POI for Navigon - Poi Warner

Vše o navigacích značky Navigon

Re: POI for Navigon

Postby vbor on 2.6.2009, 7:40

Zadařilo se, už to šlape jak má. Ta aplikace pomohla.
V POIWarneru mám jako výchozí com nastaven com3 PortSplitter a výstupní com mám nastaven pro funkci POIWarneru virtuální com9.
Do souboru \Storage Card\MN7\Settings\UserSettings.xml jsem napsal místo com2 příslušný com4, který dává PortSplitter a není co řešit. Funguje to (tedy z okna, nyní do terénu a uvidíme).
Navigon 8310, SW 7.4.3, 480*272 // Mio a701, ROM 6.5,
vbor
 
Posts: 33
Joined: 8.2.2009, 11:21

Re: POI for Navigon

Postby viso on 20.6.2009, 12:36

Prosím Vás, mám již delší dobu 8110 a až nyní jsem se dozvěděl, že už je k dispozici POI Warner. Asi je to v jednotlivých příspěvcích napsáno, ale přesto se zeptám, zda-li je k dostání a kde se dá koupit. Velice děkuji.
Navigon 8110, IPAQ 6915 + TT Navigátor 6, T-Mobile G1
viso
 
Posts: 4
Joined: 13.1.2007, 18:56

Re: POI for Navigon

Postby Tarabascz on 20.6.2009, 14:11

Navigon 7310 (zatím max. spokojenost)
dřive Navigon 7210
Vyzkoušené: Mio C510, TomTom 910, Becker a GocClever
User avatar
Tarabascz
 
Posts: 113
Joined: 14.12.2008, 2:13
Location: těch je: Česká Lípa, Praha - Modřany a také občas Slovensko nedaleko Veľkého Krtíša

Re: POI for Navigon

Postby Hansik on 25.6.2009, 16:22

Chtěl jsem jet do Švýcarska a POI Warner mi nabídl pěkný prd :/ A co se týče 8310, dnes jsem jí dostal a nefungoval příjem GPS signálu a nabíječka do auta :( jinak všem hodně štěstí a já budu mít noční můry, kterou navigaci bvybrat :)
Hansik
 
Posts: 2
Joined: 25.6.2009, 10:42

Re: POI for Navigon

Postby Tarabascz on 25.6.2009, 16:32

POI Warner nabídne to co má v databázi - ja body pro POI Warner stahuju z POI.CZ a nestěžuji si

Edit Jirásek: Necituj předchozí příspěvky, citace smazány
Navigon 7310 (zatím max. spokojenost)
dřive Navigon 7210
Vyzkoušené: Mio C510, TomTom 910, Becker a GocClever
User avatar
Tarabascz
 
Posts: 113
Joined: 14.12.2008, 2:13
Location: těch je: Česká Lípa, Praha - Modřany a také občas Slovensko nedaleko Veľkého Krtíša

Re: POI for Navigon

Postby martineams on 15.7.2009, 8:37

vbor wrote:Zadařilo se, už to šlape jak má. Ta aplikace pomohla.
V POIWarneru mám jako výchozí com nastaven com3 PortSplitter a výstupní com mám nastaven pro funkci POIWarneru virtuální com9.
Do souboru \Storage Card\MN7\Settings\UserSettings.xml jsem napsal místo com2 příslušný com4, který dává PortSplitter a není co řešit. Funguje to (tedy z okna, nyní do terénu a uvidíme).


Prosím na jakém Navigonu ti to myšuje? Já se na 8310 k tomuhle adresáři normálně nedostanu, protože je nevím proč ve vnitřní paměti. Jde to jen s pomocí odemykacího UpdateMe.exe, ale ten taky používá POIWarner. Jak se vlastně ten PortSpliter instaluje? Německy neumím ani ň.

Díky. 8-)
martineams
 
Posts: 25
Joined: 11.7.2009, 20:36

Re: POI for Navigon

Postby HoJo on 15.7.2009, 12:22

Tady je něco o souborech s názvem UpdateMe: http://poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=1780&p=26443#p26443 (příspěvky od libor_m).
HoJo
 
Posts: 41
Joined: 15.5.2009, 22:43

Re: POI for Navigon

Postby vbor on 15.7.2009, 20:09

Je třeba si přečíst fórum v rámci 8110 a POI Navigon. Probírali jsme to tam dost dlouho a myslím, že to je srozumitelné. Zkráceně: z 8110 mám nyní 8310, na jedné SD orig. instalaci, na druhé SD UpdateMe.exe, který je ale softwarově upraven na unlock, díky kterému se dostanu do celé navigace, t.j. vidím nejen na strukturu adresářů a souborů na SD, ale i v přístroji, včetně WidowsCE. Díky tomu přístroj není jednoúčelový, ale dá se do něj nainstalovat vše, co podporují WindowsCE, včetně programu PortSplitter, který řeší problematiku nastavení com. Upravený UpdateMe.exe je třeba si zazálohovat, neboť každým upgrade software dochází k jeho přepsání a nahrazení původním originálním (přes ten samozřejmě do přístroje nevidím). Nutno poznamenat a předem každého varovat, že použití UpdateMe.exe je na vlastní nebezpečí, protože jeho aplikací a případným nakopnutím si zařízení, ztrácím jakýkoliv nárok na reklamaci v rámci záruční doby.
Navigon 8310, SW 7.4.3, 480*272 // Mio a701, ROM 6.5,
vbor
 
Posts: 33
Joined: 8.2.2009, 11:21

Re: POI for Navigon

Postby šemík on 28.7.2009, 23:52

čtu to tady horem dolem ale jsem z toho "Koudelka" pokud si stahnu radary tak je mam ve formatu asc pak tam kopnu ikonu bmp a dam jim stejny nazev a dam na sd kartu nebo do my flash? nemam ale v 8310 adresář poiwarner jen čisty poi ale v tom adresaři jsou poi body s koncovkou nfs nebo pom nic jine znamena to že musim stažene soubory ještě přes něco prohnat nebo je tam dat tak jak jsou? 8-)
Pokud víš napiš pokud nevíš nebo si jen myslíš že víš dej pokoj a běž psát jinam. Děkuji
User avatar
šemík
 
Posts: 36
Joined: 12.7.2009, 12:04

Re: POI for Navigon

Postby Docent on 29.7.2009, 0:00

Ještě bych zkusil kouzelnou formuli "Abrakadabra"... Případně bych se zamyslel nad tím, proč to jiným funguje.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: POI for Navigon

Postby HoJo on 29.7.2009, 1:45

No on je Šemík takový zvláštní. Nic moc si nezjistí, ale hlavně že má ten svůj text pod čarou...
Jen tak na okraj - mi poi-warner zatím nic neukázal. No ještě chvíli potestuji.
HoJo
 
Posts: 41
Joined: 15.5.2009, 22:43

Re: POI for Navigon

Postby Tarabascz on 29.7.2009, 15:46

šemík wrote: nemam ale v 8310 adresář poiwarner jen čisty poi ale v tom adresaři jsou poi body s koncovkou nfs nebo pom nic jine znamena to že musim stažene soubory ještě přes něco prohnat nebo je tam dat tak jak jsou? 8-)



ale no tak soudruhu - čti pořádně ty diskuse je to tady vše krásně napsaný co a jak.
mícháš dokupy jabka z hruškama čéče - tj. složka "poi" v adresáři Navigon slouží pouze pro poi body samotného softu navigace (tj. pro POI od Navigonu), do toho můžeš kopčit co chceš, ale poi body z poi.cz ve formátu asc ti nepoběží ani kdyby si se na hlavu stavěl :shock3:

ono kdyby si to tady pořádně četl, tak by si se dočetl, že k poi bodům z poi.cz potřebuješ soft jménem PoiWarner a ten již s formátem asc spolupracuje víš?? a bez nutnosti něco někde konvertovat :usmev:

program je k zakoupení na http://www.navigating.de/cms/index.php?id=636, ale všechen postup opravdu psát nebudu - kdo hledá najde :chlamani:
Navigon 7310 (zatím max. spokojenost)
dřive Navigon 7210
Vyzkoušené: Mio C510, TomTom 910, Becker a GocClever
User avatar
Tarabascz
 
Posts: 113
Joined: 14.12.2008, 2:13
Location: těch je: Česká Lípa, Praha - Modřany a také občas Slovensko nedaleko Veľkého Krtíša

Re: POI for Navigon

Postby šemík on 29.7.2009, 20:09

:shock3: tak jo přesně tuhle radu jsem čekal tak se omlouvám za své hloupé dotazy soudruzi :blazen:
Pokud víš napiš pokud nevíš nebo si jen myslíš že víš dej pokoj a běž psát jinam. Děkuji
User avatar
šemík
 
Posts: 36
Joined: 12.7.2009, 12:04

Re: POI for Navigon

Postby Docent on 29.7.2009, 21:34

No jestlis čekal, že ti tady někdo poradí, kde ten program ukrást, tak seš na tom s inteligencí jako to zvířátko na tvém avataru :grin: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: POI for Navigon

Postby ClonyXXL on 5.8.2009, 17:49

Když se tu člověk nic nedozví, ASPOŇ SE TU HEZKY ZASMĚJE :palce: :chlamani: :jupi: :osli: :mad2: :haha: :zub:
A VŠICHNI JSOU ZLODĚJI !!!
O kde jsou ty časy, co jsme říkali, že to stálo za hovno. Tehdy se říkalo - kdo nekrade, okrádá svoji rodinu :zub: :lol1: :zed:
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
ClonyXXL
 
Posts: 151
Joined: 9.10.2007, 13:07

PreviousNext

Return to Navigon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron