Nové hlasy pro TT (alternativy k Miloslavovi) + zvuky POI

Vše o navigacích značky TomTom

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Karel Michalek on 25.7.2007, 8:33

Gumajz wrote:Pro Michalek: Naprosto bez problémů.Ale potom ,co nahraješ soubor(musí mít stejné jméno jako ten,u kterého má upozorňovat),musíš do nastavení upozorňování,nelekni se,zmizí ostatní zvuky,a nastavit upozorňování jen ano.....

Díky, ale už jsem to prošel dvakrát a nemohu najít to "nastavení upozorňování". V které nabídce to mám hledat ?
Karel Michalek
 
Posts: 3
Joined: 23.7.2007, 12:39

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Karel Michalek on 25.7.2007, 10:10

Karel Michalek wrote:
Gumajz wrote:Pro Michalek: Naprosto bez problémů.Ale potom ,co nahraješ soubor(musí mít stejné jméno jako ten,u kterého má upozorňovat),musíš do nastavení upozorňování,nelekni se,zmizí ostatní zvuky,a nastavit upozorňování jen ano.....

Díky, ale už jsem to prošel dvakrát a nemohu najít to "nastavení upozorňování". V které nabídce to mám hledat ?

Sorry, už jsem to našel... správa BZ.
Karel Michalek
 
Posts: 3
Joined: 23.7.2007, 12:39

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Maxinoha on 25.7.2007, 10:33

*MC* wrote:Radary, nebezpečná místa a čerpací stanice vytvořeny Larou +16db k sosnutí. Jelikož sem Toma půjčil kamarádovy na dovču,tak nevim jak tam jsou pojmenovaný benzínky v orig. Testněte a dejte vědět jak to zní.

p.s.: jinak "Lenka" se v originále jmenuje Julie :mrk:


Kde jsi vzal Lauru?
GPS Nokia LD-3W, Nokia E65, microSD SanDisk ultra II 2GB, TomTom apl. 6.020, Maps : PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE v.660.1219
TomTom hezky česky http://tomtom.praha5ghz.cz
Maxinoha
 
Posts: 11
Joined: 19.7.2007, 8:11

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby peter63 on 25.7.2007, 12:37

Chcel by som zmenit original upozornenia na radary. Skusil som to podla navodu, pouzil som program POI extended warnings. Vymenil som niektore povodne zvuky. Dol som OGG 22kHz mono, presne podla popisu. Prepisal som povodny subor data.chk (pouzivam TT 6.02 na Nokii E61). Tomtom mi vsak stale prehrava povodne zvuky. Skusil som priradit ogg priamo k ov2 suboru, to funguje, ale rad by som si vytvoril vlastnu zadu zvukov. Vdaka za radu.
HTC touch HD, TT 7.9.15, iGo 8.32
peter63
 
Posts: 42
Joined: 13.6.2006, 17:44
Location: Uhříněves, P10

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Gumajz on 25.7.2007, 13:28

Pro *MC* Máš to strašně přeřvané.....Oproti originálu zesílit cca pouze o 16%,to je maximum....Někdo tu psal přesně o kolik. Jinak jezdím denně,a pokud potkáváš těch radarů moc,snažíš se aby upozornění bylo příjemné,slyšitelné a nelezlo na nervy.Myslím,že není potřeba slovo "pozor" před každým upozorněním. Zkus tuto hlasitost.Přikládám soubor,který používám.U některých jsem musel dlouhé í přepsat na krátké i,protože těch dlouhých samohlásek už tam bylo moc.A to samé bylo u é a e.Někdy méně je více..... :usmev: :usmev:
Windows 10 Pro 32-bit, Chrome, Xiaomi Redmi Note 4 CZ LTE Global 32GB/3GB, Moovit, Mapy.cz, Here WeGo, Octavia II.combi 1.9TDi, 77kW, HF Parrot MKi9000
User avatar
Gumajz
 
Posts: 5666
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby *MC* on 25.7.2007, 15:35

2 Gumajz: hlasitost upravim podle tebe, dělal jsem to v neru, tak sem tam šoupl +16% :zub: Navi sem pujčíl kámošovi na dovču taxem to nemohl porovnat :hmm: P.S. jezdim celej den a už to ani nevnímám,takže to pozor mě nejdřív nakoplo a pak jsem poslouchal dál :grin: Udělám 2 verze.
2 Maxinoha: Lara volně není ...
ALL v pátek se na to všechno večer vrhnu.
Sygic Aura HTC
User avatar
*MC*
 
Posts: 268
Joined: 21.1.2007, 20:20
Location: PRAHA VÝCHOD

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Maxinoha on 25.7.2007, 15:55

*MC* wrote:2 Maxinoha: Lara volně není ...

Ale v jaké verzi je? V Voice Reader Home nebo Voice Reader Studio? Nebo je někde jinde?
GPS Nokia LD-3W, Nokia E65, microSD SanDisk ultra II 2GB, TomTom apl. 6.020, Maps : PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE v.660.1219
TomTom hezky česky http://tomtom.praha5ghz.cz
Maxinoha
 
Posts: 11
Joined: 19.7.2007, 8:11

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Gumajz on 25.7.2007, 16:35

2 *MC* Hele,Jestli jsem se nespletl,a nebylo to jen 6,já už byl ten den tak zblblej,že je to klidně možné,nebo 10. Já to dělal snad 15x než to bylo úplně ono.A s tím překladem opatrně,hlásit všechny chyby.Postupně to uděláme,aby to bylo ok.Prostě si ženský hlas vyrobíme,když nám ho nechtějí udělat.... :pc:
Windows 10 Pro 32-bit, Chrome, Xiaomi Redmi Note 4 CZ LTE Global 32GB/3GB, Moovit, Mapy.cz, Here WeGo, Octavia II.combi 1.9TDi, 77kW, HF Parrot MKi9000
User avatar
Gumajz
 
Posts: 5666
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Maxinoha on 26.7.2007, 9:28

Gumajz wrote:A s tím překladem opatrně,hlásit všechny chyby.
Překlad mám již hotový, dokonce jsem jej již někde na nějakým fóru vyvěšoval k připomínkám.

    druhá odbočka doleva
    druhá odbočka doprava
    třetí odbočka doleva
    třetí odbočka doprava
    za padesát metrů
    za osmdesát metrů
    za sto metrů
    za dvěstě metrů
    za třista metrů
    za čtyřista metrů
    za pětset metrů
    za šestset metrů
    za sedmset metrů
    za osmset metrů

    blíží se sjezd
    blíží se sjezd doleva
    blíží se sjezd doprava
    blíží se trajekt
    dále se budete držet vlevo
    dále se budete držet vpravo
    blíží se odbočka doleva
    blíží se odbočka doprava
    blíží se obrat do protisměru
    dojeli jste na místo určení
    jeďte doleva
    jeďte doprava
    vyjeďte
    poplatek mýtného
    jeďte vlevo
    jeďte vpravo
    zůstaňte v levém pruhu
    zůstaňte v pravém pruhu

    jeďte na dálnici
    sjeďte
    sjeďte vlevo
    sjeďte vpravo
    objeďte kruhový objezd
    jeďte rovně na kruhovém objezdu
    první odbočka
    druhá odbočka
    třetí odbočka
    čtvrtá odbočka
    pátá odbočka
    šestá odbočka
    jeďte doleva na kruhovém objezdu
    jeďte doprava na kruhovém objezdu
    na konci silnice
    ostře doleva
    ostře doprava
    jeďte rovně
    jeďte na trajekt
    a potom
    až to bude možné otočte se
    zahněte doleva
    zahněte doprava
    otočte do protisměru
    yardech
V originálu má Miloslav samostatně slovo "po" pak metry a pak samostatně slovo "metrech" ale ve slovenském originále jsem si všimnul že alternetivní soubory k českým "po" a "metrech" jsou prázdné a celé hlášení je v souboru s metry, čehož jsem využil i ve svém českém hlase, protože intonace je pak lepší, když je dohromady hlášení, např. "za sto metrů" než "po" "stu" "metrech". Ještě zkouším různé hlášky pro "poplatek" jen holé slovo poplatek mě nějak neladí, zkouším teď "poplatek mýtného", ale šlo by udělat i např. "dálniční poplatek"

Jo abych nezapoměl, udělal jsem malý webík s hlasy :-) http://tomtom.praha5ghz.cz
Last edited by Maxinoha on 26.7.2007, 22:09, edited 2 times in total.
GPS Nokia LD-3W, Nokia E65, microSD SanDisk ultra II 2GB, TomTom apl. 6.020, Maps : PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE v.660.1219
TomTom hezky česky http://tomtom.praha5ghz.cz
Maxinoha
 
Posts: 11
Joined: 19.7.2007, 8:11

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Gumajz on 26.7.2007, 12:09

Nemohl jsi to sem dát dříve???? Já to jako blb překládal.Ale máš tam chybu.Říká se osmdesát,ne osumdesát.....Chi,Chi...... :grin: :grin:
Windows 10 Pro 32-bit, Chrome, Xiaomi Redmi Note 4 CZ LTE Global 32GB/3GB, Moovit, Mapy.cz, Here WeGo, Octavia II.combi 1.9TDi, 77kW, HF Parrot MKi9000
User avatar
Gumajz
 
Posts: 5666
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Maxinoha on 26.7.2007, 16:18

*MC* wrote:Nemohl jsi to sem dát dříve???? Já to jako blb překládal.

Maxinoha wrote:
*MC* wrote:2 Maxinoha: Lara volně není ...

Ale v jaké verzi je? V Voice Reader Home nebo Voice Reader Studio? Nebo je někde jinde?

Já to sem aspoň dal, ale ty jsi zatím nedal vědět jak je to s tím hlasem Lara.
GPS Nokia LD-3W, Nokia E65, microSD SanDisk ultra II 2GB, TomTom apl. 6.020, Maps : PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE v.660.1219
TomTom hezky česky http://tomtom.praha5ghz.cz
Maxinoha
 
Posts: 11
Joined: 19.7.2007, 8:11

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Gumajz on 26.7.2007, 16:34

Ještě jedno slovo,prosím tě oprav- Sedumset na Sedmset . Slovo "dálniční poplatek" vůbec není špatné..... :usmev:
Windows 10 Pro 32-bit, Chrome, Xiaomi Redmi Note 4 CZ LTE Global 32GB/3GB, Moovit, Mapy.cz, Here WeGo, Octavia II.combi 1.9TDi, 77kW, HF Parrot MKi9000
User avatar
Gumajz
 
Posts: 5666
Joined: 18.10.2006, 6:26
Location: Praha-východ

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby *MC* on 26.7.2007, 16:55

MAXINOHA: jaká je to verze nevim,není tam nic, ani o programu prostě nic :zamysl: pouze linguatec Voice Reader
Sygic Aura HTC
User avatar
*MC*
 
Posts: 268
Joined: 21.1.2007, 20:20
Location: PRAHA VÝCHOD

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby Mirkana on 26.7.2007, 18:21

chci vás poprosít do jakého adresáře nakopírovat zvuky RADARU aby to fungovalo nenašel jsem ani nevím kam to nakopčit tak prosím o radu diky moc
Mirkana
 
Posts: 5
Joined: 26.7.2007, 18:19

Re: Jak přidat zvuky do TT?

Postby *MC* on 26.7.2007, 18:35

2 Mirkana: je to hned na první stránce! :-P Do mapy, tam kde máš POI
Sygic Aura HTC
User avatar
*MC*
 
Posts: 268
Joined: 21.1.2007, 20:20
Location: PRAHA VÝCHOD

PreviousNext

Return to TomTom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron