TomTom One XL ci MIO 720
TomTom One XL ci MIO 720
Zdravim
mam zajem koupit GPS TomTom One XL nebo MIO 720
moc me zajima, zda je mozne nejakym zpusobem stahnout mapy statu, ktere mi tam budou chybet, nebo musim vsechno kupovat, coz je kolem 3000Kč za balicek map
jak je to z aktualizaci map, cena?
prosim dejte mi znacku, model do 8000tis, do auta aby bylo co nejsnazsi, nejlepvnejsi nahravat mapy
moc dekuji
mam zajem koupit GPS TomTom One XL nebo MIO 720
moc me zajima, zda je mozne nejakym zpusobem stahnout mapy statu, ktere mi tam budou chybet, nebo musim vsechno kupovat, coz je kolem 3000Kč za balicek map
prosim dejte mi znacku, model do 8000tis, do auta aby bylo co nejsnazsi, nejlepvnejsi nahravat mapy
moc dekuji
Re: TomTom One XL ci MIO 720
no víš, ono se to tu probíralo už x krát, takže ... Kdo má Toma doporučí ti toma, kdo má Mio tak mio ...
Sygic Aura HTC
Záleží na tom:
jestli preferuješ jednoduchou intuitivní obsluhu tak TomToma
pokud chceš víc funkcí a nebude ti vadit občas poněkud nelogické ovládání tak Mio
jestli preferuješ jednoduchou intuitivní obsluhu tak TomToma
pokud chceš víc funkcí a nebude ti vadit občas poněkud nelogické ovládání tak Mio
-
Osobně jsem řešil skoro stejný problém když jsem kupoval navigaci konkrétně mio c720+ a nebo tomtom one2 vyhrál tomík pro jednoduchost a dle mě větší zázemí uživatelů
OK , diky za info
ani mi tak nejde o to jaky model, ale spi zda je mozne nejakym zpusobem stahnout mapy statu,turisticke..... ktere mi tam budou chybet, nebo musim vsechno kupovat, coz je kolem 3000Kč za balicek map
moc dekuji
ani mi tak nejde o to jaky model, ale spi zda je mozne nejakym zpusobem stahnout mapy statu,turisticke..... ktere mi tam budou chybet, nebo musim vsechno kupovat, coz je kolem 3000Kč za balicek map
moc dekuji
... Zdravím tě..hlavně jde o to "zázemí"..Kaliban123 píše: ...a dle mě větší zázemí uživatelů
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Pro Mio nejsou turistické mapy problém. Existují amatérské mapy různých oblastí světa volně dostupné na internetu. Případně si můžeš mapu sám vytvořit z papírové předlohy a za pomoci Oziexploreru ji zkalibrovat.
-
Crusy: Zdarec právě to zázemí kdy se najde dost uživatelů kteří pomůžou a kolikrát zachrání život. Jinak dnes asi s žádnou navigací člověk neudělá chybu jen já osobně bych se vyvaroval navigací z Lídlu a spol
u Mia se mi libi operacni system Microsoft Windows CE .Net 4.2, kde jsi v GPS muzu udelat skoro plnohodnotne PDA, muzu se pres mobil pripojit do internetu............................
u TOMTOMa se mi zas libi snadna ovladatelnost, vetsi vydrz baterie a asi lepsi cena s porovnani cena/vykon
tomtom pouziva jine mapy nez MIO?
je mozne z jedne GPS prehrat mapy do druhe?
dikys
u TOMTOMa se mi zas libi snadna ovladatelnost, vetsi vydrz baterie a asi lepsi cena s porovnani cena/vykon
tomtom pouziva jine mapy nez MIO?
je mozne z jedne GPS prehrat mapy do druhe?
dikys
Ano,každý z nich má jiné mapy,a mapy z MIA nejdou do TOMTOMA a naopak....
dikyGumajz píše:Ano,každý z nich má jiné mapy,a mapy z MIA nejdou do TOMTOMA a naopak....
a u jakeho GPS, MIO, TOMTOM ci Garmin je nejsnazsi, nejlepvnejsi:) manipulace s mapama ?
dikys
To je těžký...Já mám TT a jsem s ním spokojený. Takže už nekoukám po jiných navigacích. Byl by to zaujatý názor.
jde mi hlavne o to, u jakeho pristroje je nejsnazsi kopirovat mapy, napr mam-li doma 2 schodne navigace, aby sly prekopirovat mapy
dikys
dikys
Na to zapomeň. Mapa je spárovaná s přístrojem. Mapy se nedají přenášet...A jestli myslíš nelegálně,tak tady se na to neptej,na tomto fóru se warez nepěstuje...