rupi converter

Off Topics...

rupi converter

Postby kiklop on 8.2.2015, 22:45

Mohl by mi někdo poradit jak rozchodit tento prográmek? Při spuštěni mi to píše že souběžná konfigurace není správná. Děkuji snad jsem tu správně....
kiklop
 
Posts: 6
Joined: 1.12.2011, 11:18

Re: rupi converter

Postby Chip.cz on 9.2.2015, 11:14

Chtělo by se podívat sem a zřejmě i veškeré dotazy pokládat taky tam.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
User avatar
Chip.cz
 
Posts: 143
Joined: 31.12.2007, 12:17
Location: Veselí nad Moravou

Re: rupi converter

Postby kiklop on 9.2.2015, 12:13

Tak už je to hotovo chtělo to doinstalovat visual c++
kiklop
 
Posts: 6
Joined: 1.12.2011, 11:18


Return to Rady, Tipy, Zkušenosti

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron