhnout pro začátek radary,ale ukázal jsem se jako ukázkový příklad blba :zed: . Po připojení navigace jsem postupně krachoval na všech pokusech radary instalovat .Postupně jsem stahoval soubory radary.ov2 ,pak import.txt , radary.csv a ať do tý navigace cpu to,nebo ono nikdy to ty radary nenajde.Předesílám,že to cpu rovnou do základní složky navigace.
Můžete prosím poradit úplný trubce jak,případně kde se zdokonalí ? Předem děkuji a všem se omlouvám . :(
spartakus
 
Posts: 3
Joined: 16.12.2008, 19:27

Re: Radary pro Moov

Postby Jirásek on 20.12.2008, 20:32

Ocituji příspěvek Jose 1 z 15.7. v tomto vláknu:
Online POI/Radary/Miomoov
Stáhni soubor "import.txt"
Potom si ho ulož do navi
Program Files\MioMap\SpeedCams
restartuj navi a máš je tam.


Nefunguje????
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Radary pro Moov

Postby Docent on 20.12.2008, 20:34

Předpokládám, že by se trubka mohla zdokonalit zde... :usmev: . Se soubory .ov2 se Moov fakt nespokojí.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Radary pro Moov

Postby spartakus on 20.12.2008, 22:25

´´Jirásek´´ Velké díky.Radary tam jsou :palce: . Mohl by jsi mi ještě poradit jak a kam uložit třeba ,Servisy´a jak jim přiřadit Ikonku?
Tvůj popis neměl chybu. 8-)
spartakus
 
Posts: 3
Joined: 16.12.2008, 19:27

Re: Radary pro Moov

Postby Docent on 20.12.2008, 22:35

Ach jo, Jirásku, když má černoch hlad, tak se mu nemá dát ryba, ale má se naučit si ryby nachytat... Tys předhodil rybu a vida, už je po tobě žádána další :blee: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Radary pro Moov

Postby Jirásek on 20.12.2008, 22:46

spartakus - Mne se neptej, já to neumím (nemám Mio Moov) ! :chlamani: Ale umím číst, tak jsem si to o tu stánku dřív přečetl. Nebo třebaTADY . Jinak tu je i vlákno Poi pro Mio Moov . Chce to většinou trochu hledat :pc: a číst. Někde se tu píše něco o Mio Desktop........

P.S. Docente, jako vždy rychlejší, budu s tím muset něco udělat :zamysl: (asi se naučit používat při psaní i jiné prsty než ty dva ukazováky).
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

PreviousNext

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron