POI for Navigon - Poi Warner

Vše o navigacích značky Navigon

POI for Navigon - Poi Warner

Postby quonex on 23.11.2005, 18:37

Dobrý den, nevím zda mě to někde na tomto webu neuniklo, ale rozumím-li dobře, POI pro Navigon zde nejde získat? Pouze POI pro TomTom.
quonex
 

ANO i NE!

Postby rossini on 24.11.2005, 17:18

Ve skutečnosti lze získat veškeré POI v CSV tvaru a tyto body si následně "nacucnout" do PDA resp. do Navigonu přes nějaký k tomu určený program... Nejsem si jistý, jak přesně se v tomto ohlednu NAVIGON "chová" a jako "TOMTOMičkář" přiznávám, že někdo specializující se na NAVIGON by se nám do party hodil!
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Postby quonex on 5.12.2005, 18:28

jsem jen laik, takže nevím jak bych mohl být užitečný. Mám jak Navigon 5 (MN5), tak TomTom 5 (TTN5) a po zkušenostech s obojím SW jsem stoupencem Navigonu. Nemá momentálně samozřejmě pokrytí ČR jak TTN5, ale v existujících mapách není tolik chyb, ovládání mi u MN5 připadá mnohem intuitivnější než u TTN5, informace na obrazovce a samotné zobrazení mi rovněž připadá u MN5 mnohem (významně) lepší, na straně druhé, MN5 nemá možnost nastavit upozornění, jestliže jedu v určité vzdálenosti kolem svého uloženého cíle a pod. To základní = ovládání, zoomování a pod. je pro mne jednoznačně u MN5 lepší a jen čekám na to, až budou lepší mapy a pak se na TTN vybodnu (nezlepší-li se):-) Budu-li moci být nějak nápomocen a bude-li to v mých možnostech, rád něco otestuji a pod.
quonex
 

Postby Henry on 5.12.2005, 21:55

Umí Navigon taky vytvořit si vlastní kategorie POI a jako TT to uložit do souboru? Jestli jo, tak vytvoř kategorii s jedním záznamem a nahrej to sem a uvidím, co se s tím dá dělat...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Postby Zion on 27.11.2006, 1:49

POI z TomToma do Navigonu lze dostat pomoci programu Navigon POI importer importem cvs souboru, ktery bohuzel neni free ani shareware.
Link a info zde
Zion
 
Posts: 1
Joined: 24.10.2006, 3:51

Připomínka

Postby Gumídek on 26.12.2006, 6:48

Už je také TTN6,a stejně jako jiné věci,i navigace se vyvíjí,TomToma nevyjímaje.Já si sice myslím,že TT je lepší,ale je to tvůj názor.Miloš
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

POI pro Navigon6

Postby ironman on 14.1.2007, 14:56

Ahoj, mám Navigon 6 s integrovaným programem POIWarner. Hledal jsem možnost jak přenést již vytvořené POIs z této stránky do tohoto programu. Program používá příponu .asc, struktura je jednoduchá (Lon1, Lat1, "Název POi"). Já sám jsem si zatím převedl jen mobilní radary, takže bylo prima kdyby se zde našel někdo kdo by dokázal vytvořit nějaký převaděč.
Attachments
mobilni radary navigon 6.zip
Obsah archivu nahrát do složky POIS v programu POIWarner, např ("Storage Card/POIWarner MN6-Edition/pois")
(22.07 KiB) Downloaded 2743 times
ironman
 
Posts: 3
Joined: 14.1.2007, 14:43

Postby martinhamr on 10.2.2007, 11:54

Tak jsem si stáhnul také PoiWarner,ale nějak tápu jak tam mám dostat ty body zájmu.To se musí něja ještě nastavit?
martinhamr
 
Posts: 45
Joined: 20.1.2007, 7:26
Location: Praha 5

Postby martinhamr on 10.2.2007, 14:49

pro:ironman

Tak již úspěšně stahuji POI do Transoniku.Jen mi prosím poraď jak mám použít tvé data.Předem děkuji...
martinhamr
 
Posts: 45
Joined: 20.1.2007, 7:26
Location: Praha 5

Postby ironman on 10.2.2007, 17:56

Nejdřív si je potřeba zkopírovat body zájmu do "Storage Card/POIWarner MN6-Edition/pois"(u mě). Potom se spustí POI-Warner. Aby se moje poi zobrazili je potřeba nastavit zobrazení jejich vrstvy.
Což se udělá v menu: POI-Manager -> POI-Setings -> Overlay settings -> [+/-] (tady se nastaví katogorie zobrazovaných poi)
ironman
 
Posts: 3
Joined: 14.1.2007, 14:43

Postby martinhamr on 10.2.2007, 19:46

Tak již jsou tam,našel jsem si je v seznamu pro vyhledání POIs,je jich opravdu hodně.
martinhamr
 
Posts: 45
Joined: 20.1.2007, 7:26
Location: Praha 5

Postby martinhamr on 11.2.2007, 12:07

Tak stahuji o stošest Poi body,ale již jsem zjistil že 2GB karta je málo.Objednal jsem si 4GB kartu abych tam mohl použít co nejvíce bodů.Ale chtěl bych se zeptat jestli nebude nějaký problém:

I. s Navigonem 6 pokud ho přetáhnu na jinou SD kartu,ale to by snad problém být neměl.
II. velký objem dat,jestli nezpomaluje chod navigace,či PoiWaren..
III. či nějaké jiné riziko...
Last edited by martinhamr on 12.2.2007, 12:44, edited 1 time in total.
martinhamr
 
Posts: 45
Joined: 20.1.2007, 7:26
Location: Praha 5

Postby ironman on 11.2.2007, 15:31

Já mám v POI-Warneru cca 6000 POIs a šlape mi to bezproblému, ale asi taky záleži na nastavení zobrazovaní. Všeobecně by se dalo říct, že čím více dat to musí zpracovávat, tak tím pomaleji to půjde, ale pokud si nenecháš vykreslovat všechno na mapu, tak by to vadit snad nemělo. To ale můžeš vyzkoušet.
ironman
 
Posts: 3
Joined: 14.1.2007, 14:43

Postby Kopis on 11.2.2007, 16:33

Přikládám všechny radary ČR pro POI Warner.
Attachments
CZ_POIWARNER_060211.rar
(21.62 KiB) Downloaded 3362 times
Kopis
 
Posts: 3
Joined: 8.2.2007, 19:59
Location: Bruntál

Postby libor_m on 12.2.2007, 8:56

Martine, přetáhnout na jinou kartu to klidně můžeš, není problém.

Problém není ani s vykroslováním velkého počtu bodů. Tohle má Navigon zmáknuté a hodně lépe než TT.
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
User avatar
libor_m
Administrátor
 
Posts: 732
Joined: 4.10.2005, 9:36
Location: Praha 10 - Vinohrady

Next

Return to Navigon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron