prevod POI z gamina do sygic

Off Topics...

prevod POI z gamina do sygic

Postby rumiste on 26.5.2017, 10:12

Dobry den, nevim , kam todle tema zaradit tak ho pisu sem, mam POI z garmina , jedna se o firemni POI rozmisteni stozaru vysokeho napeti a rad bych ho konvertoval z garmina .gpi do sygicu .rupi , ony POI v garminu jsou XXXX.gpi a XXXX.img muze me prosim nekdo poradit jak to prevest do sygicu prosim ?
rumiste
 
Posts: 2
Joined: 14.2.2011, 20:15

Re: prevod POI z gamina do sygic

Postby stst2 on 22.9.2018, 13:50

Nechci být špatným prorokem, ale ze souboru GPI zřejmě nepůjde vytáhnout zhola nic. Sám jsem s tím před lety laboroval a to jsem měl k dispozici i zdrojový soubor GPX.
Netuším jak vypadá Sygic, ale pokud by to vůbec šlo převést, tak asi pouze z formátu GPX - tam jsou data ještě v čitelné formě.
stst2
 
Posts: 41
Joined: 17.9.2016, 9:04

Re: prevod POI z gamina do sygic

Postby LopezCZ on 8.11.2019, 14:09

Zkusil bych na to použít online converter:
https://www.gps-data-team.com/convert.php
LopezCZ
 
Posts: 2
Joined: 8.11.2019, 13:42


Return to Rady, Tipy, Zkušenosti

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest