radary do N6110 navigátor?

Vše o gps navigacích, novinky, linky, dotazy, upozornění...

Moderátor: eidz

Odpovědět
italofil

radary do N6110 navigátor?

Příspěvek: # 7905Příspěvek italofil

ahoj, mám ji chvíli a buď je ta navigace fakt dobrá nebo jsem měl štěstí na mizerný ostatní velký navigace - nemám k ní výhrad! Co ale nevim je, jak do ní nacpat radary - ty mě fakt zajímají. Poradíte? Ale nějak blbuvzdorně?!
Gumídek

Re: radary do N6110 navigátor?

Příspěvek: # 7937Příspěvek Gumídek

Než něco někam napíšeš,přečti si ostatní vlákna.To by tady bylo potom 30 návodů,a stejných..... ;)
italofil

Příspěvek: # 7943Příspěvek italofil

hledal jsem v nadpisech to co mě zajímá a nic nenašel, jestli myslíš že bych měl číst celý obsah všech témat která k tomu nemají název tak se omlouvám - nemám na to čas. Tak poradí někdo jak na to nebo aspoň kde je to schované?
Gumídek

Příspěvek: # 7961Příspěvek Gumídek

Ty prostě chceš aby tě někdo držel za tlapičku,viď?Nesmíš hledat jen 6110.Ten návod tu je.Jen umět číst.Prostě je musíš nakopírovat do mapy.Takže do složky maps.Tuto otevřeš,a nakopíruješ tam soubor ov2-to je seznam toho bodu,a bmp-to je ikona....Co ty na to???Jinak to musíš hledat v souvislosti s Tom Tomem.Jo,a co používáš za aplikaci? Tom Toma? Toto je návod na TT.....http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=871
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 7969Příspěvek Jirásek

Gumajzovi se vloudila malá chybka do odkazu - tím je nefunkční.
Správně : http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=871
:grin:
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
italofil

Příspěvek: # 7983Příspěvek italofil

kdysi jsem měl půjčenýho tomtoma a tady na webu jsem našel postup kterak to tam dostat aby to fachalo a i když nejsem špička přez písidla tak mi to makalo - takže to tenkrát zpracoval někdo od vás kdo dokáže pochopit že neexistují jen machři na počítače a já mu dík. Za tlapičku mě držet nemusíš, to dělala maminka když jsem byl malej, teď už mi stačí dobrá nápověda a poradím si sám. Číst umím taky,ale hledat něco v tolika informacích je nemožné - nemám čas sedět u webu hodiny denně. Když tvá rada je k TomTomu a mě se na telefonu ukazuje Route66 - to je to o čem mluvíš? Není mi teda tvá rada k prdu?
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 7989Příspěvek Jirásek

Nechte toho dohadování :D
Italofil - upřímě, tím Route 66 jsi měl začít svůj první dotaz. Tady je nás hodně postižených TT, iGem, Garminem a pod. a občas nám chvilku trvá přehodit řemen. :usmev:
Prolezl jsem tento web, i ce4you, ale o tom, jak dostat poi do tohoto SW nikde nic. Neznám Route 66 (Nokia navigator) , ale asi bych postupoval následovně:
Pokud to nnavigační SW dovoluje, založil bych si novou vlastní kategorii, uložil pár vlastních (třeba čistě náhodných) BZ. Potom bych se pokusil tuto samostatnou kategorii vyexportovat do PC a podívat se na strukturu uložení BZ. No a na POI.CZ vyhledat nejvhodnější formát, stáhnout a případně poupravit.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
italofil

Příspěvek: # 7993Příspěvek italofil

nojo, jenže jak já to měl vědět? Já vím jen že je to Nokia 6110 navigátor a proto jsem to uvedl - víc mě v tu chvíli nenapadlo. Ten postup co popisuješ je na mě moc velký oříšek, jsem BFU (běžný Franta uživatel). Počkám až to někdo ze šikovných rozchodí a pak se přihlásím o pomoc. Dík!
Gumídek

Příspěvek: # 8020Příspěvek Gumídek

Omlouvám se 8-) 8-) ,já opravdu předpokládal,že má TT....To jsem ale vůl.... 8-) Tak to je mu opravdu má rada k ničemu.Mám známého,ten programy na PDA střídá,třeba bude vědět jak na to....
italofil

Příspěvek: # 8049Příspěvek italofil

to by bylo suprc kdyby to někdo rozchodil, protože já se svejma schopnostma to určitě nebudu. Dík za pomoc! :usmev:
avus

Příspěvek: # 8376Příspěvek avus

Tak jsem to rozchodil :). Tady mas navod jde to celkem v pohode. Mam i ty prevedene soubory pro Nokii. Kdyz tak pisni na mail a ja ti je poslu. Tady je ten postup. http://danielkwood.googlepages.com/convertingtolmxfiles :palce:
Odpovědět